שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

דומים מסוכנים- (נסיון לדיון רציני) וסאביות פגועות

נוריתE
לפני 17 שנים • 29 בנוב׳ 2006

דומים מסוכנים- (נסיון לדיון רציני) וסאביות פגועות

נוריתE • 29 בנוב׳ 2006
עברתי השבוע שיחה עם הפסיכולוגית שלי ודיברתי איתה על הכל
למעשה גם עשיתי לה כבר מזמן אחד על אחד בבידסמ כי גם הרופאה שלי אמרה לי, שחלק מהדיכאון ממנו אני מאופיינת ,הוא קונפליקט לא פתור , בין הצורך שלי בחיים רגילים,של בנזוג ידיד נפש וחבר, והחיים הרגילים שלי כאמא עקרת ביית והכל , לבין הצרכים הבידסמיים שלי
היא הסבירה לי את מה שהבאתי למעשה בשליפה בשירשור האומלל של מה לא לחפש ב..

היא הסבירה לי שאנשים מסויימים מאופיינים בתכונות האלו(ישבתי איתן ביחד, עם הרופאה והפסיכולוגית)
סוציופט, נרקיסיסט אגואיסט ומניפולטור,ריגשי נפשי

אני לא עושה כאן הכללות ולא מדברת על כל השולטים כמסוכנים וכאלו , ממש לא!
ואני יודעת שגם אם רבים מאוד פה הם האדונים הטובים שהם גם בני אדם
הרוב למעשה,
הרי שבכל מקום ימצאו גם הללו ה"מסוכנים" וכולנו גם אם לא מודים, יודעים את זה.
והם מוצאים מחסה ואיצטלה למעשייהם בתוך המיטריה הגדולה שקרויה בידסמ חבויים סמויים או שלא בארתים שלנו ובמקומות חארים כמו צ'טים ופורומים במקומות אחרים כמו וואלה תפוז הייד פרק וכאלו
ושם כמו שלא פה, למעשה קל להם יותר לפעול
ולא חסרות דוגמאות לדומים מסוכנים ששסאביות יצאו סוף סוף משתיקתן בבלוגים ועל גבי הפורומים ולא אשוב להזכיר את הניקים.

קשה מאוד לזהות שכאלו,קשה עוד יותר באמת להזהר מהם,למעשה

כל אחת ואחת מאתנו, אני מניחה,רוצה לעסוק בבידסמ את רוצה אדון אמיתי להתמסר לו ולתת ולהעניק ,כזה שיידע להעריך את המתנה שאת נותנת לו
ולא משנה מה אתם עושים בחדר המיטות,גם אני.

אבל לפעמים מרוב צורך והישתוקקות וחסר אנחנו מאבדות כיוון ושכל ישר ורק בדיעבד מבינות לתוך מה נפלנו בעיניים עצומות,
לכן אני חוזרת ומתעקשת וחוזרת ומתריעה ומזהירה ואולי קצת מציקה לפעמים
אבל לא מכוונה רעה ולא כדי שחאמרו עלי "ליילה המיסכנה" מי שלא ששם לב שהחלפתי ניק,

בתכלס מה שאת לא לומדת מנסיון אישי כאוב או שלא , לא תלמדי לעולם בנות

ובנימה אישית:

אני לא שופכת כאן ,בנושא זה חמתי ותיסכולי על הנפילות הקשות שהיו לי למרות שאני רואה זכות מלאה לעשות כך את זה אשתדל להשאיר לבלוג שלי
גם לעולם לא "אסגור" חשבונות ע''ב הפורום גם לא בלוג ולא אזכיר ולו ניק אחד ע''ג הפורום
ולא אכוון דברי לגבי אף אחד

רק תבינו שלהיות שפחה/סאבית/נישלטת , אלו לא חיים קלים ואדונים צריכים לגלות התחשבות
גם אחרות שאולי חייהן יותר קלים משל אחרות.
momi​(שולט)
לפני 17 שנים • 29 בנוב׳ 2006

