Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
18 בנוב׳ 2006
חשמל זורם בכפות ידייך
לפני 18 שנים •
18 בנוב׳ 2006
Queencie(שולטת) • 18 בנוב׳ 2006
לאחרונה התוודעתי למכשיר קטנטן שבימיו הרגילים היה משמש לטיפולים פיזיותרפיים לצורך שחרור שרירים והאצת הזרמת הדם בשרירים שלא היו פעילים זמן רב. המכשיר מזרים זרם חשמלי (במתח נמוך של מקס' 12 וולט) בפולסים בעלי אופי שונה (בהתאם לכיוון של הכפתורים) ובעוצמות משתנות (גם כן ניתן לוייסות). הזרמת הזרמים הן באמצעות אלקטרודות שטוחות, פדים דביקים שניתן להצמידן לגוף ולווסת את העוצמה והמקצב.
המכשיר אומץ לשימוש בדס"מי מאחר וכאשר הנשלט קשור וחסר אונים ניתן להצמיד את האלקטרודות לאברים שונים ואזורים שונים בגופו (לא מומלץ לאזור החזה כדי למנוע שיבוש קצב לב) ו"לשחק" בתגובות שריריו ותחושותיו. תוך כדי השימוש במכשיר חשבתי לעצמי שאני נהנית לראות את ההשפעה שלו על השרירים ועל התחושות אצל הנשלט, אלא שהרגשתי "פסיבית" מידי. סיבוב קל של חוגה, הזזת כפתור, ותו לא. אציין רק שעבור שני נשלטים (נשלט ונשלטת) השימוש במכשיר הטיס לספייס במהירות. אין ספק שנהנו מהשימוש שלי בו עליהם. ההתנסות הזו הביאה אותי לחשוב על גורם ההנאה בשליטה הפיזית - האם היא נובעת מעצם הפעולה על הנשלט, או מתגובתו לפעולה הזו. וספציפית לשימוש בחשמל בסשנים - שולטות שהתנסו בסוג פעילות כזה, במה מצאתן את הנאתכן? (או שלא) |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 18 שנים •
18 בנוב׳ 2006
Re: חשמל זורם בכפות ידייך
לפני 18 שנים •
18 בנוב׳ 2006
Queen Yasmin(שולטת) • 18 בנוב׳ 2006
[quote="Queencie"]לאחרונה התוודעתי למכשיר קטנטן שבימיו הרגילים היה משמש לטיפולים פיזיותרפיים לצורך שחרור שרירים והאצת הזרמת הדם בשרירים שלא היו פעילים זמן רב. המכשיר מזרים זרם חשמלי (במתח נמוך של מקס' 12 וולט) בפולסים בעלי אופי שונה (בהתאם לכיוון של הכפתורים) ובעוצמות משתנות (גם כן ניתן לוייסות). הזרמת הזרמים הן באמצעות אלקטרודות שטוחות, פדים דביקים שניתן להצמידן לגוף ולווסת את העוצמה והמקצב.
המכשיר אומץ לשימוש בדס"מי מאחר וכאשר הנשלט קשור וחסר אונים ניתן להצמיד את האלקטרודות לאברים שונים ואזורים שונים בגופו (לא מומלץ לאזור החזה כדי למנוע שיבוש קצב לב) ו"לשחק" בתגובות שריריו ותחושותיו. תוך כדי השימוש במכשיר חשבתי לעצמי שאני נהנית לראות את ההשפעה שלו על השרירים ועל התחושות אצל הנשלט, אלא שהרגשתי "פסיבית" מידי. סיבוב קל של חוגה, הזזת כפתור, ותו לא. אציין רק שעבור שני נשלטים (נשלט ונשלטת) השימוש במכשיר הטיס לספייס במהירות. אין ספק שנהנו מהשימוש שלי בו עליהם. [size=18][color=violet]ערב טוב ! בפעמים ספורות שהתנסתי , גורם להנאתי בסשנים אלו נובע מתגובתו של הנשלט בלבד . |
|