dahanc(שולט) |
לפני 18 שנים •
18 בנוב׳ 2006
חלום שניפסק....
לפני 18 שנים •
18 בנוב׳ 2006
dahanc(שולט) • 18 בנוב׳ 2006
עולה על יצועי , מכורבל בשמיכתי ,עוצם עיני השעה מאוחרת...חזרתי מפגישה שהיתה
עבורי חשובה מאוד בקשר לעבודתי , עם מנהלת אגף הרכב בקשר לעבודה משותפת.. הפגישה נערכה במישרדה המרווח , אישה מטופחת עדינת מראה ,שיער גולש אדמדם... עיניים תכולות מקסימות ,השאירה עלי רושם מעולה ...ניהלנו את שיחתינו בנוחות ,כשאיני מסיר את מבטי מעיניה , ובמוחי החל להישתעשע ברעיונות ....הפגישה תמה , והחלטנו להיפגש למחרת להשלמת העיסקה . כבר בדרך הביתה , לא הצלחתי להזיז אותה ממחשבותי , פינטזתי כול הדרך על מעללי אם אותה אישה...שלא משה ממוחי ! מכורבל במיטה , מכונס בחלומי שהחל לצאת לדרכו.... כרעה על בירכיה , גופה צחור כשלג , ראשה הזקוף הבליט צאוור ארוך וענוג , מעיניה התכולות הישתקף מבט כנוע ומגרה..שפתיה החושניות ולשונה המשורבבת , הוכיחו מעל לכול ספק את ציפייתה ותשוקתה , לבאות .... מרתק קולר לצאוורה הענוג ,ומוליך אותה לעבר הקיר , שעליו היו ווי קשירה עם רצועות מעור , הצמדתי אותה עם גבה אל הקיר , חשתי בצמרמורת שאוחזת בגופה, בשעה שחשה את מגע העור החשוף בקיר...כפתתי את זרועותיה מעל לראשה לצידי הקיר..ואת רגליה פיסקתי עד קצה יכולתה ,וקשרתי למרגלות הקיר , לווים שהיו מותקנים שם... כך עירומה וקשורה אנכית ומוצלבת..היתה חשופה מולי , ניצבת עם ראש מורם ועם הבעה מתריסה מולי , זקופה וגאה .... בדיוק כפי שפניה זכורים מהפגישה...וזה הטריף אותי עוד יותר... קרבתי אליה כשאני כורע ובידי פוסק את שיפתי נרתיקה הלח...ומחדיר את הויבראטור בידי האחרת אט ..כשאני מוודא שהוא ניכנס עד תומו..מוציאו שוב ,ושוב מחדירו עד תומו גניחות התשוקה בוקעות מפיה בהדרגה...והעונג נסוך על פניה היפות... התחלתי לרפרף על גופה בעדינות מחשמלת ..ובידי האחרת עוסקת בהחדרת הויבראטור בקצב הדרגתי , מלטף וחש את פיטמותיה המחודדות , ועל ידי האחרת את הנוזל שניגר מבעד לויבראטור השקוע בתוך נרתיקה החם והרותח... נעמדתי מול שדיה , והיתחלתי לינוק ברכות את ניצני פיטמותיה...ובהדרגה למצוץ בחוזקה עד שקולות של כאב מהול בתענוג , נישמעו היטב מגרונה הנחנק... כעת היתה בשיא הגירויי הפיזי , לקחתי מיספר צעדים לאחור ,וגם את המגלב בעל הזנבות והצלפתי קלות על שדיה ,ירכיה...ואט על כול החלק ,שחפצתי ביקרו... ההצלפות גברו והיתעצמו בהדרגה כואבת..גופה קיבל גוון מישתנה של העור שרק החריף בציבעו המישתנה מרגע לרגע....אגלי זיעה החלו לשטוף את גופה המיוסר ... לאחר שהחלטתי שתם פרק ההצלפות...החלטתי לרכך את גופה הדואב....בקוביות קרח שמרחתי על גופה הכפות עדיין אל הקיר.... ואז הטלפון צילצל...השכמה קבועה...ראבק ניפסק לי החלום...בעודי מיתכרבל בקריזה במיטה...היתחוור לי שהיא גם רטובה...חום שיפכתי ניפלט בתוך תחתוניי..ראבק ! אבל זה היה שווה...כי ניפתח צוהר להמשך יום קסום של מחשבות ..!!! |
|
שם מתחתיו |
לפני 18 שנים •
18 בנוב׳ 2006
מדהים
לפני 18 שנים •
18 בנוב׳ 2006
שם מתחתיו • 18 בנוב׳ 2006
לא יודעת מי יותר נהנה היא או אתה
אבל גם אני נהנתי |
|
dahanc(שולט) |