אושה{אוש} |
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
נמרוד הראל בנו לימיט
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
אושה{אוש} • 12 בדצמ׳ 2006
מה? לא ראיתם??
כולם צופים רק באורי 1-2-3 גלר? אוש מת על התוכנית של נמרוד. אני לא סובלת קסמים ושטויות אבל שקרא לי לסלון בצעקות - "הנו לימיט הנו לימיט" ישבתי מהופנטת. נמרוד, שממש לא מבינה למה טוענים שהוא מכוער, מסשן בפריים טיים ערוץ 10 את אביטל דיקר!! היא עומדת בתוך הכלוב שעל הרחבה, ידיה קשורות באזיקי עור וחבלים לסורגי הכלוב. והוא נעביר לה סשן מחטים! הוא אומר לצופים - חלקכם מאד לא יאהב את מה שתיראו ואוש אומר לי - זה הוא אומר בשביל הונילים חחח נמרוד מורה לה לעצום עיניים או לחילופין להסתכל רק על עיניו. זורק לה כל מיני מילים שקרובות ליבה כמו הכינויים של הילדות שלה ומפתיע אותה. מרגיע אותה. מחדיר לה מחט ענקית לתוך היד והיא מעוותת את הפרצוף. זה לא כואב הוא חוזר כמו מנטרה. את מרגישה כאב פיזי? תסתכלי לי בעיניים! ממש סשן מנטאלי כהילכתו חחחחחח התפקענו מצחוק. היא היה מאושרת בסוף. הרגישה שהתגברה על פחד. |
|
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} |
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
Re: נמרוד הראל בנו לימיט
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} • 12 בדצמ׳ 2006
אושה כתב/ה: מה? לא ראיתם??
כולם צופים רק באורי 1-2-3 גלר? אוש מת על התוכנית של נמרוד. אני לא סובלת קסמים ושטויות אבל שקרא לי לסלון בצעקות - "הנו לימיט הנו לימיט" ישבתי מהופנטת. נמרוד, שממש לא מבינה למה טוענים שהוא מכוער, מסשן בפריים טיים ערוץ 10 את אביטל דיקר!! היא עומדת בתוך הכלוב שעל הרחבה, ידיה קשורות באזיקי עור וחבלים לסורגי הכלוב. והוא נעביר לה סשן מחטים! הוא אומר לצופים - חלקכם מאד לא יאהב את מה שתיראו ואוש אומר לי - זה הוא אומר בשביל הונילים חחח נמרוד מורה לה לעצום עיניים או לחילופין להסתכל רק על עיניו. זורק לה כל מיני מילים שקרובות ליבה כמו הכינויים של הילדות שלה ומפתיע אותה. מרגיע אותה. מחדיר לה מחט ענקית לתוך היד והיא מעוותת את הפרצוף. זה לא כואב הוא חוזר כמו מנטרה. את מרגישה כאב פיזי? תסתכלי לי בעיניים! ממש סשן מנטאלי כהילכתו חחחחחח התפקענו מצחוק. היא היה מאושרת בסוף. הרגישה שהתגברה על פחד. למען האמת ראיתי בדיוק את הקטע הזה. עם הקשירה ואת הפרומו למחט, בדיוק לפני שיצאו לפרסומות. זה נראה זוועת עולם. היא אמרה לו בפירוש שהיא לא מעוניינת להמשיך והוא המשיך לשדל אותה לא המשכתי לצפות, זיפזפתי הלאה. מי עורך כאן את הרשימות על דומים מסוכנים? עוד אחד לאוסף, הפעם סלבריטי |
|
מגדלנה(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
12 בדצמ׳ 2006
מגדלנה(לא בעסק) • 12 בדצמ׳ 2006
הייתי כל כך עייפה אחרי העבודה ששכחתי לצפות, שיט!
מישהו אולי עשה לזה rip ויכול להעלות את זה ל youtube או משהו? |
|
המלט |
לפני 17 שנים •
20 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
20 בדצמ׳ 2006
המלט • 20 בדצמ׳ 2006
מגדלנה כתב/ה: הייתי כל כך עייפה אחרי העבודה ששכחתי לצפות, שיט!
מישהו אולי עשה לזה rip ויכול להעלות את זה ל youtube או משהו? אפשר לבנות על 'משהו'. |
|
מגדלנה(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
21 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
21 בדצמ׳ 2006
מגדלנה(לא בעסק) • 21 בדצמ׳ 2006
נו אני אשאר עם חצי תאוותי וכו'?
|
|
DEVIL EYES |
לפני 17 שנים •
22 בדצמ׳ 2006
חתיכת פלוץ
לפני 17 שנים •
22 בדצמ׳ 2006
DEVIL EYES • 22 בדצמ׳ 2006
לא רק שהוא שקרן נוכל ומאחז עיניים
הוא גם רותם כל דבר שיכול להעלות את הרייטינג . גם אם זה כולל בדס"מ . ואם זאת לא הייתה אביטל דיקר ירום הודה , בעלת מוח הציפור. אני מניח שהוא לא שמע על SSC..מילת ביטחון...קביעת גבולות.. טמבל כזה אם החדרה של "משהו" למישהי היה כל כך קל כמו "טוב תתאפקי ותסמכי עלי" החיים היו נראים אחרת לגמרי. מעניין אם הוא יודע שמה שהוא עשה נקרא אינוס במישור מסויים. וכמובן שיש קהל מאמינים שהולך באופן עיוור אחר החליל המלאכותי שלו. שקרן כזה.. רוצים לראות אנשים ברמה - תחפשו סרטים של דויד קופרפילד או קריס אנג'ל. למרות שכולם מאחזי עיניים, הם לפחות עושים את זה בצורה מקצועית. |
|
מגדלנה(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
22 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
22 בדצמ׳ 2006
מגדלנה(לא בעסק) • 22 בדצמ׳ 2006
רגע ומה לגבי קריס ( criss ולא chris) אנג'ל שאימץ לעצמו בשביל הרייטינג חזות גותית/פריקית?
כולם אותו השיט'. |
|
באדי |
לפני 17 שנים •
22 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
22 בדצמ׳ 2006
באדי • 22 בדצמ׳ 2006
יש הבדל בין להחדיר בלי הסכמה בטענה של "תסמכי עלי" מחטים ארוכות עמוק לתוך הזרוע של מישהי תוך כדי היפנוזה קלה ובין אדם שמתאפר ולובש בגדי הופעה.
את לא חושבת שיש הבדל? |
|
מגדלנה(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
23 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
23 בדצמ׳ 2006
מגדלנה(לא בעסק) • 23 בדצמ׳ 2006
אין קשר בין מה שאמרתי לבין מה שהרגע כתבת רק הגבתי לנושא של "מאחזי עיניים שמאמצים לעצמם משהו שאין להם כלל קשר אליו בשביל להעלות את הרייטינג". ואגב, אתמול מאוחר צפיתי בקטע המדובר, ואפשר לדבר עכשיו שעות על אמיתות הקטע. כמי שעסקה בפירסינגים מספר שנים (בשונה מקצת מדיקל מחטים בשביל הכיף), לדעתי הקטע הזה מזויף ברמות קשות... לא קשה (ועושים את זה המון בסרטים) להדביק בצורה משכנעת חתיכת "עור" שכשהמחט חודרת דרכה שקיק דם מתפוצץ. סה טו.
|
|