AlfaOmega(שולט) |
לפני 17 שנים •
13 בדצמ׳ 2006
על העונג ללמד שפחה מתחילה
לפני 17 שנים •
13 בדצמ׳ 2006
AlfaOmega(שולט) • 13 בדצמ׳ 2006
אני רוצה לשתף אותכם בהרהורים שלי . אני בבדסמ רק כמה שנים והספקתי ללמוד על אביזרים מסוגים שונים, מגדלים שונים ושנועדו למטרות שונות. בחלק מהם עשיתי נסיונות עם שפחות מנוסות וגם לא כל כך והגעתי לתובנה שלא הם שחשובים.
העונג החריף והחזק והארוך שאותו כולנו מחפשים נובע מהמוח שלנו ואת האיזורים המתאימים שלו ניתן לגרות יפה מאוד בעזרת יצירת סיטואציה מתאימה, הפעלת דמיון יצירתי במשחקי פנטזיה והרבה סבלנות. במקום האזיקים יכולה לבוא הקשירה המנטלית, במקום מצבטי הפטמות יכולות לבוא זוגות אצבעות, ובמקום החגורה יכולות לבוא הכאות ידניות בזויות משתנות. יש כמובן אביזרים שקשה יהיה למצוא להם תחליף כמו הבאטפלאג אבל מה שאני רוצה להעביר כאן שהאביזרים אינם העיקר. אני אוהב מאוד את הסיטואציה של לימוד שפחה מתחילה וכשהיתה שפחה מנוסה שיחקנו כאילו היא מתחילה ושואלת הכל ואני מסביר ומדגים לה. סשן כזה בא תמיד רק אחרי שנוצר אמון בינינו וקשר מנטלי טוב. רק אז הכל יכול לזרום לטובת שנינו. עצם השאלות התמימות לכאורה, העינים שנפתחות בהשתאות כשהיא לומדת דרך חדשה שמגבירה את העונג, הכרת התודה שזורמת ממנה אלי, כל אלה די והותר לי כדי לרגש אותי ולהביא אותי למקומות גבוהים. אשמח לקבל מכם משוב למחשבות שלי. |
|
הוא(שולט) |
לפני 17 שנים •
13 בדצמ׳ 2006
מהעבר
לפני 17 שנים •
13 בדצמ׳ 2006
הוא(שולט) • 13 בדצמ׳ 2006
|
|
ערגה |
לפני 17 שנים •
13 בדצמ׳ 2006
Re: על העונג ללמד שפחה מתחילה
לפני 17 שנים •
13 בדצמ׳ 2006
ערגה • 13 בדצמ׳ 2006
AlfaOmega כתב/ה: אני אוהב מאוד את הסיטואציה של לימוד שפחה מתחילה וכשהיתה שפחה מנוסה שיחקנו כאילו היא מתחילה ושואלת הכל ואני מסביר ומדגים לה. סשן כזה בא תמיד רק אחרי שנוצר אמון בינינו וקשר מנטלי טוב. רק אז הכל יכול לזרום לטובת שנינו. כל זוגיות חדשה היא דרך ולמידה... (גם למנוסים בינינו). בניית הקשר המנטלי, בדיוק כמו שתארת, הרי לא כרוכה בהכרות עם אביזרים אלו ואחרים. הכל חדש בקשר נפשי עם אדם חדש. אין אדם כדומהו ולכן את מה שתארת ניתן לעשות ולהתענג גם עם מנוסים. מדוע דווקא "מתחילות"? |
|
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} |
לפני 17 שנים •
13 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
13 בדצמ׳ 2006
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} • 13 בדצמ׳ 2006
AlfaOmega כתב/ה: אני רוצה לשתף אותכם בהרהורים שלי . אני בבדסמ רק כמה שנים והספקתי ללמוד על אביזרים מסוגים שונים, מגדלים שונים ושנועדו למטרות שונות. בחלק מהם עשיתי נסיונות עם שפחות מנוסות וגם לא כל כך והגעתי לתובנה שלא הם שחשובים.
