שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

אוף! סתמי!

בוגדנית קטנטנה
לפני 17 שנים • 20 בדצמ׳ 2006

אוף! סתמי!

בוגדנית קטנטנה • 20 בדצמ׳ 2006
כמעט כל הודעה שנייה מקבלת תגובה בנוסח "מצטערת להעיר אבל המערכת שלכם לא בריאה, את צריכה ללמוד לומר "לא"... את לא סתם חפץ" וכו' וכו' וכו'.
אז בנות רגישות שלי, תפסיקו להרוס לי את הרומנטיקה!!!!
אם מישהי רוצה לכתוב על אונס מטורף שהיה לה, שתהנה, ואם מישהי רוצה לומר לה כמה זה לא בסדר להנות מזה, שתעשה את זה בפרטי,התגובות שאנשים כמוני רוצים לראות כאן זה "יופי לכם" ו"כמה פעמים גמרת?" ו "מתי אני יכולה לבוא לצפות בכם"....

אז נכון, צריך לדבר על גבולות ולא לתת לכל נקבה שניה לצבור צלקות נפשיות בתואנה של "בדס"ם" אז אולי יש מקום לפתוח אשכול למסושנות כואבות מדי, כאלו שרוצות לשמוע שהמערכת שלהן חרגה מהנורמל ושהן צריכות לקום ולומר "NO MEANS NO!".

אז אפשר בבקשה להפסיק לחשוד שכל אחת שהסתשנה קלות שרויה בסנדרום בני סלע?

ולכל המוכות, המזויינות והמושפלות: תהנו יקירותי, אחרי הכל, מגיע לנו להנות!
מקבי​(מתחלף)
מקבי​(מתחלף) • 20 בדצמ׳ 2006
אני מסכים, בעיקר עם הכותרת. שיסתמו כולם וכולן, ובייחוד כשזה אני שאומר. יאללה-יאללה.
איימי_​(נשלטת)
איימי_​(נשלטת) • 20 בדצמ׳ 2006
מקבי כתב/ה:
אני מסכים, בעיקר עם הכותרת. שיסתמו כולם וכולן, ובייחוד כשזה אני שאומר. יאללה-יאללה.

חשבתי שהפכת לנשלט. מה זה הפקודות האלו???

ארצה, מייד (מסאבית מתחלפת מסוכנת...)
מקבי​(מתחלף)
מקבי​(מתחלף) • 20 בדצמ׳ 2006
איימי נשמה, היזהרי פן תכופכפי עד לדוכן ההוא בתחנה המרכזית הישנה שם מוכרים דרשות של הרב כדורי ז"ל על-גבי קלטות ב-10 שקלים.

שששצ ומהר, מנשלט בלתי-נשלל ולחלוטין מטורלל.
זאלופון​(שולט)
לפני 17 שנים • 21 בדצמ׳ 2006

Re: אוף! סתמי!

זאלופון​(שולט) • 21 בדצמ׳ 2006
בוגדנית קטנטנה כתב/ה:
כמעט כל הודעה שנייה מקבלת תגובה בנוסח "מצטערת להעיר אבל המערכת שלכם לא בריאה, את צריכה ללמוד לומר "לא"... את לא סתם חפץ" וכו' וכו' וכו'.
אם מישהי רוצה לכתוב על אונס מטורף שהיה לה, שתהנה, ואם מישהי רוצה לומר לה כמה זה לא בסדר להנות מזה, שתעשה את זה בפרטי,התגובות שאנשים כמוני רוצים לראות כאן זה "יופי לכם" ו"כמה פעמים גמרת?" ו "מתי אני יכולה לבוא לצפות בכם"....

אז נכון, צריך לדבר על גבולות ולא לתת לכל נקבה שניה לצבור צלקות נפשיות בתואנה של "בדס"ם" אז אולי יש מקום לפתוח אשכול למסושנות כואבות מדי, כאלו שרוצות לשמוע שהמערכת שלהן חרגה מהנורמל ושהן צריכות לקום ולומר "NO MEANS NO!".

