life of a poet(אחר) |
לפני 17 שנים •
4 בדצמ׳ 2006
סדנא
לפני 17 שנים •
4 בדצמ׳ 2006
life of a poet(אחר) • 4 בדצמ׳ 2006
לפני תקופה לא ארוכה, התנהל לו במושב בצפון, במהלך סוף שבוע רגוע, מפגש קטן או אולי נקרא לזה סדנה קטנה של לימוד בסד"מ.
בסדנה נכח מאסטר מפורם מהסצנה של לונדון שהגיע לביקור בארץ מאנגליה, וחמישה מקומיים ( שלושה גברים ושתי נשים ), כולנו דרך אגב שייכים לקהילה האנגלו סאקסית ( לא סקסית ) שלמדו במשך יומיים מתבונתו בנושא בסד"מ. המפגש כלל, הרצאות בנושא בסד"מ מנטאלי ופיזי ( הכול באנגלית ) סימולציות בנושא סקס ( לא היו שם אורגיות ). הרבה שיחות ולימוד הדדי, הרבה משחקי תפקידים. שיטות שונות של שליטה משליטה סדיסטית לשליטה רוחנית. כל אחד מאיתנו נאלץ לשמש בסימולציות או באקטים גם כסאב , כי הרי הדרך הטובה ללמוד אדם זה להיות במקומו. אני באופן אישי מאוד ממליץ. אני, עם כל הניסיון שלי בעולם הבסד"מ שחשבתי שאני מומחה, גיליתי שיש לי כל כך הרבה עוד ללמוד. ואכן הפנמתי רבות מהסדנא שתימשך בהתכתבויות הדדיות ביני לבין המאסטר מתוך תקווה ללמוד עוד. כמובן שאין בסדנא הזו משום חידוש, כי סדנאות או מפגשים כאמור נעשים גם בארץ, ולא צריך מאסטר מלונדון כדי ללמוד, ( יש בארץ מאסטרים לא פחות טובים ), אבל מי שרוצה לקבל טיפים, לשמוע ולהשמיע, מוזמן. מי שרוצה לפנות אליי ישירות יכול או לתא הדואר באתר, או למייל האישי שלי המופיע בפרופיל. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
4 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
4 בדצמ׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 4 בדצמ׳ 2006
נשמע מרתק!
|
|
life of a poet(אחר) |
לפני 17 שנים •
5 בדצמ׳ 2006
כל אחד יכול
לפני 17 שנים •
5 בדצמ׳ 2006
life of a poet(אחר) • 5 בדצמ׳ 2006
כל אחד יכול
|
|
life of a poet(אחר) |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
אל תתביישו לשאול
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
life of a poet(אחר) • 6 בדצמ׳ 2006
הרבה צפיות בפרסום
מעט מאוד תגובות חברים, אל תתביישו לשאול |
|
DEVIL EYES |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
אתה איש יחסי הציבור של הדבר הזה?
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
DEVIL EYES • 6 בדצמ׳ 2006
מה אתה מצפה שאנשים ישאלו
תכתוב מה הלך בפירוט ולא תיאור של הקליפה היבשה מתי יש נפתחת עוד סדנא שכזאת והאם היא מוגברת מגיל מסויים חוץ מזה, כל העניין נשמע לי מאמר ממוסגר של קורס ליאפים או כל מני wanna bees (משחקים אותה) יכול להיות שאני טועה כמובן.. תן לינק או לכל הפחות מספר סלולרי לבירורים |
|
life of a poet(אחר) |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
הנה פרטים
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
ביצענו למשל סימולציה בה נדרש אחד החברים, לתרגל מצב בו הוא מעביד סאב לניקוי יסודי של משרד. פעם בתור המעביד ופעם בתור עובד. אחרי זה שמענו הערות. אני כמובן הייתי רך מדי וקשקשן.
|
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
סדנא מוזרה
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
shuki boy(נשלט) • 6 בדצמ׳ 2006
ויליהם שייקספיר כתב/ה: ביצענו למשל סימולציה בה נדרש אחד החברים, לתרגל מצב בו הוא מעביד סאב לניקוי יסודי של משרד. פעם בתור המעביד ופעם בתור עובד. אחרי זה שמענו הערות. אני כמובן הייתי רך מדי וקשקשן.
לא שהייתי שם, אז סביר להניח שאני לא יכול לשפוט - אבל מה זאת אומרת "רך מידי וקשקשן"? ואם הסאב שלך אוהב רכות וקשקשנות של השולט שלו? נראה לי ממש מוזר להעיר על סטייל של שליטה מפי גורם שלישי. או שהסאב נהנה מהשליטה שלך, או שלא. וזה משהו שהחליטו בינכם, או שהוא יתחיל להנות מסוג השליטה שלך, או שתשנה את השליטה שלך בהתאם לטעמו, או שתפגשו איפשהו באמצע, או שתפרדו ותחפשו בן זוג אחר. אבל גורם שלישי שיגיד לך מה טוב? לא יודע... כלומר, אני יכול להבין הערות לגבי טכניקה, נניח לו הייתם עושים תירגולים בהצלפות, פיסטינג, מחטים, וכד' - אבל בסטייל? נורא מוזר. |
|
life of a poet(אחר) |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
יש הרבה ללמוד
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
ביצענו סימולציות רבות של כאב, טכניקות להכאיב מבלי לפגוע
הרבה תרגולת של חקירות תרגולת של השפלות לאחר כל סימולציה כל אחד היה כותב על דף את הערותיו ומקריא אותן הרבה שיפוט וביקורת עצמית, משחקי תפקידים כל אחד קיבל עשרות הערות שיכל ללמוד מהן. תראו בסך הכול מאסטר תמיד חושב שהוא מבין יותר מכולם מה ואיך צריך לעשות וכיצד לשלוט הרי בגלל זה אנחנו מאסטרים, אבל האמת שלכל אחד מאיתנו יש כל כך הרבה ללמוד |
|
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
Re: הנה פרטים
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 6 בדצמ׳ 2006
ויליהם שייקספיר כתב/ה: ביצענו למשל סימולציה בה נדרש אחד החברים, לתרגל מצב בו הוא מעביד סאב לניקוי יסודי של משרד. פעם בתור המעביד ופעם בתור עובד. אחרי זה שמענו הערות. אני כמובן הייתי רך מדי וקשקשן.
למה אני לא מופתעת... |
|
life of a poet(אחר) |
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
אף פעם לא הסתרתי את החולשות שלי, בניגוד לאחרים !
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
life of a poet(אחר) • 7 בדצמ׳ 2006
|
|