איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
בובה
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 8 בדצמ׳ 2006
מצחיק, עם החרמנות שלי, עולה גם הרצון שלי לשחק בשליטה.
בא לי איזה מישהו שיהיה לרגליי, על ארבע. בא לי לשחק מעליו בשעווה. שיקפוץ כשהיא נוגעת בו. בא לי לראות את התגובות שלו. בא לי להכאיב לו עם כל מיני דברים. אבל הבעיה, שלא בא לי על האחריות שנגזרת מהשליטה. לא רוצה לדאוג שמא אני גורמת לו לנזק. לא רוצה שיתלונן או יעצור אותי. שלא יתערב. שלא יזיל ריר ויבקש ללקק את רגליי או משהו. שלא יעז לגעת בעצמו או לבקש לגמור. רוצה אותו פאסיבי. כמו איזו בובה שמגיבה למה שעושים לה. אבל בלי צרכים אנושיים. מה עושים? איפה קונים בובות כאלו? איימי- סדיסטית עם חסכים |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
תגידו... כשעבד אומר שאין לו גבולות, ב א מ ת אין לו גבולות?
כמה עבדים אתם חושבים ב א מ ת רוצים להיות סתם בובות? שפני ניסיון? ללא שום רצון מצד השולטת להתעסק בהם בכלל מעבר, לראות בהם בני אדם? לא נראה לי שזה משהו שמישהו באמת יכול לרצות, וגם אם כן- זה מוסרי בכלל לעשות דבר כזה? |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
בתשובה לשאלותייך הנ"ל
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
Madame T(שולטת) • 8 בדצמ׳ 2006
נראה לי,ש 'בובות' מהסוג שאת מחפשת יש רק בפנטזיות. תוכלי אולי למצוא מישהו, שיסכים לשמש לך כ'שפן נסיונות' או 'בובת אימונים' מסוג זה או אחר, אבל ברור שירצה שתראי בו גם בן-אדם ולא רק 'חפץ' לשימושך. סביר מאד להניח, שהוא ירצה גם את החיבוק והליטוף, שלאחר גרימת כאב מכל סוג שהוא.
ובאשר ללקיחת שליטה ללא האחריות המתלווה אליה הדבר הוא בלתי-אפשרי ובלתי-מוסרי, על פי תפיסתי (ראי השרשור הבלתי-נגמר, שפתח ד"ר שטן). אני גם לא מאמינה ב'אין גבולות', לא סביר ולא הגיוני בעיני. לכל אחד יש גבולות משלו ואני מדברת הן על הנשלט והן על השולט (כמובן שהכוונה גם לשולטות ונשלטות). מי שאומר שאין לו גבולות הוא מסוכן בעיני, או שפשוט חסר-ניסיון ובלתי-מודע לסכנות שעלולות להיות קיימות כש'משחקים' בשליטה... שיהיה לך בהצלחה . |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
יו, מה את מבעסת, מאדאם T...
דווקא יש אלי כבר פניות של מעוניינים. להתעלם? |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
איימי_ כתב/ה: יו, מה את מבעסת, מאדאם T...
דווקא יש אלי כבר פניות של מעוניינים. להתעלם? יקירתי, תעשי כראות עינייך וכראות עיני הפונים, רק קחי לתשומת ליבך את דברי הנ"ל.... |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
זאלופון(שולט) • 8 בדצמ׳ 2006
איימי_ כתב/ה: יו, מה את מבעסת, מאדאם T...
דווקא יש אלי כבר פניות של מעוניינים. להתעלם? נסי להפוך את המינים. תארי לך שדום היה כותב: "...לא בא לי על האחריות שנגזרת מהשליטה. לא רוצה לדאוג שמא אני גורם לה לנזק. לא רוצה שתתלונן או תעצור אותי. שלא תתערב... רוצה אותה פאסיבית. כמו איזו בובה שמגיבה למה שעושים לה. אבל בלי צרכים אנושיים". מה היתה דעתך עליו או על הסאביות שפונות אליו? האם היית סבורה שהוא עלול להיות מסוכן להן או שהן מסוכנות לעצמן? הפכי בחזרה את המינים ותוסיפי לקדירה יחס מלכות-עבדים שערורייתי וחרמנות גברית טיפוסית, שני גורמים שנוטים לפגוע בדרישות מצד העבדים ובגבולותיהם. עכשיו תשפטי. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
Madame T כתב/ה: איימי_ כתב/ה: יו, מה את מבעסת, מאדאם T...
דווקא יש אלי כבר פניות של מעוניינים. להתעלם? יקירתי, תעשי כראות עינייך וכראות עיני הפונים, רק קחי לתשומת ליבך את דברי הנ"ל.... כמובן שאני לוקחת לתשומת ליבי, יקרה... הרי אם לא הייתי לוקחת, כבר מזמן הייתי מרסקת לכמה עבדים טובים את הצורה... זה באמת מפחיד אותי, הצד הזה שבי. כפי שאמרתי לך בשיחתנו, אני מחזיקה אותו חבוי בכוונה. אלא שאני מתחילה לתהות אם מגיע שלב שבו יש לשחרר אותו, פשוט כי זה לא טוב להדחיק דברים. מה שחשבתי זה לעשות סשן משותף עם עוד שולט או שולטת- הם יתפקדו כמרסנים, במקרה הצורך... או, מתחלף חזק, או שולט שרוצה לחוות... מישהו שיוכל לעצור אותי... יש כאן עוד אנשים סדיסטיים באמת? אני תוהה. כולם פה נראים כל כך מתחשבים... |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
זאלופון כתב/ה: איימי_ כתב/ה: יו, מה את מבעסת, מאדאם T...
