גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 18 שנים •
1 בנוב׳ 2006
ביצ'ית.סקסית.-שולטת אמיתית
לפני 18 שנים •
1 בנוב׳ 2006
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 1 בנוב׳ 2006
מותק- היא פונה לבן זוגה/הסאב שלה
היא אומרת תעשה לי קפה- 2 סוכר וחלב עד החצי ,היה לי יום קשה והגוף ממש רפה חמודי- מילת הקסם הגורמת לו להינמס ,היא לוחשת - ספק מצווה אותו- תוריד לי המגפיים+ גרביים ותעסה לי הרגליים כול מציצץ כול אצבע כמו שאני אוהבת -מה שכמובן מחרמן אותה יותר הלכתי כל היום ומרגישה כמו עגל ומתוק שלי אני רוצה להזכיר שהבוקר הבטחת לדפוק מסמר בקיר יקירי,תקפוץ לשכנים תביא קצת סוכר פשוש,תהיה חמוד אני פוגשת חברה קושקוש תקום,תסגור חלון יש רוח פרצות,ואם כבר קמת מקסים עד השמיים,תיגש למטבח ותביא לי כוס מים.חמודי ומתוק הלילה תקבל מין אנאליי.מבטיחה. מין אנאלי- משמעו שהיא חוגרת את הסטרפון ומזיינת אותו משך שעה לפחות משחררת את המיטען שאגר גופו ואולי היא תרכב עליו קודם לעוד אורגזמה מרעידת גוף... מבטיחה מבטיחה-הוא אומר לעצמו ומשרת אותה כפעי שצווה מעסה לה את הרגליים נותן לה ירידה מהסרטים עד שהיא גומרת חמש פעמים ברצף והוא כול פרצופו מכוסה במיצים שלה בעודו מישתגע מחוסר היכולת לאונן שכן הוא כלוא בחגורת צניעות עים באט פלאג שרק מגרה אותו בכות תזוזה והוא יודע שהזין שלו-שייך רק לה ושהיא היחידה שתשחרר אותו. עשר לערך בערב הוא ביצע את כול הפקודות שלה היא ממתינה לו בחדרם בלבוש המורה הקפדנית ראשית הוא כורע על ביאכייה לקבל העונש -50 הצלפות על הישבן היא משחררת אותו מהחגורה- גורמת לאיברו המיוסר להיזדקף בין רגליה מצליפה בוביידיה הפתוחות+ חגורת עור מריחה את היחום העולה מימנו.... לפקודתה- הוא נעמד על 4 ישבנו כואב ודואב משמן עצמו- מרחיב את החור לאחר שהומיא את הפלאג. היא במומחיות - נעממת מאחוריו על המיטה בעוד ישבנו מונף גבוה באוויר בוחנת את המטרה- החור הקטן והצנוע ואז בתנופה אחת היא נועצת בו את כול 25 הס"מ של הסטרפון סיליקון השחור שלה הוא צורח מכאב מיתחנן לרחמים והיא צוחקת לא אמרתי שאתה תיהנה מיזה כי אני אתה כאן רק כלי לסיפוקי האישי ולגחמותיי המיניות היא מפעילה את הרטט + ומרגישה אורגזמה נוספת בתוכה שכן 10 ס"מ מהמכשיר נעוצים עמוק בנרתיקה+ פלאג רוט מיוחד הנעוץ באחוריה הנאים הערב זה התפקיד שלה לישלוט בו -היתעמר לזיין לקרוטע ולהעניש. מחר בערב היא תמתין על ארבעותיה בלבוש המשרתת נטולת תחתונים - פיה וחור ישבנה מוכנים לשרת אותו אכן יפים הם חיי המיתחלפים |
|