גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
2 בדצמ׳ 2006
ערפדים בשמי תל-אביב
לפני 17 שנים •
2 בדצמ׳ 2006
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 2 בדצמ׳ 2006
הלילה הזה בלייד היה עסוק בחיסול בצד השני של העיר
חלק מהאנשים-[מחסלי הערפדים] " ניכלאו " ביפו ונותרו רק הערפדים צמאי הדם שיצאו לחגוג בנו-לימיט אני זוכר עצמי יושב ליד הבר מטושטש קימעה- יתכן שזה נבע מנישיכות בצוואר בנתיים אני עדיין לא מראה סימני רתיעה מאור השמש המציף אותי כעת מחמם את העצמות הזקנות ולכן אני כותב מיתוך ערפילים של דם בתולות שאת טעמו חוויתי אתמול... אורלי מלאת חיות עומדת ליד הבר חוגגת את החיים טיש בשלב כול שהוא מיתענגת על עיסויי מהמם של נייטרו שזוזר לה להמריא אל עולם של חלומות נעימים ואדרנלין נקי. דראקולה הניצחי מחופש כאוליב בחליפה עניבת משי וגלימה ארוכככככההההה פרודו- בתפקיד הכומר המנהל את מלחמת החורמה ברוזן.... דומי בצילנדר שחור וחליפת פראק מנצחת על תיזמורת של כאב ויסורי תופת בפליי רום בעוד אנשים צובאים על הפתחים עינהם פעורות לרווחה והם צופים במחזה כלא מאמינים רונה כתמיד מתעללת בקורבן התורן על הבמה זאפ- G25- אביקוברה וחברים אחרים מיסתובבים כנשוכים ניקי-666 האבירי ... אמילי ומאסטר F שבזכותם היינו שם אתמול רוני- חיוני ונימרץ מתמיד 34 ואש אביס- מצלם ומתעד את המאורעות ועוד הרבה אנשים טובים שבאו לחגוג אתמול.. |
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 17 שנים •
3 בדצמ׳ 2006
ת-ו-ד-ה
לפני 17 שנים •
3 בדצמ׳ 2006
אמילי קייג'(אחרת) • 3 בדצמ׳ 2006
תודה לכולכם!!!
לכל האנשים היקרים שעשו את הערב הזה! פט, התפאורה שיצרת היתה פשוט מדהימה, והנה כמה עדויות מידיו המקצועיות של אביס: תודה לכל הערפדים והוומפירות, תודה לכל הננשכים, לאוליב הוד ערפדותו - מי מתאים יותר ממך?, ל-yam על האיפורים הנפלאים ועל טוב הלב שלך - אישה מלאך!, למורגן על הדם (אם לא היית קיימת היו צריכים להמציא אותך) - כמה יפה היית! תודה לדנה - NOX על הגלימה והבגדים - את אישה זהב! תודה כמובן ל-DMים שלנו: BODYGUARD עבודת מאסטר DOMME תודה ל- Queen Rona על ההופעה ולזהשאיבדרכו שהופיע איתה! ולכל האנשים הנפלאים והטובים שהגיעו - אתם המרכז! ועכשיו... בסוף החודש... אירוע ה-FETISH הגדול של השנה!!!
http://www.thecage.co.il/events/?events_users_concept=view_date&d=2006/12/29 |
|
T Bone |
לפני 17 שנים •
4 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
4 בדצמ׳ 2006
T Bone • 4 בדצמ׳ 2006
אפרופו ערפדים . . . פעם אחת חזרתי בשעה 3 וחצי בלילה הביתה מהעבודה בתל אביב ברגל
ואני הולך לתומי פתאום אני רואה משהו מהיר עובר מעלי . . . לא ייחסתי חשיבות . . . פתאום שוב ניסתי להתעלם אבל שוב זה בא . . . ואז אמרתי לעצמי הרי אין ציפורים בשעה כזאת ואז הרמתי את הראש למעלה ואני רואה להקה ענקית של עטלפים מעל הראש שלי איזה פחות ממטר חגים מעלי . . . דפקתי ריצה . . . ברחתי משם כל עוד נפשי בי איזה מזל . . . לא חזור לשם יותר בשעה הזאת ממש באפי ציידת הערפדים |
|