godisafemale(שולטת) |
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
אלוף בצהל שפוט במיטה
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
godisafemale(שולטת) • 16 בדצמ׳ 2006
האלוף המאולף כשרותי נכנסה למשרדי התפעלתי מהמראה המטופח והנשי שלה. שובל הריח הנעים שליווה אותה, "בושם שאלימר" אם אפי אינו מטעה אותי מילא את חלל המשרד במתיקות שלו. כשישבה מולי והחלה לספר את סיפורה, ישר עלתה בראשי המחשבה שאין זה משנה הסיבה לבואה למשרדי, אבל סמוך ובטוח אני שלא מגיע לאישה עדינת נפש, דקיקה וחייכנית כמו רותי להגיע למצב שבו עיניה השקדיות והיפות יראו כבויות. רותי נשמה עמוק והחלה בסיפורה " מ' בעלי הוא בעל תפקיד בצה"ל, כל חיי הנישואים שלנו שנמשכים כבר 15 שנה לערך למדתי להתרגל לתפקיד של אשת קצין קבע, שכללו דברים ביזאריים כמו לסדר את הלבנים בצורה מיוחדת, המצעים המתוחים ובמיוחד השתלטניות שלו ובקיצור כל הדברים שלכל אישה קשה להשלים עימם. אבל כמו שאתה רואה אני עדיין איתו כי מאד חשוב לי התא המשפחתי, אבל כשלפני חודשיים לערך החל בעלי שעד אותו יום הגיע הביתה כל יום בשעה שש בערב, לאחר בתירוצים שונים ומשונים ולהגיע הביתה בשעות הקטנות של הלילה התחלתי להישבר". הבעיה, הרהרתי לעצמי היא שהגישה לבסיס צבאי אינה אפשרית במקרה של מעקב אחר מ', אולם רותי המשיכה ואמרה "הקש ששבר את גב הגמל הוא שלפני יומיים אמר לי בעלי שהוא נוסע לחמישה ימים לנקות את הראש באמסטרדם וזאת הפעם הראשונה שאנו לא נוסעים ביחד". בשלב הזה כשהבנו שהחקירה בעניינו של מ' תתבצע באמסטרדם, הבהרתי לרותי את העלויות של מעקב זה והסברתי לה כי הבעיה תהיה לאחר הירידה מהמטוס ועד שנגיע לבית המלון שבו הוא מתאכסן. רותי חייכה לעצמה והוציאה מהתיק פתק, שבו לשמחתי היו כל הפרטים אודות הטיסה ובית המלון. קבענו עם רותי שהיא תיקח את בעלה לשדה התעופה ותמתין עימו עד שיעבור את הבדיקות הביטחוניות ויעלה לדיוטי פרי וכבר באותו ערב שוחחתי עם רוד, חוקר פרטי מהולנד וידיד אישי שלי, אשר קיבל ממני את פרטי המלון ומס' החדר שבו ישהה מ' ותפקידו היה להשכיר את החדר של מ' לשלושה ימים עד להגיענו ולמתקן אותו במצלמת וידאו סמויה ולדאוג שהחדר הצמוד יהיה מוכן לקראתנו. לא אלאה אתכם במהלך הטיסה שעברה מהר וללא דופי. בהגיענו למלון נפגשנו עם רוד ועשינו עימו חפיפה. לאחר ארוחת הערב במלון חזר מ' לחדרו ואנו אצנו לחדרינו לצפות במעשיו של מ'. מ' מזג לעצמו כוסית משקה והחל בסדרת טלפונים. אני וברוך חשדנו כי הוא הזמין לחדרו נערת ליווי וידענו שנעביר את הלילה במ' ובנערת הליווי. אולם החיוך נמחק מפנינו כשאל החדר נכנסה אישה שמנה להדהים אשר לבושה בגדי עור הדוקים בצבע שחור, נעלי עקב אדומות וגבוהות. תוך דקות ספורות החלה השמנה במסע השפלות כיד דמיונכם החופשית, אולם רק נציין שרותי בטח תופתע לדעת שגם בעלה יודע לקפל לבנים ולסדרם בצורה מופתית. (מצאתי את זה באיזה אתר) |
|
שפנפנת חצות |
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
שפנפנת חצות • 16 בדצמ׳ 2006
זאת פנטזיה או סיפור שמישי כתבה?
הפנטזיה כתובה טוב אבל במקרה אמיתי לא היו כותבים. על האמיתיים לא יודעים אבל יש סיפור אמיתי על הנשלט הכי חזק בארה"ב שכולם יודעים שהוא נכון. אדגר הובר, ראש ה FBI החזק שחקר על כל נשיאי ארצות הברית וכולם פחדו ממנו ולא פיטרו אותו כי ידע על כולם, היה בא על סיפוקו בדרך אחת ויחידה: הובר היה חייב ללבוש בגדי נשים והיה הולך לנערות ליווי שהיו אצלו בתפקיד של מלכות. אדגר הובר לא הגיע לסיפוק אם זו לא היתה נערת ליווי, אם היא לא היתה מלכה ואם הוא לא לבש בגדי נשים. אותן נערות ליווי שהיו מלכות סיפרו את הכל והנשיא קנדי ידע הכל על הובר אבל גם הובר ידע עליו הרבה דברים. אומרים שקנדי החזיק בידו את הקלף הזה נגד הובר כשראש הFBI גילה שJFK קיים יחסים עם מרגלת קומוניסטית שהרוסים שלחו לו כפתיון. |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
בקיצר.......................
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
godisafemale(שולטת) • 16 בדצמ׳ 2006
כל הגברים כ'חבות! וככל שהם יותר שולטים בחיים הוונילים שלהם כך גדלה אצלהם הכמיהה להישלט בידי נשים. טוב נו - מה חדש זה למה עבד סטודנט או עבד מחתך סוציו-אקונומי בינוני הוא הרבה פחות טוב מחיטיאר עשיר בן 50! אלה אלופי העולם! (כמה שטויות אני יכולה לכתוב במשפט אחד) שטויות שטויות רק אין מה לעשות עם חשמל בבולבול שמביא איתו עולל בן 24 וחצי מחר יומולדת... |
|
סוכן משנה מבנה |
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
תגידי,
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
סוכן משנה מבנה • 17 בדצמ׳ 2006
וינוגרד יודע מזה?
ולשפנפנה - מאיפה הבאת את זה? מה מלכות?? הסיפור שאני מכיר על הובר זה שהוא היה הומו עם תיקיות A-Z. יש לך הפנייה מסודרת למידע הזה? |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 17 בדצמ׳ 2006
חחחחחחחחחח
גודיס, אלילתי, יה מופרעת אחת }{ |
|