venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
SnowWhite - האחת והיחידה !!!!
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 23 באוק׳ 2006
כן,אני יודעת.. עוד יומיים אבל לא יכולה להתאפק ומאחלת לך מכל לבי שנה נהדרת שנה של עונג, הנאה צרופה,שנה של חיוכים וקסמים ( כמו שרק את יודעת..) שנה של אושר בכל מקום בכל פינה. שנה של שימחה ואהבה. שלגייה, הזמנים המשתנים הימים החולפים העונות המשנות צבעים וגוונים ואת נשארת עמוק בתוך לבי בשורשי - הנצח שהטבעת בי כחותם. חותם של אהבה נקייה. מרחוק מקרוב אני אוהבת אותך תמיד. יום הולדת שמח למלכה הכי מדהימה בעולם לאישה המקסימה האחת והיחידה דרכינו הצטלבו ואני מוקירה זאת ואוהבת ונפשך תמיד תהיה שזורה מוטמעת בי יום הולדת שמח, אישה מדהימה. כל מה שרק תאחלי לעצמך, ויותר,- לו יהי ! מזל טוב !!!!!!!!!!!!! |
|
האמפרי |
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
האמפרי • 23 באוק׳ 2006
SnowWhite ? לא מכיר. רגע, יש עוד SnowWhite ? ויש גם שלגיה בעברית?
אז לא הבנתי. מלכת השלג? אהההההה....אז את זה עם שני W וההיא זה עם אחד בלבד... אבל מצד שני קוראים לך פה שלגיה אבל יש כבר ניק כזה, לא? רגע. מהתחלה. אני כבר לא מבין פה כלום. שלגי זה בעצם SnowWhite? זה מה שאת אומרת בעצם? בגדול הבנתי רק שהמבוכה הורסת אותי כל פעם מחדש מי פה הקונילמל האמיתי. זה אשכרה חוסר אחריות מצידך להסתובב ככה במסדרונות קהילת הבדס"מ הציונית כשרק: "אני זה עם שני W " ללשונך ולקוות שיבחינו כל פעם מחדש מי היא מי. עכשיו מה את רוצה? יומולדת? עוד יומיים. אם אני יכולה לחכות גם את יכולה. עכשיו סתם עצבנת אותי. (כן, הואבן נגמר). }{ |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 23 באוק׳ 2006
סנואי
את מקסימה פשוט מזל טוב וכל מילה נוספת מיותרת |
|
אלילה בעליל |
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
אלילה בעליל • 24 באוק׳ 2006
בובה יפה שליייייייייייייייייי
המון מזל טוב ... אושר ואהבה!!! אוהבת אותך! }{ |
|
eden1 |
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
eden1 • 24 באוק׳ 2006
מזל טוב שלגייה מקסימה
ממה שהכרתי, מלכה בחסד ואישה מדהימה הרבה אושר ושנה נפלאה של אהבה וטוב. }{ |
|
ליידי מפונקת(שולטת) |
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
ליידי מפונקת(שולטת) • 24 באוק׳ 2006
שלגיה מזל טוב
המון אושר, הגשמה, נחת ואהבה. |
|
האמפרי |
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
האמפרי • 24 באוק׳ 2006
מצד אחד מרגיש מוזר לכתוב לך ברכה על גבי הפוסט משום שהשיחה ביננו
כמעט על בסיס יומי אבל מצד שני לא יכול לדלג מעליו (it's beyond my control). אז ככה: הכרתי אותך מזמן (1903 כמדומני) וכבר אז (במיוחד אחרי ש"איתן לא היסס לרגע") ברור היה שזה לכל החיים. ידעת להכיל אותי יותר מכל אדם אחר. גם כשהקשיתי לא נבהלת. החברות ביננו חזקה ויציבה וגם אם לא נתראה שנים אני אדע שאת תהיי עבורי ברגעי אמת. מה שמייחד את היחסים האלה הוא בלתי האמצעיות בתקשורת שלנו. מה שמייחד אותך כל כך זאת האנושיות שמורכבת מכל כך הרבה עוצמה וחוסן ויחד עם זאת עם הרבה סימני שאלה שהופכים אותך לאישיות מרתקת ומעניינת כל כך. מאחל לך את כל האהבה שבעולם ואת האינסופיות שהיא מביאה איתה. עם השאר אני מניח כבר שתסתדרי. מלכה כמו שרק מלכה יכולה להיות. נטולת מניירות והכי "בריאה וסוטה" שאפשר. אוהב, אלכסנדר. (סתם כי זה מה שיצא להערב). |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 18 שנים •
25 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
25 באוק׳ 2006
Madame T(שולטת) • 25 באוק׳ 2006
שלגיה יקירתי, אני שייכת לאלו שאוהבים שמברכים אותם רק ביומולדת עצמו ולא לפני הזמן, מין תכונה משונה כזאת אצלי, לכן חיכיתי עד היום כדי לברכך
רוצה לאחל לך את כל הדברים הטובים שאת ודאי מאחלת לעצמך ועוד קצת. בסיכומו של דבר, מה שחשוב זה הדברים הבסיסיים - בריאות, אושר וכושר (וגם קצת עושר לא יזיק). אז קבלי נא את מיטב איחוליה של עקרבית אחת לעקרבית שניה ותעשי לך יום של כייף היום - רק דברים שאת אוהבת |
|
Tish Adams |
לפני 18 שנים •
25 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
25 באוק׳ 2006
Tish Adams • 25 באוק׳ 2006
מזל טוב שלגייה.
ללא ספק אישה מיוחדת. אז שיהיה מזל טוב מרופד באיחולי בריאות, אושר, אהבה ובעצם כל מה שתאחלי לעצמך. שייתגשמו החלומות ואת מקומם ייתפסו חלומות דנדשים. שיקות, Tish |
|
תחת השמש(נשלט) |
לפני 18 שנים •
25 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
25 באוק׳ 2006
תחת השמש(נשלט) • 25 באוק׳ 2006
מצטרפים לכל הברכות והאיחולים.
עוד הרבה שנים יפות ומסעירות ושפע של הנאות. מאחלים מכל הלב!!! HotQueen ו תחת השמש |
|