נסיך הכתר |
לפני 17 שנים •
5 בינו׳ 2007
לידיעת כל הנוהגים בכביש 6.
לפני 17 שנים •
5 בינו׳ 2007
נסיך הכתר • 5 בינו׳ 2007
החל מאתמול יום ה'- החלה המשטרה להפעיל מכמונות מהירות אוטומטיות על כביש 6. המהירות המירבית המותרת בכביש עומדת על 110 קמ"ש, אולם המשטרה מתחילה לאכוף החל מ- 130 קמ"ש ומעלה. במצלמות אלו המשטרה אינה מורידה 5 קמ"ש מהמהירות הרשומה כמו במכשירי הלייזר [ ממל"ז ] . ככלל המשטרה מתחילה לאכוף, בדרך בין עירונית, החל ממהירות הגבוהה ב- 20 קמ"ש מעל המהירות המירבית המותרת באותו קטע כביש. שימו לב והיזהרו !!! היתפסות בנהיגה במהירות העולה ב- 41 קמ"ש מעל המותר בדרך בין עירונית עלולה לגרום לפסילה מינהלתית וכרוכה בהזמנה לדין. בנוסף : ברחבי הארץ החלו מהשבוע לפעול מצלמות אמיתיות [ לא קרטון ... ] - מוקמו כ- 300 מצלמות- שימו לב !!! בברכת נסיעה בטוחה וזהירה !!! שמרו על עצמכם !!! |
|
מידאס' |
לפני 17 שנים •
5 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 בינו׳ 2007
מידאס' • 5 בינו׳ 2007
בחיי שבא לי לבכות.
אני זוכר איזה קצין בטיחות מצוטט ברדיו על כך שהמהירות היא לא הגורם המרכזי לתאונות, וכי המשטרה תתחיל לאכוף "בריונות כביש, ואי ציות לחוקי התנועה" יותר מאשר עברייני מהירות. אז חשבתי לעצמי - נפלא, סוף סוף קיבלו שכל, והנה מגיע ניצוץ של סיכוי לקבל כבישים שנעים לנסוע בהם - ראו ערך כבישים באירופה... בקיצור, סלחו לי אבל מבאס תחת! אני כבר רגיל לעשות את הדרך מחיפה לראשון פעם בשבוע, ותמיד היה לי כיף לעשות אותה על ~140 (עם פיקים של 175...) מה עכשיו, לנסוע על 120? זה מוסיף לי עוד שעה שלמה לנסיעה! fuck it! הגיע זמן לעשות רישיון טייס. אוף, לא פייר. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
7 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 בינו׳ 2007
מקבי(מתחלף) • 7 בינו׳ 2007
קלאסי. מהירות (בטווחים הללו ובמכוניות של היום) כמעט ולא משנה בשיט - אבל הכי מפתה. מאז שנות ה-70 בערך לא שינו את סף המהירות המותרת, אבל כל משפחתית היום עושה 140 כמו גדולה, ונסיעה ב90-100 מרגישה כמו זחילה.
מה לעשות שלתפוס נהג מניאק שנוהג בפראות הרבה יותר קשה מלתפוס ממישהו שהחליט לנסוע כמו בנאדם ולא כמו זקנה בת 80. מה גם שכמות האנשים שנוסעים במהירות מעל למותר גדולה מאוד, ולכן הסכום הפוטנציאלי שניתן להשיג באמצעות דוחות גדול מאוד. ציטוט: הגיע זמן לעשות רישיון טייס.
חלום שלי. מסוק קטן ורישיון טיס. עזוב את זה - כבר מעדיף שישגרו אותי עם איזה פטריוט... |
|