נוריתE |
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
מה קורה שצפיות אדון שפחה שפחהאדון לא תואמות..?
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
נוריתE • 16 בנוב׳ 2006
מה קורה, כשאדון יש לו צרכים משלו וציפיות ודברים שהיתרגל אליהם
ולאורך זמן (ולא אחרי ,למשל,שבוע וחצי שבועיים וחמישה סשנים) הוא מגלה שהשפחה שלקח לו, פשוט לא עומדת בדרישותיו או בציפיות שלו,או לא מסוגלת לכל או לחלק. גם אם הכל הובהר מראש ו"נערכו תנאים" מקדימים. לא יוותר? ינסה בכל אופן? או שיניח לה לדרכה. ואם ייה וויתור זה יהיה בכעס או אכזבה? אותו דבר, בנות, אם אתן מגלות שהאדון שבחרתן לכן לא עומד ,אם כך אפשר לנסח בצפיות שלכן" או מקשה עליכן יותר מדי מבחינת דרישות שבהן אתן פשוט, עם כל הרצון הטוב, לא עומדות ?? מתי אם בכלל צריך לוותר מתי אתם אדונים, בנות, הייתם מוותרים/ות או תוותרו בפוטנציה?? גם מבחינה אישית, תנסו לענות. אני מנסיון, בנאדם מאוד עיקש שלא מוותר,אבל למדתי שלפעמים צריך לוותר. אבל לא, תמיד ולא, בכל מחיר. |
|
אושה{אוש} |
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
אושה{אוש} • 16 בנוב׳ 2006
המצב הזה לא שונה בעיני מכל מערכת יחסים ונילית או בדס"מית
הרבה פעמים שמאוהבים, או שלא מכירים מספיק, לא שמים לב לפרטים הקטנים. או שבאמת לא איכפת או שכמו שחושבות נשים רבות : "אני כבר אשנה אותו...מהמלתחה המזעזעת הזו אני אפטר בסוף" לפעמים גם אנשים משתנים. מגלים תחומי ענין חדשים (למשל בדס"מ) והאדם שאתה חי איתו את חייך הופך לך לזר. אז מה עושים? או שמעלימים עין או שמוותרים על המערכת הזוגית. ולא משנה אם בגלל שהיא לא מוכנה אנאלי או שהוא לא מוכן לצאת לחוג ריקודי עם. |
|
Uranus |
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
Uranus • 16 בנוב׳ 2006
אושה, קלעת בול !
וזו לדעתי הסיבה גם לגירושין הכל כך "אופנתיים" לאחרונה. פתאום מגלים שהבן אדם איתו אנחנו בזוגיות כבר לא אותו בן אדם. וזה כבר לא קוצי מוצי, והוא כבר לא מביא פרחים, והיא לא מוצצת כמו פעם, והוא לא יורד כמו פעם, הוא לא מקשיב, היא מסתגרת וכו וכו. בעצם זה לא הבן זוג שהשתנה. עצם העובדה שאני מגיע עם ציפיות רק מראה עד כמה אני לא שם קצוץ על העולם של בת הזוג, אלא משבץ אותה במערכת הצרכים והציפיות שלי - ואז אני מופתע כשהבחורה בכלל לא רוצה להיות "משובצת", או פתאום אנחנו כבר לא עונים על הצרכים אחד של השניה - ואז מתחיל הגהינום. מסקנה - זה כיף להתאהב, זה כיף להתלהב, זה כיף להזדיין, זה כיף להסתשן וזה כיף להיות רומנטי - אבל זה הכול תשובות לצרכים שלנו וכול אחד תופס אותם אחרת כי אלו צרכיים אישיים ועל אלו אי אפשר לבסס מערכת יחסים לטווח ארוך. |
|
דר(שולט) |
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
אני חושב שבמערכת כזאת אם רואים שהציפיות שונות
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
דר(שולט) • 16 בנוב׳ 2006
אז כדאי לוותר כמה שיותר מוקדם לפני שאחר כך מתפתחות ציפיות חזקות יותר. עדיף להפרד כידידים מאשר ליפול חזק אחר כך.
חמישה סשנים בשבועיים???? על ההתחלה?????? |
|
שם מתחתיו |
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
למה להגיע לזה?
