ללא גבולות' |
לפני 17 שנים •
23 בדצמ׳ 2006
הגבר/ האישה האידאלי/ת
לפני 17 שנים •
23 בדצמ׳ 2006
ללא גבולות' • 23 בדצמ׳ 2006
לאור התגובות לשירשור אודות נשים שמנות ...
החלטתי לפתוח שירשור חדש ע"מ שנוכל לשמוע מה היא/הוא האישה/הגבר האידאלי/ת האם האישה האידאלית של כולנו היא אנורקטית ?או שופעת ? האם הגבר האידאלי הוא צנום ובהיר ? או גדול וכהה? ואני לא מתביישת ומתחילה לגבי הגבר האידאלי לטעמי .... וכן הפירוט נוגע לסוגייה החיצונית בלבד. הגבר האידאלי מעל 180 שרירי אבל לא שרירי מדי(75-85 ק"ג..תלוי איך זה מתחלק) גב רחב בהיר שיער כהה(דילמה ..ארוך שאפשר למשוך{באלגנטיות כמובן } או קצר שזה אסתטי יותר?) עיניים בהירות חלק מבט מרושע וכנוע בעיניים שפתיים מלאות חשוב : שיניים אסתטיות האישה האידאלית מתחת ל165 מלאה-(50-60 ק"ג) בהירה חזה גדול קימורים (מבנה גיטרה) ישבן בולט חלקה שיער כהה( משתנים ) עיניים בהירות . שפתיים מלאות. אף קטן וסולד. כנ"ל לגביי שיניים . לגבי נשים הפירוט ארוך יותר אבל ....אפסיק כאן וכן ..לא התייחסתי לאיך הוא מתלבש...איך הוא מתנהג ומה אמא שלו מכינה לארוחת שבת ... חיצוניות נטו . למרות שאולי לבוש כן צריך להכנס כאן . ועוד נקודה ... אוהבים את הגבר /אישה שלכם עם פירסיניג?עם קעקועים? אני אישית בעד קעקועים ..גדולים ושחורים ... פירסיניג פחות. הפכתי את זה לשירשור קולבויניק וכן ... הייתי מרוצה ומסופקת גם עם 178 ועיניים כהות ... השירשור הוא לא על זה שאנחנו, סביר להניח, נמצא עצמנו לא עם האידאל הנשי /הגברי שלנו ונהיה מאושרים (וזה בסדר גמור ואפילו הגיוני..מי שרודף אחרי האידאל שלו ...עד לפרטים הקטנים, נשמע לי אדם אומלל) אלא....מה הוא האידאל הזה ? |
|
ללא גבולות' |
לפני 17 שנים •
23 בדצמ׳ 2006
אם אין אני לי מי לי
לפני 17 שנים •
23 בדצמ׳ 2006
ללא גבולות' • 23 בדצמ׳ 2006
|
|
באדי |
לפני 17 שנים •
23 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
23 בדצמ׳ 2006
באדי • 23 בדצמ׳ 2006
משחק משעשע.
אני לא בוחר גברים על פי מראה חיצוני ואין לי תכונות של הגבר האידיאלי. אני יכול לשנות את דעתי ברגע הבא אבל כרגע תמצית היופי הנשי הוא בלי פרוט כי אני לא יודע מה הגובה והמשקל שלה. בחרתי בפועל באישה שנראית אחרת אבל דונה אידיאלה של היופי הנשי שלי: |
|
daniele(נשלט) |
לפני 17 שנים •
23 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
23 בדצמ׳ 2006
daniele(נשלט) • 23 בדצמ׳ 2006
היופי החיצוני בקושי חשוב לי אם בכלל
רק שתיהיה נחמדה חמודה באופי כמובן היופי זה שולי לטעמי בקושי מיחס לזה חשיבות |
|
באדי |
לפני 17 שנים •
23 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
23 בדצמ׳ 2006
באדי • 23 בדצמ׳ 2006
חחח..אם קלאודיה שיפר היתה מופיעה על מפתן הדלת לא הייתי לוקח אותה אבל היא יפה.
