שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

היש דבר כזה "לכפות סאביוּת"?

מגדלנה​(לא בעסק)
לפני 17 שנים • 25 בדצמ׳ 2006

היש דבר כזה "לכפות סאביוּת"?

מגדלנה​(לא בעסק) • 25 בדצמ׳ 2006
אחרי שסיימתי לכתוב את[URL="http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?postid=70227&blog_id=21296"]הפוסט האחרון[/URL] שלי, עלתה בי תהייה מעניינת. האם יש דבר כזה "לכפות סאביוּת" על גבר שאיננו שולט במודע או שלא במודע? כלומר במידה והבחורה היא סאבית ומתפתחת איזו שהיא זוגיות עם גבר ונילי שיש בו הפתיחות לבדסמ או ההבנה לנטיה של הבחורה, האם לנתב את הקשר הונילי ביסודו לקשר בדסמי. אולי תבינו יותר אם תקראו את הפוסט האחרון בבלוג שלי... icon_rolleyes.gif
ראובן

''שלוט בי לפקודתי''

ראובן • 25 בדצמ׳ 2006
מגדלנה,

ישנן נשים המנסות 'לאלף' גבר לשלוט בהן, לחלקן זה אף מצליח. מצד שני - שמעתי על לא מעט מקרים, בהם רצון כזה מצד האישה עורר דחייה ואי-הבנה אצל הגבר (מה שנקרא - איזה טמבלים הגברים יכולים להיות לפעמים).

ישנה פה בכלוב אישה אחת אמיצה השוקדת מזה זמן-מה על 'הכשרת' הגבר שלה לשליטה בה. אם תרצי, כתבי לי ואנסה 'לשדך' ביניכן (למרות שרוב הסיכויים שאת מכירה אותה, ולו בכינוייה).

ישנן מלכות המאלפות את עבדיהן לשלוט, בהן או באחרים, לפקודתן. ישנם שולטים הנהנים לשעבד נשים וניליות (לדעתי האישית זה לא כל כך הוגן, אבל מי אמר שאהבה חייבת להיות הוגנת). ישנן נשים אמיצות המסוגלות פשוט לומר לגבר שלהן, שהן צריכות את זה (כמו שאמרה לי א', לפני שנים רבות - ''ראובן, אני צריכה להרגיש את הכוח שלך'').

עוד מילה לגבי ההוגנות - הבעיה עם התנייה של נשים וגברים 'רגילים', היא שסביר להניח שלאחר מכן לא יוכלו לחזור ל'שגרה ונילית' (כלומר - נאמר ו'כפית' את הסאביות שלך על גבר, והוא למד ליהנות מכך - מה יקרה אם לאחר מספר חודשים תיפרדו? איך יוכל להתמודד או לספק את הצרכים החדשים שעוררת בו? והדבר נכון כפל-כפליים לגבי נשים, אגב).

בקיצור, זה אפשרי וקיים. אלא מאי - כמו כל תהליך מנטלי, הדבר מצריך תכנון, מקוריות וסבלנות.

יש?

בהצלחה,
ראובן
מגדלנה​(לא בעסק)
מגדלנה​(לא בעסק) • 25 בדצמ׳ 2006
יש מבין.

אולי אני בכלל מקדימה את המאוחר. אפילו לא התחלתי לצאת עם הבחור 'שלי' ואני לא יודעת אם בכלל נתחיל לצאת אבל החוויה שלי אתמול איתו עוררה בי את השאלה הזו כך שהיא בוערת בי, אם אפשר לקורא לזה ככה. נוצר מצב שבו הוא פשוט קיבל את המצב המשונה הזה שהייתי לרגליו כסאבית. וזה גורם נורא לתהות אם הוא שולט "רדום" או משהו בסגנון הזה... אוף אני מבולבלת
FairyInChains​(מתחלפת){SimbaInCha}
לפני 17 שנים • 27 בדצמ׳ 2006

