סנדרה מכשפה קוסמת(שולטת) |
לפני 18 שנים •
8 בנוב׳ 2006
קרוב במרחק נגיעה כך רחוק מדי
לפני 18 שנים •
8 בנוב׳ 2006
סנדרה מכשפה קוסמת(שולטת) • 8 בנוב׳ 2006
"האהבה אינה חשה במשא, אינה חושבת דבר על צרה, מנסה מה שמעל כוחה,שום דבר איננו בלתי אפשר עבורה, לכן היא יכולה להתחייב לכל דבר..ומשלימה דברים רבים..ומתקיימת במקום שכל מי שאוהב ייחלש וייפול.
האהבה ערה..אינה ישנה ..אף כאשר לוחצים אותה, אינה באה במצוקה..אף שמפחידים אותה אינה מתבלבלת..מכוח יציבותה..אלא הלהבה חיה ולפיד בוער..היא מפסלת לה דרך..אל על ובביטחון עוברת הכל.."...כך אני חושבת את רק תביטי אל חלון ההשקפה הפנימי..אני יודעת שלא הגעת הנה לחינם.. מבט עדין..וחוסר הנה למתקיים ..כאחיזת עיניים צלולה והזויה כאחד..היא לא הרפתה ממנה ולא הניחה לליבה. "את מתכוונת לכך שאת אוהבת אותי?.." אמרה בשקט. "את יכולה לשמור על הידיעה הזו, אם את רוצה..ואם יש לה ערך כלשהו בעינייך. לא התכוונתי להגיד לך אולם אמרו לי כי נשים אוהבות את המחשבה על אהבה חסרת תקווה..ככל שהיא יותר חסרת תקווה..זה מגביר את יצר הדמיון ומשמח את ומוסיף להתרוממות הרוח.." "אולי מזכרת קטנה בשבילך..משהו לתלות על ידך צמיד". והיא הורידה את צמיד הכסף שהיה שם לגופה כחותם קבוע ומוטבע בה..והעבירה אותו על ידה.. "כשתהיי גברת זקנה תוכלי להראותו לנכדייך..ולומר זה היה שלה..של אותה אחת הבלתי מושגת..ובליבה חקוקה אהיה לעד.." חייכה היא..וליטפה את פניה כמי שרק משתוקקת לעוד מבט עדין אחד..שלא תרפה ממני היא חושבת..היא לא יודעת כמה שאני אותה רוצה. הניחה את כפות ידיה זו על זו..שקלה בדעתה מה לומר..ואיך לא להישמע נלהבת..אך אלו היו ממנה והלאה..ואין זה דרש כל תגובה . "אני אוהבת אותך..כמו קוסמת..שהפכה דברים חסרי ערך לשמחה..כמו בושם של אותו הפרח שנתת לי אז ..וכמו תשוקה קדושה בלי אובדן חושים אלוהי..אני ואת כמו הרקיע פרוסים מעבר לכל הגיון.." קמה ממקומה..ניגשה בפסיעות קטנות אל עבר החלון הקטן שהשקיף לאורך הכפר..שדות ירוקים ניגלו אל מול עיניה..ובעודה אוחזת במחשבה..האומנם אני מאושרת? או שמה זה חלום שתיכף אתעורר ממנו בבהלה? וכשגופה מופנה לאופק..ידיה שלובות .."תתקרבי אלי" היא אמרה לה.."שמרי עלי מכל קשיי היום".. "לעולם איני רואה יופי מבלי לחשוב עליך..מילאת את כל שאיפותי..הנחת כתר ורדים על נעורי..ובצרת אותי נגד אסון של ימים אחרים.." היא סובבה אותה אליה..וגוף נצמד לגוף בחוסר שקט מהפנט..נשימותיה בערו בה..כמו הר געש מתפרץ.."נשקי אותי ואעניק לך יופי..היי שלי כנצח מדומה..וגם שאעזוב יהיה לבטח שלך תמיד גם מרחוק". סוף. |
|
zev12 |
לפני 18 שנים •
8 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
8 בנוב׳ 2006
zev12 • 8 בנוב׳ 2006
מקסים פשוט נוגע ללב
|
|
Belisana(שולטת) |
לפני 18 שנים •
9 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 בנוב׳ 2006
Belisana(שולטת) • 9 בנוב׳ 2006
סנדרוש, קטע יפה ועצוב ולא משאיר יותר מדי מקום לתקווה. הקהל דורש תיקון אופטימי
|
|
השולט אור(שולט) |
לפני 18 שנים •
9 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 בנוב׳ 2006
השולט אור(שולט) • 9 בנוב׳ 2006
אכן קטע מקסים סנדרה.
ועכשיו מתוקה, הגיע הזמן אולי להניח לעבר מאחור ולאהוב בהווה ובעתיד. מגיעה לך אהבה נפלאה עם אישה שתדע להעריך אותך ולאהוב את מי שאת באמת. אישה שתדע להעניק לך לא פחות משאת מעניקה. ויש לך לב ענק, קשה להתחרות בנכונותו להעניק |
|
סנדרה מכשפה קוסמת(שולטת) |
לפני 18 שנים •
11 בנוב׳ 2006
תודה בנות מקסימות שכמותיכן
לפני 18 שנים •
11 בנוב׳ 2006
סנדרה מכשפה קוסמת(שולטת) • 11 בנוב׳ 2006
אין הרבה מקום לאופטמיוות.... לא כל הסופים נגמרים בהפי אנד.....
