גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 18 שנים •
11 בנוב׳ 2006
שישי קסום בנו- לימיט 10-111-2006
לפני 18 שנים •
11 בנוב׳ 2006
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 11 בנוב׳ 2006
חמש שעות קסומות חלפו כהרף עין
ככה זה כשאתה נהנה מהבילוי הזמן טס בשעה 12 המקום עוד היה די ריק - המוזיקה הנעימה את הזמן ואני נכנסתי לאוירה אט אט היגיעו כול האנשים הטובים והיקרים פרודו ודומי זאפ נפתלי אבי-קוברה J25 דוגי ובת זוגתו 34 ואש ואביס אינטימי-שלקח זמןלשכנע אותו להגיע בערך באחת היגיעו יקירות מדור הויז לעיניני דומיות : אורלי וטיש מתי שהוא הפתעה: מושון ואנה באו להופיע והוא כתמיד יודע איך להיתפתל על הבמה בסביבות שלוש אים זכרוני אינ ו מטעני נכנסתי עים אורלי וטיש לחדר הפליי רום ניכר היהבהן שהן רוצותלהעביר סשן עים מי שיהיה מזלו להיות איתן וככה אני מוצא עצמי יושב לרגליה של אורלי ומעסה את כפות רגליה הענוגות משך כמעט שעה בארבע וחצי הן העבירו סשן לעלם מודות העונה לשם-יוני זאת הפעם הראשונה שאני רואה את אורלי בסשן עים עבדים אךךךךךךך- מטריף ומדליך איך שהדום ריידר - מוקפץ על הישבן הסיגריה - מרחפת על העור וטיש בו זמנית מלטפתאת פניו מרגיעה אותו סשן כזה הוא החלום האולטימטבי שאליו אנ י שואף כבר הרבה זמן בדיעבד-חבל שלא הבאתי איתי את המצלמה שלי תודה לרוני שדואג לנו למקום בילוי מושקע למאסטר F ואמילי שאירחו אותי והינעימיו את זמני ראיתי את מאסטר גיא וויולט בסשן בפליי- רום הבחורה הזאת מדהימה- יש לה כוח סבל אדיר היא ספגה הצלפות בספירה לאחור מ-650 אני במצבי הנוכחי הייתי נישבר אחרי 100 לערך כרגיל הצעתי לאינטימי שסן קטן עים אורלי והוא מסיבותיו האישיות- העדיף שלא חבל ידידי- ההפסד כולו שלך |
|
ויולט_ |
לפני 18 שנים •
11 בנוב׳ 2006
ערב מדהים
לפני 18 שנים •
11 בנוב׳ 2006
ויולט_ • 11 בנוב׳ 2006
לאחר המון זמן שלא הגענו אני חייבת לציין שמאסטר גיא ואני מאוד נהנינו, לא עשינו סיישן פומבי
מזה זמן רב... תודה רבה לאמילי המקסימה ומאסטר F המדהימים שרק משפרים ומשתפרים... אומנם היום קצת קשה לי לשבת אבל היה שווה בהחלט...התגעגתי אלייך מאסטר יקר WIZARD יקירי, תודה על המחמאות מקווה שנהנית להיות חלק מסיישן אינטימי נתראה עוד שבועיים |
|
דום-34(שולט) |
לפני 18 שנים •
11 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
11 בנוב׳ 2006
דום-34(שולט) • 11 בנוב׳ 2006
עוד ערב מוצלח
מה היה לנו אתמול ? כלבה אחת שפחתי אחת אחי והסאבית הצרחנית שלו סשן כפול למדהימות שלי אהבתי כל שניה והפתעה אחת ילדה מקסימה רוצה סשן קרין אני מת עלייך (סופגי) לקשקש על הבר עם קטסטרופלי ויוסי ועופר בקיצור ערב משגע תודה איש מדהים רונייייייייי |
|
הגבירה שלי(שולטת) |
לפני 18 שנים •
11 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
11 בנוב׳ 2006
הגבירה שלי(שולטת) • 11 בנוב׳ 2006
מסכימה עם כל מילה
היה ערב פצצות. סחתיין על ההופעה המהממת טיש. אורלי שמשגעת לי את ההורמונים בקביעות. רננה שמשקיעה באימונים בחן כובש. דיקלה שתמיד תמיד מכניסה תזזית באזור. דומי המקסימה ששומרת עלינו ממרום כיסאה. קיי האחת והיחידה. וכל שאר החברים שתמיד נעים לפגוש. והכי חשובים הפאמילייה ורוני שבזכותם הכל בזכותם. ועכשיו צריך לחכות עוד שבוע. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
11 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
11 בנוב׳ 2006
aka BODYGUARD • 11 בנוב׳ 2006
תודה אחי על המחמאות...
הסאביות שלנו קרסו מהר יחסית ומצאנו עצמנו מביטים בחוסר מעש אחד בשני.. לא לקח הרבה זמן והחל קרב שוטים זוהרים נגד שוט וקיין עבה.. השוטים הזוהרים ניצחו בגדול... ערב מהמם.. אני קיבלתי את מתנתי אתמול... http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=68 |
|
קיי(שולטת) |
לפני 18 שנים •
11 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
11 בנוב׳ 2006
קיי(שולטת) • 11 בנוב׳ 2006
ציטוט: אחלה מסיבה, אנחנו אוהבים אותך רוני. הגבירה שלי את הפצצה של ה LIFE .
|
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 18 שנים •
12 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
12 בנוב׳ 2006
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 12 בנוב׳ 2006
נתרו עוד ארבעה ימי עבודה
יום וחצי עד שלישי בצהריים שיתחלף התקליט השבועי ושישי כבר מגיע אני מריח אותו קרב ובא צופן בחובו הפתעות נעימות וסשנים מרגשים |
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 18 שנים •
12 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
12 בנוב׳ 2006
אמילי קייג'(אחרת) • 12 בנוב׳ 2006
אנשים יקרים,
רק עכשיו אני מתחילה להתאושש מכל הסופ"ש הפרוע והמעולה שהיה... סופ"ש של BDSM. המון תודה לכם על הכל, שלומי קאופמן ואלון, אתם גדולים!!! תודה לאנה ומושון על הסשן המצויין, תודה לכל האנשים היפים שעובדים איתנו ודואגים שהכל ילך חלק. ה-DMים שלנו, מלאכת קודש אתם עושים! ועכשיו... הדבר הגדול הבא! |
|
הגבירה שלי(שולטת) |
לפני 18 שנים •
12 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
12 בנוב׳ 2006
הגבירה שלי(שולטת) • 12 בנוב׳ 2006
??????
|
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 18 שנים •
13 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
13 בנוב׳ 2006
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 13 בנוב׳ 2006
אמילי כתב/ה: אנשים יקרים,
ועכשיו... הדבר הגדול הבא! נשב ונמתין בכסיסת ציפורנים ליום שישי ונביא עוד חבר יקר לנו-לימיט |
|