לכפות סאביות

לא הייתי אומרת שאפשר לכפות סאביות
אבל כן אפשר לעורר יצר רדום במקרה ואדם לא מודע אליו
לפני עשרה חודשים הכרתי בחור
שסתם התלהב קצת מספאנקינג
אבל בא איתי לדאנג'ן כמה פעמים
וכל פעם ניסה עוד משהו שראה בדאנג'ן או בכלוב
מתוך סקרנות בהתחלה. ולאט לאט הוא נתפס
עכשיו, הוא כבר רואה עצמו כבדסמי
אושה{אוש}

Re: ''שלוט בי לפקודתי''

אושה{אוש} • 27 בדצמ׳ 2006
ראובן כתב/ה:

ישנה פה בכלוב אישה אחת אמיצה השוקדת מזה זמן-מה על 'הכשרת' הגבר שלה לשליטה בה. אם תרצי, כתבי לי ואנסה 'לשדך' ביניכן (למרות שרוב הסיכויים שאת מכירה אותה, ולו בכינוייה).

ראובן

icon_rolleyes.gif

האמת שיש לי המון מה לכתוב בנושא והדיעה שלי משתנה כל הזמן.
זהו נושא טעון ביותר וכרגע אני פסימית אז כדי לא לבאס אולי אשתוק קצת...
רק אציין שאי אפשר ליצור יש מאין
או שיש למישהו פוטנציאל או שלא, וזה גם תלוי במה שאת רוצה, איזו רמה של שליטה את מבקשת.
למשל ניתן לכנות את אוש קינקי אז סשנים מדהימים כן יש לנו.
שליטה מנטאלית למשל היא בעייתית בהרבה וכן דברים אחרים אז מאד יתכן ששולט "אמיתי" הוא לא.
לפחות הוא לא מגדיר עצמו כאדון שלי. אולי זה לוקח זמן ואולי זה פשוט לא יקרה אף פעם.
יתכן ואפשר להגיע למחצית הדרך. השאלה אם זה יספק אותך?

ממליצה לך לקרוא את הבלוג של כחולית. מקווה שלא ביאסתי יותר מידי.
מגדלנה​(לא בעסק)
מגדלנה​(לא בעסק) • 27 בדצמ׳ 2006
תודה אושה אבל לצערי זה כבר לא רלוונטי. הבחור פשוט לא מעוניין (ולא משנה שהוא שידר "אני מעוניין" כמו אישה בת 40+ שעוד לא התחתנה והשעון הביולוגי מתקתק...), ניחא, זה כואב, זה יכאב, אבל בסוף זה (יסתדר? לא זוכרת את המילים).
outsider1

Re: היש דבר כזה "לכפות סאביוּת"?

outsider1 • 27 בדצמ׳ 2006
מגדלנה כתב/ה:
אחרי שסיימתי לכתוב את[URL="http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?postid=70227&blog_id=21296"]הפוסט האחרון[/URL] שלי, עלתה בי תהייה מעניינת. האם יש דבר כזה "לכפות סאביוּת" על גבר שאיננו שולט במודע או שלא במודע? כלומר במידה והבחורה היא סאבית ומתפתחת איזו שהיא זוגיות עם גבר ונילי שיש בו הפתיחות לבדסמ או ההבנה לנטיה של הבחורה, האם לנתב את הקשר הונילי ביסודו לקשר בדסמי. אולי תבינו יותר אם תקראו את הפוסט האחרון בבלוג שלי... icon_rolleyes.gif

אני לא חושב שאפשר לכפות את זה... אבל אפשר לנסות ולהראות לו מה זה BDSM בתקווה שהוא יקבל את זה ויצטרף אליך. שום דבר לא עובד מכפיה, ולכן דיבור זה דבר שתמיד עוזר.

שיהיה לך בהמלחה למצוא מישהו שיהיה מעונין.