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
שם מתחתיו • 16 בנוב׳ 2006
הקשר שנבנה בין אדון לסאבית שלו
צריך להבנה לאט לאט בבניית הקשר האדון לומד להכיר היטב את הסאבית וכך גם היא אותו מדברים על הכל מתאמים ציפיות מתארים סשנים רצויים מכירים היטב רצונות אחד של השני. אני מאמינה שקשר שנבנה חזק לא מגיע למצב כזה של חוסר תאום ציפיות. וגם אם כן הרי שניהם כל כך קשורים אחד לשני ובודאי לא רוצים להפרד. אז יושבים מדברים מנסים לפתור את העניין באים זה לקראת זו. מתפשרים כל אחד לכיוון השני ויכולים להמשיך להיות ביחד. רק במקרים קיצוניים לגמרי שהפערים גדולים מאוד אין ברירה אלא להפרד כידידים! אבל אני מאמינה שאם הקשר נבנה טוב ונכון לא מגיעים למצב כזה בכלל. |
|
huan |
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
huan • 16 בנוב׳ 2006
ציטוט: הקשר שנבנה בין אדון לסאבית שלו
צריך להבנה לאט לאט בבניית הקשר האדון לומד להכיר היטב את הסאבית וכך גם היא אותו הרשי לי לתקן אותך או ליתר דיוק להוסיף פרשנו שלי לכל העניין...הקשר בין אדם לאדם צריך להיבנה לאט לאט כאשר האדם האחד לומד להכיר את האדם אחר ולהפך. המערכת בקונטקסט הזה לא שונה בכלום ממערכת יחסים רגילה...לדעתי האישית עם יש בעיות צריך לדבר עליהם,אם אי אפשר לפתור את הבעיות להיפרד. דרישות? אדם הוא לא בדיוק מחשב שקונים בהזמנה ואפשר לבחור ולשנות רכיבים לפי דרישה וללא תוספת מחיר......אני מאמין בלבוא לאדם ללא דרישות כלל,לכל אדם. רשימות מכולת זה ממש לא בשבילי...יש כאלה שיחלקו עלי וחולקים עלי (יש לא מעט כאלה בעולם ובכלוב בפרט) אבל זוהי דרכו של עולם. |
|
שם מתחתיו |
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
אחלה
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
שם מתחתיו • 16 בנוב׳ 2006
אז לא הבנתי מה היית צריך לתקן אותי
לפי דבריך אתה די מסכים איתי |
|
huan |
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בנוב׳ 2006
huan • 16 בנוב׳ 2006
כן אני בהחלט מסכים איתך...אבל גם מוסיף
קודם כל שקשר של אדון ושיפחה אינו שונה במובנים האלה מכל קשר של אדם אחד עם אדם אחר ודבר שני אני מכליל את הכלל שלי על קשרים בין אנשים בצורה אוניברסלית....אני אוהב אוניברסליות |
|
הוא(שולט) |
לפני 18 שנים •
17 בנוב׳ 2006
מה קורה שצפיות אדון שפחה שפחהאדון לא תואמות..?
לפני 18 שנים •
17 בנוב׳ 2006
הוא(שולט) • 17 בנוב׳ 2006
לוקחים את הקבלה ומחזירים לכיתן
השרשור הבא איזו ציפה מתאימה לשמיכת פוך אוסטרית |
|
mind games(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
18 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
18 בנוב׳ 2006
mind games(מתחלפת) • 18 בנוב׳ 2006
עלו פה כמה תגובות של - לבוא בלי צפיות או דרישות.
אני חושבת שבתיאוריה זה מאוד יפה אבל במציאות זה קצת בעייתי. אנחנו בני אדם, יש לנו בראש רעיון של מערכת היחסים שאנחנו רוצים, יש לנו התנסויות ממערכות יחסים קודמות ולפעמים אנחנו יודעים לגבי דברים מסוימים שהם לא מתאימים לנו או לא עושים לנו טוב. אני חושבת שאי אפשר להגיע בלי ציפיות או דרישות. אפשר לנסות להגיע עם כמה שפחות מהן וגם זה לפעמים קשה. |
|