מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
18 בדצמ׳ 2006
אתם יודעים
לפני 17 שנים •
18 בדצמ׳ 2006
מקבי(מתחלף) • 18 בדצמ׳ 2006
כבר נר רביעי של חנוכה, ועדיין אף-אחד פה לא אמר לי תודה. תודה מקבי על שניצחת את היוונים, תודה שחנכת את בית-המקדש, תודה שנתת לנו חג שהופך כל דיאטה לבלתי-אפשרית.... כלום! מה יש?! יהודים כפויי-טובה. אז עברו איזה 2200 שנה, אז מה?! ידעתי, עוד בקרב באמאוס, שכל החרא הזה לא שווה את זה. אפילו אנטיוכוס אמר לי "מה אתה מתעסק פה בקקה, יא מקבי, לך חפש פרגיות צעירות אצל הפרסים.". ומה אני עושה במקום? מנסה לנהל עסק כושל של בית-מקדש שנבזז, עוקל והוחזר לבעליו במצב איום (לאחר עימות עם המתווכים), וכל מה שמשאירים לי איזה פך שמן עם אפשרות לרי-פיל למשך שבוע. גם כן. אין, פשוט לא משתלם להיות גיבור תרבות בארץ הזאת, בעם הזה.
כולכם בדסמ, עלק... היוונים היו מראים לכם מה זה SSC!! |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 17 שנים •
18 בדצמ׳ 2006
Re: אתם יודעים
לפני 17 שנים •
18 בדצמ׳ 2006
Madame T(שולטת) • 18 בדצמ׳ 2006
מקבי כתב/ה: כבר נר רביעי של חנוכה, ועדיין אף-אחד פה לא אמר לי תודה. תודה מקבי על שניצחת את היוונים, תודה שחנכת את בית-המקדש, תודה שנתת לנו חג שהופך כל דיאטה לבלתי-אפשרית.... כלום! מה יש?! יהודים כפויי-טובה. אז עברו איזה 2200 שנה, אז מה?! ידעתי, עוד בקרב באמאוס, שכל החרא הזה לא שווה את זה. אפילו אנטיוכוס אמר לי "מה אתה מתעסק פה בקקה, יא מקבי, לך חפש פרגיות צעירות אצל הפרסים.". ומה אני עושה במקום? מנסה לנהל עסק כושל של בית-מקדש שנבזז, עוקל והוחזר לבעליו במצב איום (לאחר עימות עם המתווכים), וכל מה שמשאירים לי איזה פך שמן עם אפשרות לרי-פיל למשך שבוע. גם כן. אין, פשוט לא משתלם להיות גיבור תרבות בארץ הזאת, בעם הזה.
כולכם בדסמ, עלק... היוונים היו מראים לכם מה זה SSC!! אם תחליף את הק' בכ' נשקול את האפשרות להודות לך. ובינתים, מאחלת לך חג אורים שמח |
|
shiri(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
18 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
18 בדצמ׳ 2006
shiri(לא בעסק) • 18 בדצמ׳ 2006
מתנצלת... בשמי לפחות |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
18 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
18 בדצמ׳ 2006
ציטוט: אם תחליף את הק' בכ' נשקול את האפשרות להודות לך.
סליחה?! ומדוע שאעשה זאת? רק משום שאתם שיבשתם את שמי לא אומר שגם אני צריך לשבש אותו. מכבי זה ארגון חברתי-פוליטי נכחד ושם של ארגון ספורט עכשווי. זהו. המשפט התמוה של "מכבי - מי כמוך באלים י' " הוא כופר בעיקרו, שהרי *אין* כלל אלים אחרים פרט לאלוקים ישתבח שמו! עצם העלאת האפשרות שאל אחר (שכאמור, כלל לא קיים) יצליח להשתוות לאל האחד היא הצעה כופרת. שירי - תודה, על ביקשתי תודה, לא התנצלות. |
|
גלידת לימון(מתחלפת) |
לפני 17 שנים •
18 בדצמ׳ 2006
Re: אתם יודעים
לפני 17 שנים •
18 בדצמ׳ 2006
גלידת לימון(מתחלפת) • 18 בדצמ׳ 2006
מקבי כתב/ה: כבר נר רביעי של חנוכה, ועדיין אף-אחד פה לא אמר לי תודה. תודה מקבי על שניצחת את היוונים, תודה שחנכת את בית-המקדש, תודה שנתת לנו חג שהופך כל דיאטה לבלתי-אפשרית.... כלום! מה יש?! יהודים כפויי-טובה. אז עברו איזה 2200 שנה, אז מה?! ידעתי, עוד בקרב באמאוס, שכל החרא הזה לא שווה את זה. אפילו אנטיוכוס אמר לי "מה אתה מתעסק פה בקקה, יא מקבי, לך חפש פרגיות צעירות אצל הפרסים.". ומה אני עושה במקום? מנסה לנהל עסק כושל של בית-מקדש שנבזז, עוקל והוחזר לבעליו במצב איום (לאחר עימות עם המתווכים), וכל מה שמשאירים לי איזה פך שמן עם אפשרות לרי-פיל למשך שבוע. גם כן. אין, פשוט לא משתלם להיות גיבור תרבות בארץ הזאת, בעם הזה.
כולכם בדסמ, עלק... היוונים היו מראים לכם מה זה SSC!! על הסופגניות מגיעה למכבים תודה אבל שכחת את נרות השעווה הצבעוניים. יש בדס"מ בלי נרות שעווה יפים וצבעוניים? |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
18 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
18 בדצמ׳ 2006
ציטוט: יש בדס"מ בלי נרות שעווה יפים וצבעוניים?
למיטב הבנתי וידיעתי, כן, יש בדסמ ללא נרות יפים ו\או צבעוניים. למעשה, לא בוסס עדיין שום קשר קבוע בין השניים. |
|
שוטרת* |
לפני 17 שנים •
19 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
19 בדצמ׳ 2006
שוטרת* • 19 בדצמ׳ 2006
אז רגע , שאני אבין..ניצחת את היוונים, חנכת את בית-המקדש, "נתת" לנו חג , נלחמת, קמת ונפלת שוב, ואת כל זה עשית.. רק בשביל לשמוע "תודה"?
הממ... מעניינת דרך התיפעול/תיגמול הזו .. מעניין מה תהיה מוכן לעשות עבור.. הממ..'כל הכבוד' (: |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
19 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
19 בדצמ׳ 2006
מקבי(מתחלף) • 19 בדצמ׳ 2006
'כל הכבוד' זה אפילו יותר טוב! אבל גם תודה וזבח (או סתם נשים יפות, אוכל טוב וטלוויזיה עם מסך רחב) יתקבלו בברכה.
ותודה לך שוטרת יקרה. |
|