S h e(אחרת) |
לפני 17 שנים •
28 בדצמ׳ 2006
אמון
לפני 17 שנים •
28 בדצמ׳ 2006
S h e(אחרת) • 28 בדצמ׳ 2006
מסר לאיזה מישהו שהוא Wannabe אדון מאיזה מישהי שחשבה שהוא אמיתי-
אפס. לא אדוני. אפס. שקרן. לא אדוני. שקרן. אפס, שקרן. זה מה שאתה. בושה למי שמגדיר עצמו אדון. שפחות הכלוב, היזהרו מאדונים בכאילו נאמנים בכאילו שדורשים לחדור אליכן ללא קונדום, בעוד לך תדע בכמה מיצכוס של אחרות הזין שלהם עטוף ומנדבושקס של מי הם מכניסים אליכן הביתה!!! |
|
סופגניה |
לפני 17 שנים •
28 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
28 בדצמ׳ 2006
סופגניה • 28 בדצמ׳ 2006
אני מקווה שהכל עבר בשלום.
היא נבדקה? כדאי ללכת ולהבדק בכל מקרה. אולי כדאי להוסיף פרטים על שיטת הפעולה, בלי להזכיר שמות? מה הסיבה שהיא לא התנגדה או אמרה מילת ביטחון? היא היתה קשורה? |
|
S h e(אחרת) |
לפני 17 שנים •
29 בדצמ׳ 2006
אין לי פרטים מדויקים
לפני 17 שנים •
29 בדצמ׳ 2006
S h e(אחרת) • 29 בדצמ׳ 2006
אבל אני חושבת שזו לא היתה דרישה בכפייה. הם פשוט היו בקשר אקסקלוסיבי (או כך לפחות היא חשבה), והוא רצה שלא ישתמשו בקונדום. והיא, היא הסכימה. היא התנהגה בחוסר אחריות כלפי עצמה. אבל הוא, הבנזונה, סיכן אותה במודע.
|
|
Dolfi |
לפני 17 שנים •
29 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
29 בדצמ׳ 2006
Dolfi • 29 בדצמ׳ 2006
לפי דו"ח של סוכנות האו"ם, שהתפרסם לא מזמן, ביום האיידס הבינלאומי, יש 38 מיליון נשאים ברחבי העולם. קשר אקסקלוסיבי זה נפלא.
|
|
S h e(אחרת) |
לפני 17 שנים •
29 בדצמ׳ 2006
כלומר...
לפני 17 שנים •
29 בדצמ׳ 2006
צוחקת עליה?
היא נמצאה במקום מאוד לא פשוט מול אדון. היא פשוט תמימה ופתייה ולקחה את מילתו של "אדונה" כמשמעה, נתנה בו אמון מלא, וזה התפנצ'ר לה בפנים. אני מקווה שאת מקווה יחד איתי שהיא אכן בריאה. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 17 שנים •
29 בדצמ׳ 2006
א.א.א.
לפני 17 שנים •
29 בדצמ׳ 2006
קליבר(שולט) • 29 בדצמ׳ 2006
אשה אחת אמרה ... ככה קראו לזה לפני מלחמת ששת הימים , או שקראו לו רב סרן שמועתי (כן כשהיתי ילד , דינוזאורים הסתובבו ברחובות , וחיית המחמד שלי הייתה ממותה ) .
והנה עוד פעם מתחיל לו סבב שמועות על דומסוכן, שפחנפגעת וכד' . גורי לך Unsure למחוזות הרשע , או שתספרי מי ומה או שהשרשרור הזה ימחק . |
|
S h e(אחרת) |
לפני 17 שנים •
29 בדצמ׳ 2006
מה אתה רוצה לשמוע?
לפני 17 שנים •
29 בדצמ׳ 2006
שם?
הלוואי שהייתי יכולה. מדובר בבחורה אמיתית לחלוטין ובאדון אמיתי (טוב לא אדון אמיתי, אבל אדם [או גם זה מוטל בספק] אמיתי). ברצון הייתי פותחת ג'ורה ענקית על הטיפוס, אבל מה לעשות שלא יכולה. מסתפקת במה שהפורום מציע. והעיקר שהנשלטות שבינינו לא יהיו מפגרות.. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 17 שנים •
29 בדצמ׳ 2006
Re: מה אתה רוצה לשמוע?