דווקא יש אלי כבר פניות של מעוניינים. להתעלם? נסי להפוך את המינים. תארי לך שדום היה כותב: "...לא בא לי על האחריות שנגזרת מהשליטה. לא רוצה לדאוג שמא אני גורם לה לנזק. לא רוצה שתתלונן או תעצור אותי. שלא תתערב... רוצה אותה פאסיבית. כמו איזו בובה שמגיבה למה שעושים לה. אבל בלי צרכים אנושיים". מה היתה דעתך עליו או על הסאביות שפונות אליו? האם היית סבורה שהוא עלול להיות מסוכן להן או שהן מסוכנות לעצמן? הפכי בחזרה את המינים ותוסיפי לקדירה יחס מלכות-עבדים שערורייתי וחרמנות גברית טיפוסית, שני גורמים שנוטים לפגוע בדרישות מצד העבדים ובגבולותיהם. עכשיו תשפטי. זאלופון, תפסיק כבר עם השיחרור גברים שלך! אני כותבת, לא מיישמת. אתה חושב שבעייתי להביע תחושות בפורום של אנשים בעלי דיעה וניסיון שיכולים להבין? אני לא! עוד לא פגעתי באף אחד, ואין לי כוונה לעשות זאת. עכשיו תשפוט. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
זאלופון(שולט) • 8 בדצמ׳ 2006
איימי_ כתב/ה: זאלופון כתב/ה: איימי_ כתב/ה: יו, מה את מבעסת, מאדאם T...
דווקא יש אלי כבר פניות של מעוניינים. להתעלם? נסי להפוך את המינים. תארי לך שדום היה כותב: "...לא בא לי על האחריות שנגזרת מהשליטה. לא רוצה לדאוג שמא אני גורם לה לנזק. לא רוצה שתתלונן או תעצור אותי. שלא תתערב... רוצה אותה פאסיבית. כמו איזו בובה שמגיבה למה שעושים לה. אבל בלי צרכים אנושיים". מה היתה דעתך עליו או על הסאביות שפונות אליו? האם היית סבורה שהוא עלול להיות מסוכן להן או שהן מסוכנות לעצמן? הפכי בחזרה את המינים ותוסיפי לקדירה יחס מלכות-עבדים שערורייתי וחרמנות גברית טיפוסית, שני גורמים שנוטים לפגוע בדרישות מצד העבדים ובגבולותיהם. עכשיו תשפטי. זאלופון, תפסיק כבר עם השיחרור גברים שלך! אני כותבת, לא מיישמת. אתה חושב שבעייתי להביע תחושות בפורום של אנשים בעלי דיעה וניסיון שיכולים להבין? אני לא! עוד לא פגעתי באף אחד, ואין לי כוונה לעשות זאת. עכשיו תשפוט. בכלל לא חושב שבעייתי להביע תחושות. הבעת את תחושותייך ואני את שלי. איפה כאן הבעיה? מצדי את יכולה לפנטז, לכתוב וגם ליישם. מה שאת לא יכולה לעשות הוא להכתיב לאחרים מה לחשוב או לומר, אלא אם, כמובן, הם עבדים פאסיביים |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
איימי_ כתב/ה: Madame T כתב/ה: איימי_ כתב/ה: יו, מה את מבעסת, מאדאם T...
דווקא יש אלי כבר פניות של מעוניינים. להתעלם? יקירתי, תעשי כראות עינייך וכראות עיני הפונים, רק קחי לתשומת ליבך את דברי הנ"ל.... כמובן שאני לוקחת לתשומת ליבי, יקרה... הרי אם לא הייתי לוקחת, כבר מזמן הייתי מרסקת לכמה עבדים טובים את הצורה... זה באמת מפחיד אותי, הצד הזה שבי. כפי שאמרתי לך בשיחתנו, אני מחזיקה אותו חבוי בכוונה. אלא שאני מתחילה לתהות אם מגיע שלב שבו יש לשחרר אותו, פשוט כי זה לא טוב להדחיק דברים. מה שחשבתי זה לעשות סשן משותף עם עוד שולט או שולטת- הם יתפקדו כמרסנים, במקרה הצורך... או, מתחלף חזק, או שולט שרוצה לחוות... מישהו שיוכל לעצור אותי... יש כאן עוד אנשים סדיסטיים באמת? אני תוהה. כולם פה נראים כל כך מתחשבים... איימי, אני מבינה את הצרכים והדחפים האלה שהתעוררו בך ואת הרצון לממש אותם, אבל אני שוב מפנה אותך אל השרשור של ד"ר שטן. שליטה זה לא 'צחוק', זה לא משהו שעושים מהיום למחר ובטח ובטח, שלא משחקים באנשים כבובות חיות בלי שליטה או בקרה. השליטה צריכה לבוא קודם כל ממך, מתוכך ודבר ראשון עלייך לשלוט בעצמך ולא לצפות שמישהו אחר יעשה זאת במקומך. את יכולה להיות הסאדיסטית הכי גדולה בעולם, אבל האחריות היא קודם כל שלך לרסן את עצמך כך שלא תגרמי נזק פיזי ו/או נפשי לנשלט שלך, גם אם הוא כביכול 'מסכים' שתעשי לו כל מה שעולה בדעתך, ו'ללא גבולות'. דברים כאלה עושים במתינות, בהדרגה. אני סה"כ כשנה וחצי בעולם השליטה ולא מפסיקה לשאול שאלות, לנסות ולהתנסות בזהירות ותוך בדיקה מתמדת, שאני לא גורמת נזק כלשהו, חלילה, לנשלט, שעליו אני 'מתאמנת'. אני מפנה אותך למה שכתבתי בבלוג שלי אתמול: http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?postid=67775&blog_id=16211 |
|