זרה מוכרת |
לפני 17 שנים •
9 בינו׳ 2007
מזל טוב יקרה אהובה שלי
לפני 17 שנים •
9 בינו׳ 2007
זרה מוכרת • 9 בינו׳ 2007
היא לא מרשה לי לגלות שיש לה יומולדת היום,
היא לא מרשה לי לפתוח לה שרשור ברכות היא לא מרשה לי לפרסם אותה בקולולולולו ובלונים והיא לא מרשה לי להשתולל ביומולדת שלה. אבל מהיותי מי שאני ומהיותה מי שהיא בחיי זה הרי היה ברור שאני לא ממש אציית להוראות האלה. אז לך, יחידת סגולה מופלאה שלי שחוגגת היום XX שנות יום הולדת אני מאחלת שהשנה הקרובה תהיה משופעת בטוב, באושר, בריאות, אהבה ועוד הרבה יותר. מאחלת לך את כל מה שיש לעולם להציע לבת אנוש מדהימה שכמותך ולי ... לי אני מאחלת להמשיך להיות חלק מחייך גם בשנים הבאות. אוהבתותך מליונת'לפים כ. |
|
שוטרת* |
לפני 17 שנים •
9 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
9 בינו׳ 2007
שוטרת* • 9 בינו׳ 2007
רגע רגע...
את מדברת על פוקית שלי במקרה? |
|
זרה מוכרת |
לפני 17 שנים •
9 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
9 בינו׳ 2007
זרה מוכרת • 9 בינו׳ 2007
שוטרת* כתב/ה: רגע רגע...
את מדברת על פוקית שלי במקרה? לא נשמתי לפוקית שלך יש יומולדת באוקטובר. }{ |
|
שוטרת* |
לפני 17 שנים •
9 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
9 בינו׳ 2007
שוטרת* • 9 בינו׳ 2007
טוב , אז בגלל שהיא כזו יקרה לך , אני בטוחה שמגיע לה רק אושר והצלחה והמון מזל טוב
}{ |
|
Zoro(שולט) |
לפני 17 שנים •
10 בינו׳ 2007
Re: מזל טוב יקרה אהובה שלי
לפני 17 שנים •
10 בינו׳ 2007
Zoro(שולט) • 10 בינו׳ 2007
יומולדת היום,
היא לא מרשה לי לפתוח לה שרשור ברכות היא לא מרשה לי לפרסם אותה בקולולולולו ובלונים והיא לא מרשה לי להשתולל ביומולדת שלה. יחידת סגולה מופלאה שלי שחוגגת היום XX שנות יום הולדת ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ מתוך הכרותי את בעלת השימחה חש רצון להוסיף ולחזק את מילותייך לאישה יקרה, מיוחדת ושונה, כנה ואמיתית. מאושר על הזכות שניתנת לי להיות אדונה, להיות אהובה מאחל שהאושר יהיה מלווה צמוד וקבוע שהחיוך לא ימוש מנשמתך שחלומותייך ייתגשמו ותחתם יצמחו חדשים שנפליג יחדיו לאופקים צבעוניים לעתיד מבטיח ומלא משמעות. אוהב ומחבק Zoro |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
10 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 בינו׳ 2007
איימי_(נשלטת) • 10 בינו׳ 2007
ועכשיו כשכבר יודעים מי זאת- מזל טוב!
|
|
עקשנית(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
12 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
12 בינו׳ 2007
עקשנית(נשלטת) • 12 בינו׳ 2007
טוב, רציתי לכתוב כבר מזמן אבל אני רוצה להשאיר אותך למעלה כיאות וכנאה.
עשו בשכל אלה שכפו עלייך את פתיחת השרשור. אני מאוד מרוצה יש לציין. אז מה אני אאחל לך? הכל אני רוצה לאחל לך , כל מה שיעשה לך טוב. אני מאחלת לך אושר, שמחה, אהבה, סיפוק, מיצוי, אדרנלין טוב וכמובן כל אשר תחפצי בו. אני ממש לא זוכרת איך לפני כמה חודשים התגלגלה היכרותינו אבל לא זה משנה אלא משנה מה נוצר מאז ואני שמחה מאוד מכך. מייאוד! רק אני מקווה שהשנה נצחק יחד יותר משנבכה ואם כבר נבכה שיהיה מאושר! לא ככה? ובכל זאת העיקר שיש גם איפה לבכות מעצב אם בכל זאת צריך }{ אוהבת מאוד מחכה איתך יחד עם כל היקרים לך לשנה הקרובה שתהא השנה המוצלחת ביותר עד כה. מזל טוב! |
|