ועברתי הלאה מזמן, שליטה מדהימה... כן הפעם לא מתפשרת על פחות מגיע לי את הדאבסט! |
|
סאבית אמיתית ומנוסה(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
15 בנוב׳ 2006
Re: תודה בנות מקסימות שכמותיכן
לפני 18 שנים •
15 בנוב׳ 2006
סאבית אמיתית ומנוסה(נשלטת) • 15 בנוב׳ 2006
[quote="סנדרה הגדולה"]אין הרבה מקום לאופטמיוות.... לא כל הסופים נגמרים בהפי אנד.....
ועברתי הלאה מזמן, שליטה מדהימה... כן הפעם לא מתפשרת על פחות מגיע לי את הדאבסט![/quote כשיש סבלנות.... הכל משתלם. המלכה שלי עזבה את הארץ לפני חצי שנה נישארנו בקשר הרבה אמרו לי להמשיך הלה הרבה לא האמינו אבל אני המשכתי להאמין ולחכות בסבלנות.. והנה אני איתה יחד. אז הפי אנד יש כשאוהבים באמת כשיש סבלנות.. וכשהחיוך תמיד נישאר על הפנים. אוהבת אותך ומתגעגעת אלייך... דש לביג ולילדים.... ותזכרי כשזה זה אז זה זה. |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
Re: קרוב במרחק נגיעה כך רחוק מדי
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
Queen Yasmin(שולטת) • 16 בנוב׳ 2006
סנדרה הגדולה כתב/ה: "האהבה אינה חשה במשא, אינה חושבת דבר על צרה, מנסה מה שמעל כוחה,שום דבר איננו בלתי אפשר עבורה, לכן היא יכולה להתחייב לכל דבר..ומשלימה דברים רבים..ומתקיימת במקום שכל מי שאוהב ייחלש וייפול.
האהבה ערה..אינה ישנה ..אף כאשר לוחצים אותה, אינה באה במצוקה..אף שמפחידים אותה אינה מתבלבלת..מכוח יציבותה..אלא הלהבה חיה ולפיד בוער..היא מפסלת לה דרך..אל על ובביטחון עוברת הכל.."...כך אני חושבת את רק תביטי אל חלון ההשקפה הפנימי..אני יודעת שלא הגעת הנה לחינם.. מבט עדין..וחוסר הנה למתקיים ..כאחיזת עיניים צלולה והזויה כאחד..היא לא הרפתה ממנה ולא הניחה לליבה. "את מתכוונת לכך שאת אוהבת אותי?.." אמרה בשקט. "את יכולה לשמור על הידיעה הזו, אם את רוצה..ואם יש לה ערך כלשהו בעינייך. לא התכוונתי להגיד לך אולם אמרו לי כי נשים אוהבות את המחשבה על אהבה חסרת תקווה..ככל שהיא יותר חסרת תקווה..זה מגביר את יצר הדמיון ומשמח את ומוסיף להתרוממות הרוח.." "אולי מזכרת קטנה בשבילך..משהו לתלות על ידך צמיד". והיא הורידה את צמיד הכסף שהיה שם לגופה כחותם קבוע ומוטבע בה..והעבירה אותו על ידה.. "כשתהיי גברת זקנה תוכלי להראותו לנכדייך..ולומר זה היה שלה..של אותה אחת הבלתי מושגת..ובליבה חקוקה אהיה לעד.." חייכה היא..וליטפה את פניה כמי שרק משתוקקת לעוד מבט עדין אחד..שלא תרפה ממני היא חושבת..היא לא יודעת כמה שאני אותה רוצה. הניחה את כפות ידיה זו על זו..שקלה בדעתה מה לומר..ואיך לא להישמע נלהבת..אך אלו היו ממנה והלאה..ואין זה דרש כל תגובה . "אני אוהבת אותך..כמו קוסמת..שהפכה דברים חסרי ערך לשמחה..כמו בושם של אותו הפרח שנתת לי אז ..וכמו תשוקה קדושה בלי אובדן חושים אלוהי..אני ואת כמו הרקיע פרוסים מעבר לכל הגיון.." קמה ממקומה..ניגשה בפסיעות קטנות אל עבר החלון הקטן שהשקיף לאורך הכפר..שדות ירוקים ניגלו אל מול עיניה..ובעודה אוחזת במחשבה..האומנם אני מאושרת? או שמה זה חלום שתיכף אתעורר ממנו בבהלה? וכשגופה מופנה לאופק..ידיה שלובות .."תתקרבי אלי" היא אמרה לה.."שמרי עלי מכל קשיי היום".. "לעולם איני רואה יופי מבלי לחשוב עליך..מילאת את כל שאיפותי..הנחת כתר ורדים על נעורי..ובצרת אותי נגד אסון של ימים אחרים.." היא סובבה אותה אליה..וגוף נצמד לגוף בחוסר שקט מהפנט..נשימותיה בערו בה..כמו הר געש מתפרץ.."נשקי אותי ואעניק לך יופי..היי שלי כנצח מדומה..וגם שאעזוב יהיה לבטח שלך תמיד גם מרחוק". סוף. מרגש ביותר ! מדהים ... |
|