איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
הכנעה
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 6 בדצמ׳ 2006
כמה מכם/ן מתחרמנים מהכנעה? הכנעה של ממש. לפעמים לעשות משהו בניגוד לרצונה... (בפנטזיה זה יכול להיות לגמרי בניגוד, במציאות בניגוד בעירבון מוגבל).
כמה מכם/ן מתחרמנים ממרדנות אמיתית? ממאבקי כוחות? ממישהי שבאה עם המון גאווה ועצמאות, שצריך לשבור/ לכופף? בעיניי, זה הדבר הכי מחרמן בעולם, אבל לפעמים אני מרגישה קצת לבד בקטע. הגעתי לכאן מהתחום של פנטזיות- אונס, ולמדתי להפריד בין פנטזיה למציאות, אבל אפילו כך... חסר נורא המאבק. התחושה של מלחמה אמיתית וכניעה לעליון באמת. התחושה של להיות נכבשת, ולא כי נתת. בואו תיתפקדו- אני באמת די לבד בקטע, או שיש כאן דומים וסאביות שאלמנט ההכנעה המוחצת מחרמן להם את הצורה? |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
בדדדדד...
אני חושבת שאלך להכניע את עצמי |
|
הייתי כאן |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
הייתי כאן • 6 בדצמ׳ 2006
אני אני ..
ששש לדלג על תגובתי בבקשה לא יכולה לפרט יותר. |
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
נוריתE • 6 בדצמ׳ 2006
חלק גדול מכל המישחק הזה הוא ההכנעה הכניעה המושלמת עד כמה שאפשר
אבל אני תמיד לוקחת את זה בערבון מוגבל |
|
שם מתחתיו |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
היי
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
שם מתחתיו • 6 בדצמ׳ 2006
מאוד מדבר אלי
הפנטזיה הזו שאת משחקת אותה חזקה מנסה לשמור על פסון מסוים ופתאום בא הגבר הזה שדי ברור לך שאת תכניעי אותו ומראה לך מי הוא באמת ולא עובר זמן רב והוא מעליך. את בוכה, את מושפלת, את מרגישה רע מעצמת הניצחון שלו עליך, אבל זה מרטיט זו הרגשה נהדרת לדעת שהוא החזק, הוא לא מתאמץ הרבה להראות לך מי הוא באמת. את כרגע מרותקת, הוא מונע מימך כל אפשרות התנגדרות ותזוזה ועכשיו תצטרכי לשלם ע ל מרד זה אבל התשלום כ ל כך מתוק וחם. עד כאן תאור ההכנעה הפיזית. ישנה כמובן גם ההכנעה מילולית. אחרי דיון ממושך,שיעסוק למשל בגבול שאינך רוצה לחצות, הו א בדרכו המיוחדת, בלי להפעיל לחץ נפשי בלי איומים רק בדיפלומטיות, מביא אותך להסכמה לכל רצונותיו. מכאן הדרך למימוש מהירה וקלה מצידו. גם אם בשלב מסוים תתפסי את עצמך, תרגישי רגשי חרטה , תביני שהכל אבוד נתת את הסכמתך ומרגע זה הוא המחליטו. אבל לא לדאוג הרי גם מזה את אמורה להנות בסופו של דבר. ולא לשכוח תמיד שזה השולט שאת אוהבת ואין לו שום רצון אמיתי לפגוע בך, בסופו של דבר. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי דצמ' 06, 2006 11:25 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
renana כתב/ה: אני אני ..