לפני 17 שנים •
29 בדצמ׳ 2006
קליבר(שולט) • 29 בדצמ׳ 2006
Unsure כתב/ה: שם?
הלוואי שהייתי יכולה. מדובר בבחורה אמיתית לחלוטין ובאדון אמיתי (טוב לא אדון אמיתי, אבל אדם [או גם זה מוטל בספק] אמיתי). ברצון הייתי פותחת ג'ורה ענקית על הטיפוס, אבל מה לעשות שלא יכולה. מסתפקת במה שהפורום מציע. והעיקר שהנשלטות שבינינו לא יהיו מפגרות.. בואי נראה ( וזה לא מה שהייתי רוצה לשמוע / לקרוא ) נניח שהיית כותבת : " עוד אחת התפתתה לאדם , הקורא עצמו שולט , אדון , דום , וקיימה איתו יחסים , ללא הגנה , לאחר שהבטיח לה שהיא היחידה שלו . אני קוראת לכן להזהר ולא לתת אמון באיש , כי הוא התגלה כשקרן . זו רק תזכורת . משהוא בסגנון הזה ? אחרת , נוצרת חרושת שמועות , מגעילה , דוחה , ומזיקה מעל הכל . תודה על ההקשבה . ק. |
|
Dolfi |
לפני 17 שנים •
29 בדצמ׳ 2006
Re: כלומר...
לפני 17 שנים •
29 בדצמ׳ 2006
Dolfi • 29 בדצמ׳ 2006
Unsure כתב/ה: צוחקת עליה?
היא נמצאה במקום מאוד לא פשוט מול אדון. היא פשוט תמימה ופתייה ולקחה את מילתו של "אדונה" כמשמעה, נתנה בו אמון מלא, וזה התפנצ'ר לה בפנים. אני מקווה שאת מקווה יחד איתי שהיא אכן בריאה. לא, לא צוחקת, צר לי אם פרשת את דבריי כך. אני בהחלט מקווה שהיא בריאה וגם מקווה שהיא יודעת שאפילו בהנחה שאדונה והיא היו מנהלים "קשר אקסקלוסיבי" והוא היה מצדיק את כל האמון שהיא נתנה בו - זה לא היה הופך את זה לבטיחותי יותר - אלא אם כן היא בתלה אותו. |
|
S h e(אחרת) |
לפני 17 שנים •
29 בדצמ׳ 2006
Re: מה אתה רוצה לשמוע?
לפני 17 שנים •
29 בדצמ׳ 2006
קליבר כתב/ה: Unsure כתב/ה: שם?
הלוואי שהייתי יכולה. מדובר בבחורה אמיתית לחלוטין ובאדון אמיתי (טוב לא אדון אמיתי, אבל אדם [או גם זה מוטל בספק] אמיתי). ברצון הייתי פותחת ג'ורה ענקית על הטיפוס, אבל מה לעשות שלא יכולה. מסתפקת במה שהפורום מציע. והעיקר שהנשלטות שבינינו לא יהיו מפגרות.. בואי נראה ( וזה לא מה שהייתי רוצה לשמוע / לקרוא ) נניח שהיית כותבת : " עוד אחת התפתתה לאדם , הקורא עצמו שולט , אדון , דום , וקיימה איתו יחסים , ללא הגנה , לאחר שהבטיח לה שהיא היחידה שלו . אני קוראת לכן להזהר ולא לתת אמון באיש , כי הוא התגלה כשקרן . זו רק תזכורת . משהוא בסגנון הזה ? אחרת , נוצרת חרושת שמועות , מגעילה , דוחה , ומזיקה מעל הכל . תודה על ההקשבה . ק. קליבר, כתבנו אותו דבר. אני פשוט כתבתי גם את המילים שהיא אמרה לו. בכל מקרה הכוונה אותה כוונה. אם כך יותר נוח לך לקרוא - אשריך. |
|