סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

After care

prometheus​(שולט)
לפני 18 שנים • 26 באוק׳ 2006

After care

prometheus​(שולט) • 26 באוק׳ 2006
מדברים פה כל הזמן על אפטר קר וכמה הוא חשוב, אבל אני לא מוצא בשום מקום הסברים על איך עושים אפטר קר טוב.
אני מבין שלא הכל אפשר להסביר באינטרנט, ואני לא יעיז להצליף במישהי עם שוט עד שלא למדתי ממישהו שיודע והוא אישר שאני עושה את זה טוב, אבל אפטר קר נשמע לי כמו משהו שלא דורש הדגמות חיות.

כשמעתי לראשונה את המושג חשבתי לעצמי: "טוב זה לא מסובך, אני יחבק אותה אחרי הסשן, יהיה איתה, ננוח ביחד כשאני מלטף אותה קצת. אחר כך נדבר על איך ומה היה וכלם יהיו מרוצים."

אחרי זה ראיתי (אני לא זוכר איפה) שאפטר קר צריך להמשך יותר מחצי שעה, וחשבתי לעצמי: "טוב נו, היא בטח צריכה הרבה זמן להרגע מכל הבלאגן".

ראיתי בסיפור שנכתב כאן פעם שאחרי סשן (שנראה לי מאד התעללותי) הדום נתן לשפחה עוד שבוע חופש בבית מלון. אחת התגובות אמרה שהשבוע הזה הוא אחלה אפטר קר, ואני חשבתי לעצמי WTF? זה לא אפטר קר, אין פה שום יחס לשפחה, שום דאגה, אולי אפטר אבל שום קר. אז אולי אחרי הסשן אני יתן לה כסף ויגיד לה ללכת לקנות לעצמה בגדים? לא ברור לי הקטע הזה.

והיום קראתי שצריך להכין ציוד לאפטר קר טוב icon_eek.gif .
אז בבקשה ממכם חברי הפורום המנוסים, האירו את עיניו של דום צעיר. מה אני מפספס פה ולמה כולם מתייחסים לזה כאילו זה כל כך מובן מה צריך להיות שם?

אם יש מאמרים על אפטר קרים אני ישמח אם תפנו אותי אליהם, ואני גם מאד ישמח לקרוא סיפורים שכוללים אפטר קרים ושתספרו על אלו שלכם.
סקיפר
סקיפר • 26 באוק׳ 2006
icon_biggrin.gif אתה מתכוון להדגמה הזאת של שבוע בלי סשנים בבית המלון בסיני אחרי הסיפור הזה?

http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=16537&start=0

כשכתבו שהפנטזיה היא בדס"מ עם אפטר קר חשבתי שהתכוונו כבדיחה שזה אחלה אפטר קר.

אפטר קר תלוי בבת הזוג ואיך היא מגיבה אחרי הסשן ולכן הוא יותר אינדווידואלי מדברים אחרים.
יש נשים שהסאב ספייס שלהן אורך חצי שעה ושמעתי על נשים שהסאב ספייס ארך כמה דקות.
(לא נתקלתי ביציאה מהירה מאוד ממצב של סאב ספייס).

אני יכול לספר על מישהי שביקשה בסשן דברים שישחזרו דברים מהעבר.
האפטר קר היה חיבוק, בכי וסיפור של שעות מה קרה לה בעבר אבל האפטר קר הזה לא יתאים לכל סיטואציה.
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 26 באוק׳ 2006
יש מצב שאני לא אחדש לך הרבה, אבל: חבק אותה אחרי הסשן, תהיה איתה, תנוחו ביחד כשאתה מלטף אותה קצת. אחר כך (אם יש רצון או צורך) תדברו על איך ומה היה.

הייתי מוסיף לזה: תהיה קשוב אליה, תדאג לה ותוודא שהיא נוחתת בשלום מהריחוף אליו הבאת אותה. זהו. שום מסגרת זמן ושום ציוד. לא מאד שונה מאפטר קייר אחרי סקס, למעשה, רק שהונילים האלה לא ממציאים שמות לכל דבר.
נוריתE
נוריתE • 26 באוק׳ 2006
תן לה חיבוק חם ולטיפה על הראש ותשומת לב גם אחרי שניגמר הסשן
תן לה להרגיש בטוחה ומוגנת אחרי שריצתה אותך ובאת על סיפוקך.

ואת אל תרגישי או תחשבי, שהדברים האלו לא מגיעים לך או אין לך זכות להם
רק "בגלל את שפחה"

זה הכל.
סקיפר

אהבתי את העקיצה

סקיפר • 26 באוק׳ 2006
זאלופון כתב/ה:
שום מסגרת זמן ושום ציוד. לא מאד שונה מאפטר קייר אחרי סקס, למעשה, רק שהונילים האלה לא ממציאים שמות לכל דבר.

icon_biggrin.gif אהבתי את העקיצה של זאלופון.

שאלת מסגרת הזמן היא שאלה של אילוצים.
יש גברים שהזמן המוקצב אצלם לסשן קבוע במסגרת זמן.
למשל הם חייבים לחזור למשפחה או לעבודה והסשן יחד עם האפטר קר מוגבל בזמן.

לחבק להקשיב ולהיות עם האישה הוא האפטר קר שאני מכיר אבל אם למישהו יש ציוד בדס"מ לאפטר קר..
icon_biggrin.gif
Adonasuy​(שולט)

מתכון אינסטנט-

Adonasuy​(שולט) • 26 באוק׳ 2006
קח קצת "אפטייר שייב", תשפוך על "קל -קר", ותקבל "אפטייר קר". תן לה, ושתפסיק ליילל כבר.
נמש

Re: מתכון אינסטנט-

נמש • 26 באוק׳ 2006
Adonasuy כתב/ה:
קח קצת "אפטייר שייב", תשפוך על "קל -קר", ותקבל "אפטייר קר". תן לה, ושתפסיק ליילל כבר.

מומלץ, עד מאד, לשים את זה על עור רגיש ומגורה להגברת אפקט היללות. icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
red-cell​(מזוכיסט)
red-cell​(מזוכיסט) • 26 באוק׳ 2006
אפשטר קר הוא אינדיבידואלי, הכי פשוט זה לשאול את הסאבית מה היא רוצה.
יש כאלו שמעדיפים להתרחק ושלא יגעו בהם, יש כאלה שרוצים חיבוק, ישנם כאלו שלא רוצים כלום, ישנם כאלו שסיגריה מספיקה להם.
יש מגוון שלם של תגובות שאי אפשר לסכם את הכל בחיבוק. גם משך הזמן של האפטר קר משתנה, לעיתים זה חמש דקות לעיתים זה יום, אין פה חוקים.

יש גם אפטר קר לדומים, וזה כבר סיפור אחר....
_טרוריסט חמוש באננס

אתה מוכן לפרט בבקשה על אפטר קר לדומים ??

_טרוריסט חמוש באננס • 26 באוק׳ 2006
אני אדאג שהטקסט יגיע למי שצריך icon_razz.gif

ככה יהיה לי יופי של תמריץ "אבל רדצל אמר"....

נה נה בננה

וכרגיל, אני מסכים לכל מה שרדצל אומר