הס פן תעיר(נשלטת){zed destru} |
לפני 17 שנים •
1 בדצמ׳ 2006
התחלת דרכי כשיפחה
לפני 17 שנים •
1 בדצמ׳ 2006
הס פן תעיר(נשלטת){zed destru} • 1 בדצמ׳ 2006
יכול מאוד להיות שהנושא שאציג בפניכם כבר דובר ומוצה
אבל בשבילי זהו עולם חדש ואני כאן לשם התייעצות. עד היום מי שמכיר אותי יודע ומזהה אותי כדומיננטית התנסיתי לא פעם בסשנים כמלכה ולמיטב הבנתי שפני הנסיונות לא היו מאוכזבים. אבל אחרי כמה נסיונות כאלה הבנתי שאין זה הייעוד שלי והגעתי למסקנה שכנראה מדובר בהתנסות ותו לו ואני הנני וונילית בכל רמח אבריי. עד ש........ בחור שאותו אני מכירה זה כמה שנים ויחסיי עימו קרובים ובנויים על אמון מוחלט, התוודה בפניי שיש לו עניין בעולם הבדס"מ כשולט. הסתקרנתי מכיוון שהיה זה צד שלא ידעתי שקיים בו ואחרי הסקרנות באה ההתנסות. אני חייבת לציין שההתנסות הזאת שלי כשיפחה של מישהו לעולם לא הייתה מתממשת לולא הידיעה שמדובר באדם שאני יכולה לסמוך עליו בעיניים עצומות , שאוהב אותי ורוצה להגן עליי. הפעמים הראשונות והרגשת הכאב הראשונה , כמו כן ההשפלה ותחושת ההשתייכות המלאה שלי אליו ריגשו אותי ברמות שלא ידעתי שקיימות בי. ומצד שני איני מרגישה כשיפחה ראויה משום שאני מוצאת את עצמי מתריסה ובהרבה מהמקרים גם מסרבת או שולטת מלמטה. יש לומר שהאדון שלי סבלני להתנהגותי בצורה שאף דום לא היה מוכן לסבול משיפחה וזאת בגלל הקשר המיוחד שלנו. ולכן אני מרגישה שאוליי אני לא השיפחה לה הוא זקוק למרות האתגר שאני מציגה בפניו. אנא עיזרו לי בסיפורים דומים ובמחשבותיכם על הנאמר גם עם הביקורת היה אכזרית איני רוצה למנוע ממנו את ההנאה והריגוש לה הוא זקוק. |
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
1 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
1 בדצמ׳ 2006
נוריתE • 1 בדצמ׳ 2006
חומד,אני מעריצה אותך על הגילוי וההתגלות הזאת
אבל תביני דבר אחד,קודם כל, אין שום השפלה בלהיות שפחה(אם ישנם מישהי או מישהו שעדיין לא מבינים את זה) כל מה שעושים לנו וטוב לנו ולא משנה אם בחוצ אצל הונילות או אצל אחרים זה מכונה השפלה לנו, הוא לא כזה. אני זוכרת את הפעם הראשונה ראשונה, 14 שנים כזה את כל הרגשות שהציפו אותי את הרצון להתמסר את המילחמה הפנימית, של המהפך הזה מונילה לשפחה,. לפעמים,בכל פעם, ישנה מילחמה כזאת פנימית מחדש וזה רק טיבעי. ואז את הכניעה הכל כך מתוקה לו ולצרכים שלי וזה קרה כל פעם מחדש.,כשהייתי עם האנשים המתאימים לי תזרמי עם זה והעיקר תעשי ותקבלי אך ורק מה שטוב לך ומתאים לך זה, הכי חשוב.! }{ ----{--{<@ |
|
לפני 17 שנים •
1 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
1 בדצמ׳ 2006
תודה רבה לך על השיתוף שלך וההבהרה
אני מודה שבאמת איני מבינה הרבה בכל מה שקשור בעולם הזה. ומנסה להיפתח להרגשות ולתחושות של שיפחות שכבר נמצאות שם באופן מלא . פתחת לי חלון ודרך להבין. |
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
1 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
1 בדצמ׳ 2006
נוריתE • 1 בדצמ׳ 2006
בבקשה חומד
והכי חשוב....שכחתי פה |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
1 בדצמ׳ 2006
Re: התחלת דרכי כשיפחה
לפני 17 שנים •
1 בדצמ׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 1 בדצמ׳ 2006
הס_פן_תעיר כתב/ה: ומצד שני איני מרגישה כשיפחה ראויה משום שאני מוצאת את עצמי מתריסה ובהרבה מהמקרים גם מסרבת או שולטת מלמטה.
