ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

לצאת מהארון לאמא

איימי_​(נשלטת)
לפני 17 שנים • 16 בדצמ׳ 2006

לצאת מהארון לאמא

איימי_​(נשלטת) • 16 בדצמ׳ 2006
הפוסט הזה הוא בעצם פוסט מגמתי, בניסיון לקבל תמיכה...
מישהו יכול לחשוב על סיבות למה זה כ ן נכון לצאת מהארון לאמא בעניין הסאדו? icon_confused.gif
(תעשו טובה, תשתדלו... icon_cry.gif )
פייה{O}
פייה{O} • 16 בדצמ׳ 2006
כי את מאוד, אבל מאוד, מאזוכיסטית?

crazzzy.gif
איימי_​(נשלטת)
פייה כתב/ה:
כי את מאוד, אבל מאוד, מאזוכיסטית?

crazzzy.gif

פיונת, את רעה! icon_sad.gif

(נו, תתאמצי קצת...)
דלפי דולפת

עניתי לך בבלוג

דלפי דולפת • 16 בדצמ׳ 2006
בבקשה, אני מתחננת בפנייך על 4.
הניחי לאימך, היא לא בגילך.
אל תניחי לייצר הסדיזם הרוגש בך
להתפרץ באימך.
איימי_​(נשלטת)

Re: עניתי לך בבלוג

ורדית כתב/ה:
בבקשה, אני מתחננת בפנייך על 4.
הניחי לאימך, היא לא בגילך.
אל תניחי לייצר הסדיזם הרוגש בך
להתפרץ באימך.

חלילה לי! להיות סדיסטית כלפי אמא שלי???
ונימפאה, תשתדלי לחשוב על משהו פחות הומוריסטי כי... מאוחר מדי.
אף אחד פה לא יצא לאמא?
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 16 בדצמ׳ 2006
אני יצאתי מהארון לאמא ולאבא ואחותי.
בעצם היא גילתה לבד מהאינטרנט שאני גולשת בו ואבא שלי גילה לבד ולא מוכן לגלות ליא יך, אז גיליתי לאמא כי:
1.לא הגיוני שכולם יודעים והיא לא.
2.אני מאמינה בכנות ואמא היא חברה טובה שלי.
3.חיכיתי עד שהייתי בטוחה באמת שזה חלק ממני ולא משהו חולף. מבחינתי היציאה מהארון היא מבחינתי הצהרה שאני באמת בדסמית וזה חיזק את הידיעה הזאת.
4.רציתי להרגיש בנוח לספר לה למה למשל נפרדתי מונילים וכמובן למנוע כל מיני סימני שאלה למקרה שהיא תראה אצלי בחדר במקרה שוט או משהו כזה. קשה להסתיר דברים כל הזמן.
איימי_​(נשלטת)
תודה רבה כחולית! ואיך היא קיבלה את זה? (בייחוד את החלק הנשלט שבך, כי זה מה שמדאיג אותה, שאני בחורה ונשלטת...)
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 16 בדצמ׳ 2006
אה, כן, זה החלק המעניין.
אבא שלי בטוח שאני שולטת. אחותי חושבת שאני שולטת ו"מידי פעם" אוהבת להישלט ועם אמא שלי לא בדיוק דיברתי לגבי מה אני. נראה לי אבל שהיא הסיקה מכל מיני שיחות שאני שניהם.
בפעם הראשונה שסיפרתי לה, היא לקחה את זה די קשה, היא היתה מלאה בסטריאוטיפים ושאלה: "אבל למה את לא יכולה ליהנות מסקס רגיל ונשיקות וליטופים?" והסברתי שאני נהנית משניהם ומידי פעם כשהנושא עלה אז הסברתי לה שיש גם דברים רעים בבדסמ שלא נעשים בהסכמה כמו אונס רגיל, כשהיא ביקשה ממני להיזהר-אבל ברוב הפעמים הכל בסדר ואני שומרת על עצמי ושיש לנו משהו שנקרא מילת ביטחון וכו'

אבא שלי דווקא לא היה בשוק יותר מידי כשזה התפוצץ ואפילו דיברנו קצת על הדאנג'ן והוא שאל מה יש שם (הוא חשב שיש הרבה מכות וסקס והסברתי שלא).
מצחיק שאת מספרת על הספר של יקיר, בגלל שהוא קרא כתבה עליו ועל הספר,ה הי בזמנו באיזה מוסף שלך סופש והוא הזדעזע ממה שיש שם ואמרתי שהוא מאוד קיצוני ורוב האנשים לא כאלה. הוא גם אמר בצחוק שהוא לא כזה בהלם כי תמיד הוא ידע שאני ילדה מיוחדת... icon_rolleyes.gif

עכשיו אנחנו מדברים חופשי והם יודעים על מה שקרה לי עם האקס הונילי פחות או יותר ואבא שלי בעצמו אמר לי שהוא רק עצוב בגלל שיהיה לי קשה יותר למצוא ככה בני זוג, אבל הוא חושב שאני צריכה למצוא רק מישהו כמוני, כי אחרת זה לא יילך. הוא הבין מיד את המלכוד שהייתי בוב קשר הזה ואמא שלי דווקא שאלה אם האהבה לא הספיקה וכו'...

אבל זה בסדר, אני מחנכת אותם לאט icon_smile.gif
חשוב לדבר על זה טיפין טיפין ולא על הדברים המטורפים על ההתחלה. סך הכל אני לא נכנסת איתך לפרטים, אזה זה בסדר.