dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
מסיבת בדס"מ בניו יורק...
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
dahanc(שולט) • 27 בדצמ׳ 2006
במהלך ביקורי האחרון בניו יורק , ניפגשתי עם ידיד ותיק ,שהיה לנו הרבה מהמשותף יחד
עוד מתקופת שהותנו בגרמניה שם הועסקנו כדומים בשכר , הבחור מעורה בקהילה המקומית ונשוי לסאבית אמריקאית . הזמין אותי למסיבה שאמורה להערך , אצל אחד מחבריו בעיר , צייר לי בקוים כלליים מה שצפוי להיתרחש , והבטיח שיהיה פאן...כמובן שהסכמתי להגיע . אסף אותי מבית המלון קצת אחרי חצות , הציג בפני את אישתו היפיפיה והחטובה ,ויצאנו לדרכנו לכיוון האירוע... המקום היה סטודיו גדול , כשבצד אחד בר ,ובצד השני במה קטנה ,מאובזרת להפליא..מגוון שוטים, ואביזרי סאדו היו תלויים על הקיר , מיתקן קשירה ...ותאורה מעומעמת בסגול אדום באותה עת היו בסטודיו כ עשרה זוגות מעורבים דומים וסאביות... היתיישבנו ליד הבאר וידידי הסביר לי את שצפוי לקרות , כול אחת מהזוגות היה אמור להציג את הסשן שלו , כשהאחרים צופים ונהנים מהביצועים של חבריהם... ואכן הביצועים היו מושלמים מהנים ומגרים , עם מיטב הרפטואר האמריקאי...השואו וכו" לא אספר כמובן את כולם..אבל סשן אחד נחרט בי ,ונידמה לי שאצל רוב הנוכחים . בחור רזה לבוש עור , גרר את הסאבית שלו לכיוון הבמה כשהיא זוחלת על בירכיה , עירומה ויחפה ,כשקולר ענק על צאוורה ורצועות מעור על פירקי ידיה ורגליה , כשהוא רועם בקולו ומצליף על ישבניה כדי לזרז אותה לכיוון מיתקן הקשירה שעל הבמה.. הורה לה לעמוד כשפניה אל הנוכחים , קשר את ידיה לקורה שמעל לראשה ומתח את החבל עד שרגליה נעמדו על הבהונות , ואז פיסק את רגליה לצידי הקורה התחתונה , והותיר אותה מתוחה עד קצה יכולתה . המחזה היה מרהיב מבחינתי ,כול גופה החטוב והניפלא ניגלה , זרועותיה המתוחות מעל לראשה ,הבליטו הישב את שקערוריות בתי שחייה ,ואת מורדות צלעותיה שבלטו עקב מתיחת הגוף ,ואת הערווה החשופה שהבליטו את שפתות הפות הפעור ,ואת רגליה המחוטבות והארוכות להפליא....פניה היפות היתעוותו מכאב עקב התנוחה בה הייתה שרוייה... הבחור נעמד מולה והחל לצבוט את פיטמותיה שהיזדקרו , ולסטור על שדיה האגסיים והניפלאים בקצב איטי וחזק שנישמע היטב , כשהוא אוחז ביד אחת ,ומושך בחוזקה את שיערה הארוך לאחור , כשאנקות כאב ועונג בוקעות מפיה לאחר כול סטירה.. ואז החל בסשן האטבים , אטבי עץ קטנים כשהוא נועץ לאורך זרועותיה , על שדיה ולאורך חלקי ירכיה ועל שיפתות הפות הפעור...כשלפיטמותיה הידק מלחצי פיטמות מחוברים בשרשרת דקה...שבמרכזן הצמיד מישקולות זעירים , שלחצו את פיטמותיה כלפי מטה . נעמד הבחור מיספר צעדים מאחוריה עם שוט ארוך , והחל להצליף על ישבניה וגבה הצלפות מדודות ,במשך דקות ארוכות כשהוא מפגין מיומנות ומיקצועיות להפליא...כשכול הצלפה גוררת זעקה מגרונה של הסאבית.. לאחר שסיים את ההלקאה , החליף הבחור את השוט ,לשוט רכיבה עם קצה שטוח ... וניגש ממולה , והחל "להוריד" את האטבים מגופה אחד ..אחד , כשהוא מותיר בגופה סימנים כחולים היכן שכול אטב "נשר"...מיותר לציין את זעקות הכאב שנישמעו היטב..גופה החל להגיב ברעידות ,וזיעה החלה לנגר מגופה הדואב....המחזה הזה גירה את חושיי בטירוף וחשתי איך אברי מיזדקר בתוך מיכנסיי ,הרגשתי את הלחץ היטב הדליק הבחור נרות שעווה ציבעוניים גדולים , הכניס אחד לפיה כשהנר דולק ,ועם השני טיפטף על זרועותיה המתוחות..חרך מעט את בתי שחייה , משך שיערה לאחור והזליך על צאוורה והיתעכב מיספר דקות לאורך ולרוחב כשהוא יורק על פניה , וממשיך לטפטף לעבר פיטמותיה הלחוצות במלחצי הפיטמות...המשיך על שדיה ולמורד ביטנה השטוחה,וחורך מעט את השיער המעטר את ערוותה... התיר אותה אחרי שעה ארוכה שבה היתה תלוייה במיתקן , והושיב אותה על כיסא עינויים שהיה בפינת הבמה , כפת ידידה למיסעד הכיסא , ואת רגליה קשר לרגלי הכיסא ,ניקה את שאריות החלב מגופה ,ושפך דלי מים על פניה וגופה , והותיר אותה מיספר דקות בגפה כשהוא ניגש לבר לדרינק כשהוא זוכה לטפיחות שכם מידי חבריו השתויים... חזר לבמה עם קופסא בידיו ,לקח כיסא והיתיישב מולה ,כשמחט בוהקת בידו ...החל לנעוץ באומנות מיספר מחטים בשדיה , פיטמותיה , כשכול מחט סוחטת זעקת כאב מגרונה המיוסר של האישה היפיפיה והכואבת הזו , כשסיים הבחור היתפנה לקחת ויברטור ענק והחדיר לערוותה ,והחל לאונן עבורה במיומנות עד שגופה רעד מאורגזמה אדירה ,שסיימה עבורה את מסכת הייסורים שחוותה בעונג עילאי... בסיום הייתי כה מגורה. איזור חלציי היה תפוח ...אחזתי את בקבוק הוויסקי בידי , חיבקתי את ידידי , נשקתי בלחייה של אישתו ניפרדתי לשלום..ושמתי פעמיי לכיוון " הסקוור"...בשעות הקטנות שלפני השחר לחפש לי מרגוע ....מהמחזה שחוויתי. |
|