לנורית או הנסיכה הקסומה

momi​(שולט) • 29 בנוב׳ 2006
אנחנו לא מכירים, אבל קראתי את מה שכתבת ואני מאוד מבין אותך.
אני רוצה להאמין , שרובנו מחפשים פה את אותו הדבר, וזה קשר אמיתי! עם אדם שיודע מהי המשיכה שלנו לענייני הבדס"מ או כל משחק אחר.
מאחל לך למצוא את האדם שאיתו תהיה לך היכולת להתפתח, ולצמוח ולהתחיל במסע להגשמת חלומותייך"
נעמה 41​(נשלטת)
לפני 17 שנים • 30 בנוב׳ 2006

מדהים להיות סאבית...קשים חיו של אדון

נעמה 41​(נשלטת) • 30 בנוב׳ 2006
או כמה שהחיים נראים מורכבים שמסבכים אותם...

לסמוך בחיים, למצוא את הפרטנר המתאים לזוגיות, לBDSM , עבודה הולמת אפילו פסיכולוג ראוי אלו משימות שמצריכות מעט נסיון, ראיה מפוקחת, לא תזיק מעט אנטלגנציה רגשית, התבוננות אמיתית פנימה של המניעים שגרמו לנו לבחור מול התוצאות שהשגנו.
מי שנמצא פה, הגיע להגשים פנטזיה, לממש חלומות ומאוויים...אחד מיני רבים (מקווה..)

קשה לומר אבל בכל זאת...קחי את אוסף החויות הטובות שאגרת פה ורק איתן נסי להמשיך ולחגוג...
מכל הרע שאספת קחי רק את המסקנות...מתכון כמעט בטוח להצלחה
בהצלחה
שם מתחתיו
לפני 17 שנים • 30 בנוב׳ 2006

משהו לאדונים

שם מתחתיו • 30 בנוב׳ 2006
רק תבינו שלהיות שפחה/סאבית/נישלטת , אלו לא חיים קלים ואדונים צריכים לגלות התחשבות
גם אחרות שאולי חייהן יותר קלים משל אחרות.
=========================================================
המשפט הזה שלך חזק מאוד!
אני מסכימה איתו לגמרי.
אתם האדונים-
לקחתם לכם סאבית אתם יודעים שהיא משתוקקת לחיי השליטה להתמסרות אליכם.
היא רוצה להוכיח לכם שהיא ראויה שהיא תהיה טובה לכם גם בחיים שהיא תספק אתכם גם במהלך הסשן שתעשו לה.
אבל ---
אל תנצלו זאת .
אל תהפכו אותה לאובייקט לסיפוק היצרים הסדסטים שלכם או לסיפוק הקטע המיני שלכם.
גם אם אתם לא מודעים, גם אם אתם בטוחים שאתם האדון הכי מתחשב והכי נחמד.
הרבה סאביות מרגישות לא נעים, סובלות בשקט רק כדי שתהיינה מוערכות על ידכם.
בזמן הסשן, אתם רואים שהסאבית מענגת אתכם מגיע לסף כאב גבוה בשבילכם, היא עושה זאת למענכם.
אבל היא בן אדם גם לה יש נקודות שבירה אז למה כשמגיע הנקודה הזו , אתם דורשים מ ימנה עוד קצת יכולת למענכם. האם לא עשתה די?
בחיים אתם נהנים מהיותכם שולטים אבל חייבים לחשוב כל הזמן שמולכם נמצאת בת אדם ולא מכונת סיפוקים.
רק לאחרונה שמעתי על אדון שמשחק כדורגל שלם ישב על פניה של הסאבית שלו והיא עינגה אותו.
לא מוגזם לדרוש זאת מימנה במשך משחק שלם?
אל תגידו לי מילת ביטחון, סאבית לא רוצה להגיע למילת הביטחון, היא סומכת עליכם, רוצה שאתם תנווטו אותה. שאתם תקבעו מה טוב עבורה..
אבל זה לא יכול להיות בכל מחיר!!!