יש לומר שהאדון שלי סבלני להתנהגותי בצורה שאף דום לא היה מוכן לסבול משיפחה וזאת בגלל הקשר המיוחד שלנו. ולכן אני מרגישה שאוליי אני לא השיפחה לה הוא זקוק למרות האתגר שאני מציגה בפניו. אנא עיזרו לי בסיפורים דומים ובמחשבותיכם על הנאמר גם עם הביקורת היה אכזרית איני רוצה למנוע ממנו את ההנאה והריגוש לה הוא זקוק. גם אני, כמו באטרקאפ, התרגשתי לקרוא דבריך הכנים. ברוכה הבאה אל "עולם השפחות", כל עוד את כאן הרבה שפחות "מתריסות" או "שולטות מלמטה". כשזה קורה באופן עקבי, ומטריד את האדון, ייתכן שפשוט אין התאמה בינהם. אין "שפחה ראויה". יש "שפחה מתאימה לאדונה" (ובאותה צורה- "אדון המתאים לשפחתו"). אני מציעה לך לברר עם עצמך, ואולי גם איתו, מה מקור אותה התרסה ושליטה מלמטה. אולי את לא מקבלת מענה לחלק מהצרכים שלך? אולי הוא עושה דברים שלא מתאימים לך/ טובים לך? לפני היותך שפחה את א ד ם, ומגיע לך להיות בסביבה שגורמת לך אושר. סבלנות בלבד מצידו לא תספיק, לטווח הארוך. נשמע לי ששניכם צריכים לעמוד על מקור הבעיה. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי דצמ' 01, 2006 4:02 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
1 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
1 בדצמ׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 1 בדצמ׳ 2006
Buttercupe כתב/ה: [b] ----{--{<@
באטרקאפ היקרה, נא להפסיק עם ה@@@, ולאלתר. הם מוציאים את הדומית שבי... |
|
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 17 שנים •
1 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
1 בדצמ׳ 2006
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 1 בדצמ׳ 2006
הס_פן_תעיר כתב/ה: ...ומצד שני איני מרגישה כשיפחה ראויה משום שאני מוצאת את עצמי מתריסה ובהרבה מהמקרים גם מסרבת או שולטת מלמטה.
יש לומר שהאדון שלי סבלני להתנהגותי בצורה שאף דום לא היה מוכן לסבול משיפחה וזאת בגלל הקשר המיוחד שלנו. ולכן אני מרגישה שאוליי אני לא השיפחה לה הוא זקוק למרות האתגר שאני מציגה בפניו. הס, אני מבינה את הקושי בלהיות צייתנית. בתחילת מערכת היחסים שלי עם זאלופון היה לי קשה מאד להעלים את האגו הגדול מאד שלי ולתת לעצמי להנות מהסיטואציה ולהתמודד עם העובדה שאני מתגרה מינית מהיותי הסאבית שלו מבלי לערב שיקולים של כבוד ומשחקי כוח. לאחר זמן מה, שכלל גם שיחות איתו שבהן הוא עזר לי להבין מה שבעצם מפריע לי להכנע התגברנו על זה. הערת מכיוון ששוק השפחות בררני ודומים רבים מתקשים למצוא שפחה, הם לרוב מוכנים לאכול הרבה קש מהשפחה שמצאו לפני שהם יתייאשו ממנה. שיהיה בהצלחה! |
|
scorpio king(שולט) |
לפני 17 שנים •
1 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
1 בדצמ׳ 2006
scorpio king(שולט) • 1 בדצמ׳ 2006
הס_פן_תעיר כתב/ה: יכול מאוד להיות שהנושא שאציג בפניכם כבר דובר ומוצה
אבל בשבילי זהו עולם חדש ואני כאן לשם התייעצות. עד היום מי שמכיר אותי יודע ומזהה אותי כדומיננטית התנסיתי לא פעם בסשנים כמלכה ולמיטב הבנתי שפני הנסיונות לא היו מאוכזבים. אבל אחרי כמה נסיונות כאלה הבנתי שאין זה הייעוד שלי והגעתי למסקנה שכנראה מדובר בהתנסות ותו לו ואני הנני וונילית בכל רמח אבריי. עד ש........ בחור שאותו אני מכירה זה כמה שנים ויחסיי עימו קרובים ובנויים על אמון מוחלט, התוודה בפניי שיש לו עניין בעולם הבדס"מ כשולט. הסתקרנתי מכיוון שהיה זה צד שלא ידעתי שקיים בו ואחרי הסקרנות באה ההתנסות. אני חייבת לציין שההתנסות הזאת שלי כשיפחה של מישהו לעולם לא הייתה מתממשת לולא הידיעה שמדובר באדם שאני יכולה לסמוך עליו בעיניים עצומות , שאוהב אותי ורוצה להגן עליי. הפעמים הראשונות והרגשת הכאב הראשונה , כמו כן ההשפלה ותחושת ההשתייכות המלאה שלי אליו ריגשו אותי ברמות שלא ידעתי שקיימות בי. ומצד שני איני מרגישה כשיפחה ראויה משום שאני מוצאת את עצמי מתריסה ובהרבה מהמקרים גם מסרבת או שולטת מלמטה. יש לומר שהאדון שלי סבלני להתנהגותי בצורה שאף דום לא היה מוכן לסבול משיפחה וזאת בגלל הקשר המיוחד שלנו. ולכן אני מרגישה שאוליי אני לא השיפחה לה הוא זקוק למרות האתגר שאני מציגה בפניו. אנא עיזרו לי בסיפורים דומים ובמחשבותיכם על הנאמר גם עם הביקורת היה אכזרית איני רוצה למנוע ממנו את ההנאה והריגוש לה הוא זקוק. קודם כל זה משמח שמצאת את הצד והאדם בבדסמ שמרגיש לך נכון ומרגש. קצת קשה להתייחס לדברים הנאמרים באופן כל כך כללי אבל בכל זאת. היה מעניין לדעת מה אדונך חושב על ההתנהגות שלך מהזוית שלו ועד כמה אם בכלל זה מפריע לו. האם הוא רואה בהתנגות שלך משהו שלילי והאם הוא חושבת שאת מנסה לעשות שליטה מלמטה. לפעמים במערכת יחסי שליטה דווקא הדינמיקה של סירוב והתרסה כלפי השולט יכולה להוות חלק ממשהו שלמעשה שני הצדדים נהנים ממנו ולגרום להגברת התשוקה אצל שני הצדדים. מצד שני, יכול להיות וצריך מידה מסויימת של השלמה עם זה שאת יכולה לתת לו בסופו של דבר רק את מה שיש בך . הכוונה היא שאין מרשם מוכן לשפחה אידיאלית. כולם שונות הרי ולכל אחת הגבולות שלה. השאלה הנכונה אני חושב שאת צריכה לשאול את עצמך היא לא מה את מונעת ממנו אלא מה יש בך שאת יכולה לתת לו ואם הוא נכון לקבל את זה. אם הוא רוצה דברים אחרים אז למרות כל האמון ביניכם את תצטרכי אולי להנמיך את הציפיות שלך מעצמך. |
|
לפני 17 שנים •
1 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
1 בדצמ׳ 2006
קודם כל תודה רבה איימי
אני חושבת וגם הוא יודע שהסיבה להתרסה שלי ולשליטתי מלמטה נובעת אוליי מעצם הידיעה שאני קודם כל אדם דומיננטי ובעל אגו מנופח. שנית יש לי גם כנראה תחושה שבסופו של דבר יש לי כוח עליו , כנראה בגלל רגשותייו אליי והידיעה שהוא לעולם לא ייכעס עליי. אבל לא לשם אני שואפת להפך , מרגשת אותי המחשבה שדווקא הוא שכל כך קרוב ואוהב לוקח את הכוח לידיו ועושה בי כרצונו. ייאמר לזכותו שהוא רואה בי כאדם ומנסה להבין מה יכול לגרום לי אושר , אבל באותה מידה גם בודק את הגבולות שלי וזה בסדר גמור מבחינתי. |
|
לפני 17 שנים •
1 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
1 בדצמ׳ 2006
Black Lotus כתב/ה: הס_פן_תעיר כתב/ה: ...ומצד שני איני מרגישה כשיפחה ראויה משום שאני מוצאת את עצמי מתריסה ובהרבה מהמקרים גם מסרבת או שולטת מלמטה.
יש לומר שהאדון שלי סבלני להתנהגותי בצורה שאף דום לא היה מוכן לסבול משיפחה וזאת בגלל הקשר המיוחד שלנו. ולכן אני מרגישה שאוליי אני לא השיפחה לה הוא זקוק למרות האתגר שאני מציגה בפניו. הס, אני מבינה את הקושי בלהיות צייתנית. בתחילת מערכת היחסים שלי עם זאלופון היה לי קשה מאד להעלים את האגו הגדול מאד שלי ולתת לעצמי להנות מהסיטואציה ולהתמודד עם העובדה שאני מתגרה מינית מהיותי הסאבית שלו מבלי לערב שיקולים של כבוד ומשחקי כוח. לאחר זמן מה, שכלל גם שיחות איתו שבהן הוא עזר לי להבין מה שבעצם מפריע לי להכנע התגברנו על זה. הערת מכיוון ששוק השפחות בררני ודומים רבים מתקשים למצוא שפחה, הם לרוב מוכנים לאכול הרבה קש מהשפחה שמצאו לפני שהם יתייאשו ממנה. שיהיה בהצלחה! התגובה שלך גרמה לי להבין שאני כנראה הולכת בדרך בה הרבה שפחות הלכו והחששות והדברים שאני עוברת כנראה לא נדירים כל כך וע כך אני מודה לך. בעניין שוק השפחות , למרות שאני מודעת לבעיתיות איני חושבת שזה המצב , לדעתי יש לו את הרצון כחלק מהפנטזיה שלו , להכניע דווקא אותי ואוליי בגלל זה אני דווקא כן מתאימה לו. נקודה למחשבה והדיון עוזר לי להבין כמה דברים. |
|