סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הסשן הראשון שלי

פתוחה
לפני 17 שנים • 28 בדצמ׳ 2006

הסשן הראשון שלי

פתוחה • 28 בדצמ׳ 2006
זה מהבלוג שלי ומיועד לדום הזה שעשה עליי סשן, לא בטוחה שהוא יקרא את הבלוג שלי אני הרי מפרסמת פעם ב... תסתכל על זה בתור מן מכתב התנצלות.

נפגשנו לפני שבועיים בערך. אני בקושי פה, אני תקועה כולי בלימודים ובעבודה המזורגגת שלי.
יצא לנו לדבר איזה חודש במסנג'ר ובטלפון. הדייט הראשון היה סבבה ובשני כבר קבענו סשן. לא ממש הרגשתי שאני מוכנה חשבתי שאולי זה מהר מידי אבל החלטתי לזרום ומה שיהיה יהיה. אז הלכתי לבית שלו, ישבנו שתינו כמה כוסות יין, הוא השקיע.
התחלנו להתנשק והכל והרגשתי מתוחה נורא. הוא ניסה לגרום לי להשתחרר. הרגשתי לחוצה קצת. הוא ביקש ממני להתפשט והיה אור וזה הביך אותי. הוא ראה את הסימנים שיש לי בידיים. זה מפעם ולא הסכמתי לפרט ממה. הוא נבהל קצת ואמרתי לו שיחשוב שמישהו עשה לי קאטינג...הייתי על ארבע, ליקקתי את הנעליים שלו והרגשתי נורא מושפלת.הוא התחיל להצליף בי יותר ויותר חזק. הייתי כל כך שקועה בלחשוב על ההצלפות ששכחתי לבקש מילת ביטחון, אז ביקשתי. משהו מפגר לגמרי. טוב אקיצר הכאב התחיל להיות ממש חזק ואז הוא פתאום הפסיק ופתח את הרוכסן ודחף לי את הפה למצוץ לו והמשיך להצליף בי. זה הקטע שנשברתי. הוא חנק אותי והתחלתי לבכות,פלאשבקים מטורפים- לא במחשובת או בסרט אלא בהרגשה שזה כבר היה פה התחושת חוסר אונים- מה אני עושה פה? מי זה? למה אני איתו? למה אני בזה? שאלות והרבה... הוא משך לי בשיער לקח לו הרבה זמן להבין שאני בוכה כי כשאני בוכה אני שקטה, למדתי לא לבכות חזק- זה בד"כ מכעיס אותם שאת בוכה חזק ואת סובלת יותר. כשהוא שם לב אני בוכה,הוא הפסיק ודי לא ידע מה לעשות עם עצמו הוא רק חיבק אותי ואני רציתי לברוח כי פתאום מישהו זר מחבק אותי ולא יודעת מי הוא בכלל אפילו שדיברנו איזה חודש לפני. אמרתי לו שאני רוצה ללכת, מזל שהבאתי את האוטו ולא סמכתי עליו. הגעתי היבתה והלכתי להתקלח ואיזה חצי שעה אולי ישבתי על הרצפה מתחת למים שורפים ובכיתי ורעדתי. לא יכולתי לשנום בכלל. הרגשתי ריקה ומחוללת אפילו שהוא לא זיין אותי. אחר כך חסמתי אותו במסנג'ר וסיננתי אותו בטלפון שהוא התקשר אליי אחרי יומיים. עכשיו אם אתה קורא את זה אז שתבין למה, אני לא מסוגלת לדבר איתך.

icon_sad.gif
מקבי​(מתחלף)
מקבי​(מתחלף) • 28 בדצמ׳ 2006
אני מצטער לשמוע שכך הרגשת, אך נוצר בי הרושם ממה שאמרת שזה לא היה קשור בהכרח למה שהוא אמר או עשה, אלא בעיקר לתיסבוכים שיש לך (ואת לא היחידה, לכולם יש מטענים).

מה שאני לא חושה שהוגן, זה לנתק קשר ככה... לא הוגן כלפייך ובוודאי שלא כלפיו (שהרי העדת שהוא לא עשה שום דבר בלתי-כשר ואפילו דאג להרגיע אותך כשנלחצת). לכי תדעי, אולי ממש מצאת חן בעיניו? אולי הוא כל הזמן חושב עלייך? לא נכון ככה להרחיק בנאדם, ואפילו לא נתת הסבר.

חישבי על כך שוב... ואולי תתני לו ולעצמך ניסיון שני.
דום כתום

.

דום כתום • 28 בדצמ׳ 2006
אכן מילים קשות..