העונג החריף והחזק והארוך שאותו כולנו מחפשים נובע מהמוח שלנו ואת האיזורים המתאימים שלו ניתן לגרות יפה מאוד בעזרת יצירת סיטואציה מתאימה, הפעלת דמיון יצירתי במשחקי פנטזיה והרבה סבלנות. במקום האזיקים יכולה לבוא הקשירה המנטלית, במקום מצבטי הפטמות יכולות לבוא זוגות אצבעות, ובמקום החגורה יכולות לבוא הכאות ידניות בזויות משתנות. יש כמובן אביזרים שקשה יהיה למצוא להם תחליף כמו הבאטפלאג אבל מה שאני רוצה להעביר כאן שהאביזרים אינם העיקר. אני אוהב מאוד את הסיטואציה של לימוד שפחה מתחילה וכשהיתה שפחה מנוסה שיחקנו כאילו היא מתחילה ושואלת הכל ואני מסביר ומדגים לה. סשן כזה בא תמיד רק אחרי שנוצר אמון בינינו וקשר מנטלי טוב. רק אז הכל יכול לזרום לטובת שנינו. עצם השאלות התמימות לכאורה, העינים שנפתחות בהשתאות כשהיא לומדת דרך חדשה שמגבירה את העונג, הכרת התודה שזורמת ממנה אלי, כל אלה די והותר לי כדי לרגש אותי ולהביא אותי למקומות גבוהים. אשמח לקבל מכם משוב למחשבות שלי. א' מה הלימוד הגדול כאן בעצם? אתה מסשן אותה, סוף הסיפור. בדסמ זה לא רק מין. מה שאתה מדבר עליו זה סתם קצת מין קינקי. לא שאני מזלזל בזה. מי שאוהב - אדרבא. אבל מה הלימוד והתורה הגדולה? מילא אם היית מדבר על 24/7... על לחיות איתה את החיים בשילוב בדסמ. אז יש כבר מה ללמוד. היא משנה את כל החיים שלה. כל דרך החשיבה שהיא הורגלה אליה. כל הניואנסים והמחוות. הכניעה עצמה. גם, לא ממש אוניברסיטה, אבל עדיין ישנה כברת דרך. אז אני יכול להבין. ב' יצא לי להכיר לא מעט "שפחות" מתחילות. לרוב אתה מגלה שיש לך עסק עם סתם סקרנית שהגיע לתחום מתוקף צו השעה (וזה מסתיים לאחר דייט או 2 במקרה הטוב), או בפנטזיונרית אינטרנטית במקרה הפחות טוב (ואז ההרגשה היא שחשפת את ליבך, והקדשת מזמנך לטובת האב הבן ורוח הקודש, יהיה זכרה ברוך). ג' ערגה, ציטוט: את מה שתארת ניתן לעשות ולהתענג גם עם מנוסים.
מדוע דווקא "מתחילות"? התשובה טמונה כאן אני סבור : ציטוט: ...אני אוהב מאוד את הסיטואציה של לימוד...עצם השאלות התמימות לכאורה, העינים שנפתחות בהשתאות כשהיא לומדת דרך חדשה שמגבירה את העונג, הכרת התודה שזורמת ממנה אלי, כל אלה די והותר לי כדי לרגש אותי ולהביא אותי למקומות גבוהים.
זה הקיק שלו... כל אחד ומה שעושה לו את זה... זה המשוב שלי בעניין. |
|
AlfaOmega(שולט) |
לפני 17 שנים •
13 בדצמ׳ 2006
תשובה לערגה
לפני 17 שנים •
13 בדצמ׳ 2006
AlfaOmega(שולט) • 13 בדצמ׳ 2006
השאלה נכונה וחשבתי עליה לא מעט. יתכן שלראות את ה"גילוי" בהבעות הפנים של המתחילה עושה לי את זה, ואני הוא הרי זה שפותח לפניה דלת למקום חדש. יתכן שהיותה מתחילה מחזק את הרגשת העליונות והיתרון שלי עליה, כמו היחס בין מורה לתלמידה.
מצד שני אין לי מספיק נסיון עם שפחות מנוסות כדי לקבוע מסמרות. עם התפתחותי בשטח אשמח לעדכן אותך. |
|
ערגה |
לפני 17 שנים •
13 בדצמ׳ 2006
Re: תשובה לערגה
לפני 17 שנים •
13 בדצמ׳ 2006
ערגה • 13 בדצמ׳ 2006
AlfaOmega כתב/ה: השאלה נכונה וחשבתי עליה לא מעט. יתכן שלראות את ה"גילוי" בהבעות הפנים של המתחילה עושה לי את זה, ואני הוא הרי זה שפותח לפניה דלת למקום חדש. יתכן שהיותה מתחילה מחזק את הרגשת העליונות והיתרון שלי עליה, כמו היחס בין מורה לתלמידה.
