מלכה מלקה(אחרת) |
לפני 17 שנים •
3 בדצמ׳ 2006
צריכה עזרה עם החתולה שלי
לפני 17 שנים •
3 בדצמ׳ 2006
מלכה מלקה(אחרת) • 3 בדצמ׳ 2006
החתולה המקסימה שלי כנראה לוקחת את מעבר הדירה ( אותה חצר , בית שונה ) שלי בצורה מאד קשה .
כמה שזה נשמע מוזר אבל היא הפכה למעין תלותית . לא עוזבת אותי כמעט , הולכת אחרי כל הזמן , רוצה להיכנס הביתה ואחרי שניה החוצה ושוב הביתה ושוב החוצה ... אני הולכת והיא תופסת לי את הרגל שאני לא אלך וכו וכו . קצת עצוב לי לראות אותה ככה . ( נשמע כמו שאלה לעיתון (: ..... ) היא חתולה שחיה בחוץ וכשהיא רוצה היא מייללת ונכנסת הביתה . למישהו יש עיצה מה לעשות ואיך להקל עליה ? אני ממש אשמח כי אני מתה על הייצורית שלי (: קישור לבלוג שלי - אשמח אם תשאירו שם או פה הודעה ,קישור למקום שמסביר וכו ... תודה רבה , מלקושה http://www.thecage.co.il/blog/userblog?blog_id=1907 |
|
walking dead |
לפני 17 שנים •
4 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
4 בדצמ׳ 2006
walking dead • 4 בדצמ׳ 2006
אין כמו חתלתולים, הא?
לחתולים מאוד קשה עם שינויי הרגלים, וככל שהם מבוגרים יותר כך קשה להם יותר. בת כמה היא? מנסיון, הכל עניין של זמן. כל מה שאת יכולה לעשות זה להמשיך ולהרעיף עליה המון אהבה, שתרגיש בטוחה ולאט לאט היא תקבל את השינוי ותתרגל לסביבתה החדשה. בהצלחה! |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 17 שנים •
4 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
4 בדצמ׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 4 בדצמ׳ 2006
הרבה ליטופים, המון חום ואהבה , בדיוק כמו בני- אדם
אם יש לך צעצועים מוכרים שלה ( עכברים, כדורים ), זה יכול לעזור.- את יכולה לפזר לה בכל מיני מקומות בבית. את יכולה גם לצ'פר אותה בכל מיני מעדנים טעימים ( הכי מומלץ, אם כי יקר מעט - מעדני שזיר ) . ו...לתת לזמן לעשות את שלו. חתולים הם יצורים מאוד אינטיליגנטיים, ואני מאמינה שהיא תתרגל לסביבתה החדשה . פורום חתולים בתפוז : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=16 |
|
מלכה מלקה(אחרת) |
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
הי (:
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
מלכה מלקה(אחרת) • 12 בדצמ׳ 2006
תודה
נראה לי שהיא כבר במצב יותר טוב . בקשר לצעצועים - היא עצלנית . פעם היא היתה עושה סלטות באוויר בשביל השטויות האלו , היום אין לה סבלנות . ואוכל - היא לא מוכנה לאכול כלום כלום חוץ מהאוכל היבש שלה אז הפסקתי לנסות ולקנות צ'ופרים יקרים ו"טעימים " כי אין טעם - זה נזרק .. בקיצור נשארתי עם לאהוב אותה המון ... בכל זאת היא המלכה שלי . וכן גם למלכות יש מלכת אם ואין מה לעשות היא הורסת אותי הגברת הקטנה והשעירה הזו ושוב - תודה ! (: |
|
מגדלנה(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
מגדלנה(לא בעסק) • 12 בדצמ׳ 2006
האמת שקצת קשה לי לעזור לך אחרי שעברת.
הדבר הכי טוב זה לשים את החתולה מיד כשעוברים בחדר סגור עם אוכל וכו' לכמה ימים, כדי שתתרגל לריח, למקום, וכו'. חתולים צריכים הרבה חום ומקומות מוכרים כדי להיות במצב רגוע משהו. אבל מכיוון שעברת ועברו מאז כמה ימים, שבועות, מה שזה לא יהיה - זה לא יהיה אפקטיבי. |
|
שפנפנת חצות |
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
לתת לה בטחון והרבה ליטופים
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
שפנפנת חצות • 12 בדצמ׳ 2006
כשעוברים למקום חדש העצה של מגדלנה נכונה כי החתול עלול לחזור למקום הקודם אבל עברת לדירה אחרת באותה חצר וזו כמעט אותה טריטוריה.
שימי דברים עם ריח מוכר בדירה החדשה בחדר שהיא נמצאת בו: המזרון שלה או דבר מוכר. החתולה דורשת צומי כי היא מאבדת קצת את הביטחון במעבר טריטוריה. הצומי והליטופים בהתחלה מחזירים את הביטחון העצמי. לא ראיתי חתול שסירב לפנסי פיסט. זוהי קופסה של מעדן חתולים טוב. לדעתי כדאי לנסות. כשהחתולה תתרגל היא תהיה פחות תלותית והביטחון העצמי שלה יחזור. עניין של זמן. ד"ש לחתולה. |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 12 בדצמ׳ 2006
חתולים קשורים לבית, הרבה נורא. ממש כמעט יותר מאשר לאנשים שמקשטים את סביבתן.
עדיין למרות כל הנאמר, {לא הרבה}, החתולים תמיד נופלים על הרגליים. הן מסתגלות מהר נורא. לוקח להן כ-3 ימים עד שיוצאים ממקום מחבוא שמצאו, לומדים את הסביבה, וצ'יק צ'ק מרגישים בבית שוב. בהתחלה הן מתחבאות, ממש קשה למצוא אותן. אבל זה צורך שלהן, וצריך לכבד אותו. דאגת יתר, היא שלך בכלל, והשאירי אותה לנוח. שהרי חתולות, תמיד נופלות על הרגליים בכלל. 3 ימים, תתחילי לספור, והכל שב על מקומו בשלום. גירגור לחתולה שלך, ממני. |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
פסיכו לוג(שולט) • 12 בדצמ׳ 2006
מסכים עם כל הנאמר. ובעיקר לגבי תחושת הביטחון שלה.
בהצלחה לכן במעונכם החדש. |
|