אף פעם לא היתה לי רשימת תכונות יופי כי כשראיתי אישה ידעתי אם היא יפה בעיני. המשחק הוא על מה נחשב יופי חיצוני אצלנו ולא על מה שנקח בפועל. בפועל חשוב לי להרגיש שהיא יפה וההרגשה הזאת לא תלויה ברשימת התכונות שלה. במציאות בחרתי במישהי שלא דומה בכלל לקלאודיה שיפר. |
|
בנאדם מתבודד... |
לפני 17 שנים •
24 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
24 בדצמ׳ 2006
בנאדם מתבודד... • 24 בדצמ׳ 2006
בטי פייג'
יפה לפי דעתכם...? אם תשאלו אותי...בכלל לא ! ואני לא מבין מה אנשים מוצאים בה |
|
באדי |
לפני 17 שנים •
24 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
24 בדצמ׳ 2006
באדי • 24 בדצמ׳ 2006
בנאדם מתבודד... כתב/ה: בטי פייג'
יפה לפי דעתכם...? אם תשאלו אותי...בכלל לא ! ואני לא מבין מה אנשים מוצאים בה בבטי פייג' בחרה "ללא גבולות". מעניין כמה גברים יבחרו בבטי פייג'. אני חושב שנשים חושבות שהיא מושכת את הגברים. אני חושב שבטי פייג' לא יפה, עם תסרוקת הפוני המוזרה שלה. המבטים הסקסיים שלה נראים לי מטומטמים לגמרי ודוחים. היא עושה לי turn off. |
|
ללא גבולות' |
לפני 17 שנים •
24 בדצמ׳ 2006
במקום
לפני 17 שנים •
24 בדצמ׳ 2006
ללא גבולות' • 24 בדצמ׳ 2006
שאנשים יגידו כאן מה הם חושבים ..אז חצי בן אדם הגיב וגם מה ???ביקורת על האישה האידאלית שלי ....ואני ממש לא חושבת שגברים אוהבים אותה ....היא שמנה מדי לאידאל של היום .
אני אישית אוהבת את הגוף העגלגל..קצת חסר חזה כמו שאמרתי . אם הייתי רוצה לכוון לאידאל הגברי הייתי הולכת על קלאודיה שיפר , לא? |
|
דובדבן |
לפני 17 שנים •
24 בדצמ׳ 2006
Re: הגבר/ האישה האידאלי/ת
לפני 17 שנים •
24 בדצמ׳ 2006
דובדבן • 24 בדצמ׳ 2006
האם הגבר האידאלי הוא צנום ובהיר ? או גדול וכהה?
אני אומרת גם וגם. למה לא? |
|
lady @in black(שולטת) |
לפני 17 שנים •
24 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
24 בדצמ׳ 2006
lady @in black(שולטת) • 24 בדצמ׳ 2006
הגבר האידיאלי עבורי בלונדיני עם עדיפות לשיער ארוך (מה שגורם לי למנוע מהגור שלי להסתפר כבר כמה חודשים טובים כדי שיאריך את השיער שלו)
צבע עיניים לא ממש משנה.גבוה מעל 1.80 . רזה קעקועים מומלץ ביותר אני משוויצה שבעוד כמה שבועות הניק שלי יחרת לנצח על גופו של הגור ושימותו הקנאים פירסינגים מומלץ מאוד! ואיבר מין מרשים לגבי נשים: שתהיה קטנטונת לא מעל 165 עגולה קצת נערית קצת עם חזה קטן שיער ארוך שחור עדיף .עור פנים לבן בהיר מאוד ומומלץ עיניים כהות כמובן כנ"ל לגבי נשים .פירסינגים וקעקועים כמה שיותר יותר טוב מומלץ ורצוי. מזכיר לי רשימת מכולת |
|