מצד שני אין לי מספיק נסיון עם שפחות מנוסות כדי לקבוע מסמרות. עם התפתחותי בשטח אשמח לעדכן אותך. תשובתך כנה ותודה על כך..... |
|
llulu(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
14 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
14 בדצמ׳ 2006
llulu(נשלטת) • 14 בדצמ׳ 2006
[ב'
יצא לי להכיר לא מעט "שפחות" מתחילות. לרוב אתה מגלה שיש לך עסק עם סתם סקרנית שהגיע לתחום מתוקף צו השעה (וזה מסתיים לאחר דייט או 2 במקרה הטוב), או בפנטזיונרית אינטרנטית במקרה הפחות טוב (ואז ההרגשה היא שחשפת את ליבך, והקדשת מזמנך לטובת האב הבן ורוח הקודש, יהיה זכרה ברוך). או שאתה מגלה אוצר של סקרנות, מעייו שעוד לא התעורר ואתה זה שמעיר אותה משינתה, ואתה נהנה לגלות עוד ועוד כאשר היא מתקשה ועוזר לה לצעוד באחד השדות החיים היפים ביותר : החוסר וודאות, החדש והאימונה הטוטאלי במסטר.....כן אוצרות של תחושות של קבלה ונתינה יכולות להיות שם. דר" |
|
AlfaOmega(שולט) |
לפני 17 שנים •
14 בדצמ׳ 2006
תגובה לsweet slave
לפני 17 שנים •
14 בדצמ׳ 2006
AlfaOmega(שולט) • 14 בדצמ׳ 2006
למעיין המתעורר ולאוצר הסקרנות התכוונתי. ברור כמו בכל מערכת יחסים, שיש אכזבות ושהמציאות מתעקשת משום מה לא להתאים את עצמה לציפיות שלנו. אבל כשמגיעה האחת שאכן עיניה נפתחות לרווחה ופיה מלא מילות תודה והאמון שלה מלא ושלם, זה שווה את דרך החתחתים.
כשמראיינים מורים ושואלים אותם איך הם מחזיקים מעמד בעבודה כל כך שוחקת, התשובה הנאמרת על ידי הטובים שבהם היא שהכל שווה בזכות אותו תלמיד בודד שממש מבין וסקרן ומרגישים שיש לו עתיד מזהיר. זו הרגשה דומה של גילוי.. |
|
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} |
לפני 17 שנים •
14 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
14 בדצמ׳ 2006
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} • 14 בדצמ׳ 2006
sweetslave כתב/ה: יצא לי להכיר לא מעט "שפחות" מתחילות.
לרוב אתה מגלה שיש לך עסק עם סתם סקרנית שהגיע לתחום מתוקף צו השעה (וזה מסתיים לאחר דייט או 2 במקרה הטוב), או בפנטזיונרית אינטרנטית במקרה הפחות טוב (ואז ההרגשה היא שחשפת את ליבך, והקדשת מזמנך לטובת האב הבן ורוח הקודש, יהיה זכרה ברוך). או שאתה מגלה אוצר של סקרנות, מעייו שעוד לא התעורר ואתה זה שמעיר אותה משינתה, ואתה נהנה לגלות עוד ועוד כאשר היא מתקשה ועוזר לה לצעוד באחד השדות החיים היפים ביותר : החוסר וודאות, החדש והאימונה הטוטאלי במסטר.....כן אוצרות של תחושות של קבלה ונתינה יכולות להיות שם. דר" אני סבור ש-sweetslave ענתה לי... sweetslave, אין לי כלל בעיה עם שפחות מתחילות. זה אכן יכול להוסיף עניין, אך זה לא ממש משנה לי כמה "נסיון" יש. מצידי, אפילו שיהיה לה יותר נסיון משלי. לא מדובר בעבודה, קורות-חיים, נסיון, ממליצים. בתכלס, מדובר בשני אנשים שמחפשים לאהוב ולהיות נאהבים בדרכם המיוחדת. מה שכן אמרתי, מנסיון, שלרוב מדובר ב......... לצערי הרב עד מאד. |
|
דובדבן |
לפני 17 שנים •
14 בדצמ׳ 2006
לעצב שפחה מתחילה
לפני 17 שנים •
14 בדצמ׳ 2006
דובדבן • 14 בדצמ׳ 2006
כמו לסתת באבן או לחצוב בסלע בעזרת הציפורניים. ברור שהאדון המדובר מזוכיסט ונהנה מזה.
|
|