whipper(שולט) |
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2006
ישבן, פשוט ישבן
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2006
whipper(שולט) • 8 בנוב׳ 2006
לא רק אני סוגד לאברי הגוף הנשיים, אני משוכנע - אבל מה יש בו, בישבן הנשי שמצית
את הדמיון, את הארוטיקה הבסיסית ביותר? איזה קוד מוטמע בו? ולטובתו, הנה מחווה קטנה: שתי גומות מבוישות, מעודנות כמעט בלתי נראות משני צידי תחתית הגב, מבשרות, מסמנות מבואותיו - וביניהן, זוחל, נוצק, חבוי קניון עדין, כשפך של נהר סמוי, הולך ומעמיק לכדי חריץ עמוק, נכלם טובע בעצמו, מתעגל ונעלם משני צידיו, מתרוממים, נשגבים, שני פלחי הלחיים, לחים, ריחניים, כשתי גבעות מסותתות, חלקות, משויפות, מעוגלות, היש דבר יותר יפה, עדין, חשוף לעין, או טובע בקפלי סדין? ישבן נשי, מושלם, רך ועגול, מסותת ביד אומן, יודע כל... |
|
כ'ץ(נשלט) |
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2006
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2006
כ'ץ(נשלט) • 8 בנוב׳ 2006
איאיאי טוסיק זה הדבר הכי מושלם שיש
המרקם הריח הכיף בלהצליף איאי טוסיק |
|
בוגדנית קטנטנה |
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2006
ישבן ממש לא פשוט!!!
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2006
בוגדנית קטנטנה • 8 בנוב׳ 2006
קראתי פעם מאמר (כמה פלצני זה נשמע?) שמסביר את המשיכה לעכוז האדם:
בכלליות המאמר אמר משהו בסגנון הזה: העולם כולו מורכב מצורות עגולות, קימורים וקיעורים. מלכתחילה אין יצורים שנולדים עם צורות גאומטריות אחרות: ריבועים שיפועים משולשים וכו' רוב הצורות הנ"ל נוצרות בטבע במהלך הזמן ע"י שחיקה. אז בכל אופן: מטבעו של האדם שימשך לדברים הטבעיים, המעוגלים. ואיזה איבר יותר מעוגל, יותר מקומר ומזמין מהישבן?!?!?! ...אז זה היה שיעור קצר בפסיכולוגית המשיכה לעכוז. אבל ממש לא חסרות נקודות אחרות למחשבה בנושא. בהצלחה במחקר שלך... |
|
דום כתום |
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2006
.
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2006
דום כתום • 8 בנוב׳ 2006
מרוב דיבורים על ישבנים נשיים עגלגלים,מתקשה לי הזרג..
|
|
אלימלך |
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2006
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2006
אלימלך • 8 בנוב׳ 2006
אחד הדברים מהיותר מדהימים שנוצרו,
אז למה להרוס |
|
ילדה אסור ילדה מותר(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
9 בנוב׳ 2006
Re: ישבן ממש לא פשוט!!!
לפני 17 שנים •
9 בנוב׳ 2006
ילדה אסור ילדה מותר(נשלטת) • 9 בנוב׳ 2006
בוגדנית קטנטנה כתב/ה: קראתי פעם מאמר (כמה פלצני זה נשמע?) שמסביר את המשיכה לעכוז האדם:
בכלליות המאמר אמר משהו בסגנון הזה: העולם כולו מורכב מצורות עגולות, קימורים וקיעורים. מלכתחילה אין יצורים שנולדים עם צורות גאומטריות אחרות: ריבועים שיפועים משולשים וכו' רוב הצורות הנ"ל נוצרות בטבע במהלך הזמן ע"י שחיקה. אז בכל אופן: מטבעו של האדם שימשך לדברים הטבעיים, המעוגלים. ואיזה איבר יותר מעוגל, יותר מקומר ומזמין מהישבן?!?!?! ...אז זה היה שיעור קצר בפסיכולוגית המשיכה לעכוז. אבל ממש לא חסרות נקודות אחרות למחשבה בנושא. בהצלחה במחקר שלך... אך האדם לא נמשך לדברים העגולים, אחרת גם בטן גדולה הייתה דבר מושך, וגם פרצוף עגול. קצת קשה לי להאמין שזו הסיבה. וחוץ מזה התופעה יותר שכיחה בקרב גברים, איך מסבירים את זה? |
|