ששש לדלג על תגובתי בבקשה לא יכולה לפרט יותר. או, אבל אני דווקא מאוד ר ו צ ה שתפרטי... הכנעה, מישהו? כיבוש? הורדה על הברכיים, שבירה, רק כדי להפוך אותה לשלך באמת, מרצון? |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
Re: היי
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
פרח ורוד כתב/ה: מאוד מדבר אלי
הפנטזיה הזו שאת משחקת אותה חזקה מנסה לשמור על פסון מסוים ופתאום בא הגבר הזה שדי ברור לך שאת תכניעי אותו ומראה לך מי הוא באמת ולא עובר זמן רב והוא מעליך. את בוכה, את מושפלת, את מרגישה רע מעצמת הניצחון שלו עליך, אבל זה מרטיט זו הרגשה נהדרת לדעת שהוא החזק, הוא לא מתאמץ הרבה להראות לך מי הוא באמת. את כרגע מרותקת, הוא מונע מימך כל אפשרות התנגדרות ותזוזה ועכשיו תצטרכי לשלם ע ל מרד זה אבל התשלום כ ל כך מתוק וחם. עד כאן תאור ההכנעה הפיזית. ישנה כמובן גם ההכנעה מילולית. אחרי דיון ממושך,שיעסוק למשל בגבול שאינך רוצה לחצות, הו א בדרכו המיוחדת, בלי להפעיל לחץ נפשי בלי איומים רק בדיפלומטיות, מביא אותך להסכמה לכל רצונותיו. מכאן הדרך למימוש מהירה וקלה מצידו. גם אם בשלב מסוים תתפסי את עצמך, תרגישי רגשי חרטה , תביני שהכל אבוד נתת את הסכמתך ומרגע זה הוא המחליטו. אבל לא לדאוג הרי גם מזה את אמורה להנות בסופו של דבר. ולא לשכוח תמיד שזה השולט שאת אוהבת ואין לו שום רצון אמיתי לפגוע בך, בסופו של דבר. או... יש עם מי לדבר... אתן חושבות שזו פנטזיה של נשים, בעיקר? אולי הגברים לא ממש אוהבים להכניע. הם עושים זאת בלית ברירה (ועכשיו החוק כבר לא מתיר את זה במילא!) אולי הגברים תמיד מעדיפים שיבוא להם קל... |
|
הייתי כאן |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
הייתי כאן • 6 בדצמ׳ 2006
את רעה איימי
ביקשתי שששש מבטיחה ללחוש לך באוזן כשנפגש. אבל כל נושא הלהיות מובסת אוחח ... בכוח כמובן ! |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
renana כתב/ה: את רעה איימי
ביקשתי שששש מבטיחה ללחוש לך באוזן כשנפגש. אבל כל נושא הלהיות מובסת אוחח ... בכוח כמובן ! הייתה לי תחושה שיש עם מי לדבר כאן מזכירתי תיצור קשר עם מזכירתך, בנוגע לפגישה |
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
Re: היי
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
פעם פרח(נשלטת) • 6 בדצמ׳ 2006
פרח ורוד כתב/ה: מאוד מדבר אלי
הפנטזיה הזו שאת משחקת אותה חזקה מנסה לשמור על פסון מסוים ופתאום בא הגבר הזה שדי ברור לך שאת תכניעי אותו ומראה לך מי הוא באמת ולא עובר זמן רב והוא מעליך. את בוכה, את מושפלת, את מרגישה רע מעצמת הניצחון שלו עליך, אבל זה מרטיט זו הרגשה נהדרת לדעת שהוא החזק, הוא לא מתאמץ הרבה להראות לך מי הוא באמת. את כרגע מרותקת, הוא מונע מימך כל אפשרות התנגדרות ותזוזה ועכשיו תצטרכי לשלם ע ל מרד זה אבל התשלום כ ל כך מתוק וחם. עד כאן תאור ההכנעה הפיזית. ישנה כמובן גם ההכנעה מילולית. אחרי דיון ממושך,שיעסוק למשל בגבול שאינך רוצה לחצות, הו א בדרכו המיוחדת, בלי להפעיל לחץ נפשי בלי איומים רק בדיפלומטיות, מביא אותך להסכמה לכל רצונותיו. מכאן הדרך למימוש מהירה וקלה מצידו. גם אם בשלב מסוים תתפסי את עצמך, תרגישי רגשי חרטה , תביני שהכל אבוד נתת את הסכמתך ומרגע זה הוא המחליטו. אבל לא לדאוג הרי גם מזה את אמורה להנות בסופו של דבר. ולא לשכוח תמיד שזה השולט שאת אוהבת ואין לו שום רצון אמיתי לפגוע בך, בסופו של דבר. איימי כבר ציטטה אותך פעם אחת, אבל זה היה כל כך טוב שאני חייבת לצטט שוב. בהחלט, כל מה שכתבת. רגע הכניעה במאבק הפיזי יכול להיות כל כך מתוק. המאבק המנטלי יכול להיות קשה יותר, ופה נדרשת אפילו יותר של השולט. לפעמים למאבק וכניעה יש תוצאות שמגיעות אחרי ואינן צפויות. |
|