מעניין אילו תגובות בני סלע היה רוצה לקבל. נראה לי שבחוצפתנו, לא טרחנו אף פעם לשאול אותו. אולי יש מקום לפתוח אשכול לאנסים פסיכופתים שרוצים לשמוע שהם חורגים מהנורמל ומותירים צלקות נפשיות.
מUחדת

אוף!

מUחדת • 21 בדצמ׳ 2006
זאלופון כתב/ה:
בוגדנית קטנטנה כתב/ה:

מעניין אילו תגובות בני סלע היה רוצה לקבל. נראה לי שבחוצפתנו, לא טרחנו אף פעם לשאול אותו. אולי יש מקום לפתוח אשכול לאנסים פסיכופתים שרוצים לשמוע שהם חורגים מהנורמל ומותירים צלקות נפשיות.

ריגשת, זאלו.
תודה לך.
כל תגובה שלך היא אורים ותומים להתמסרות אמיתית, לבדס"מ טהור, ל24/7 איכותי ונטול צלקות א-לה בני סלע {זה חדש לי. "סנדרום בני סלע". ויש הסבר מחקרי= כל מי שהסתשנה "קלות" עלולה לחוות סנדרום בני-סלע. אם זה לא היה כל כך אידיוטי הייתי מתייחסת לזה ברצינות. ריגשתי. תודה לי}.
תודה שהרסת לי את הרומנטיקה!!!111!!!{?}.

תגובת נאצה, זאלו- רק בפרטי או בפורום "תגובות שאינן הולמות את רוח ה"תודה/ריגשת/וואו/נרטב לי הכיסא וגו'".

ובברכת "NO MEANS NO!" נסיים.
Black Lotus​(מתחלפת){זאלופון}

Re: אוף! סתמי!

בוגדנית קטנטנה כתב/ה:

יכול להיות שהחשד שלנו נובע מכך שאנחנו ראינו מספיק נשים שנכוו מאותם מזיינים ומשפילים ונכוו מההתלהבות הראשונית מדום-סופרמן שכזה?
ממליצה לך להעיף מבט בזה: http://www.thecage.co.il/magazine,519.html
איימי_​(נשלטת)
איימי_​(נשלטת) • 21 בדצמ׳ 2006
מקבי כתב/ה:
איימי נשמה, היזהרי פן תכופכפי עד לדוכן ההוא בתחנה המרכזית הישנה שם מוכרים דרשות של הרב כדורי ז"ל על-גבי קלטות ב-10 שקלים.

שששצ ומהר, מנשלט בלתי-נשלל ולחלוטין מטורלל.

אעלק, מקבי, אני ב מ ק ר ה יודעת שכרגע אתה לא מסוגל לכפכף אפילו את עצמך icon_wink.gif
מקבי​(מתחלף)
מקבי​(מתחלף) • 21 בדצמ׳ 2006
ציטוט: אעלק, מקבי, אני ב מ ק ר ה יודעת שכרגע אתה לא מסוגל לכפכף אפילו את עצמך

חמודה, אני לא צריך יותר מזרוע אחת מתפקדת בשבילך. אם תחליטי לברוח, זה כבר יהיה יותר בעייתי... אני לא ממש יכול לירות כמו שצריך עם יד אחת. icon_razz.gif
ראובן

נפלאות התבונה

ראובן • 21 בדצמ׳ 2006
כמה טוב להתענג על נפלאות תבונתה של 'בוגדנית', שאגב, צודקת לחלוטין. זה מצער שבאתר כמו 'הכלוב', הבא לקדם אירוטיקה מיוחדת ("עושים לנו שיש סכס אחר", זוכרים?),
יש כל כך הרבה נשמות טהורות שנורא מפריע להן שמישהו נהנה ללא רגשות-אשם.

יישר כוח, בוגדנית. אל תסתמי כלל וכלל, בבקשה.

ראובן