הס פן תעיר(נשלטת){zed destru} |
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
מי מבין ספרדית?
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
הס פן תעיר(נשלטת){zed destru} • 16 בינו׳ 2007
ידיד שלי קיבלת מכתב מהעוזרת שלו ולא ממש מבין מה המכתב אומר
מי יכול לעזור??? Pasa que folta producto pasa el piso y las botas que mo uses, si tu quieres me los regalas Bueu dia ! |
|
Inside your head |
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
Re: מי מבין ספרדית?
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
Inside your head • 16 בינו׳ 2007
הס_פן_תעיר כתב/ה: ידיד שלי קיבלת מכתב מהעוזרת שלו ולא ממש מבין מה המכתב אומר
מי יכול לעזור??? Pasa que folta producto חסר מצרכים pasa el piso תטאטא את הרצפה (?) -לא בטוחה לגבי המשפט הזה- y las botas que mo uses, והבקבוקים שלא בשימוש, si tu quieres me los regalas אם תרצה, תן לי אותם במתנה.. Bueu dia ! יום טוב מוזר.. אבל קיבלת תרגום. |
|
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
חחחחחחחחחחחחחח
נקרעתי מצחוק נשמע כמו שליטה מלמטה תודה רבה על התרגום |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
Madame T(שולטת) • 16 בינו׳ 2007
נראה לי ש-botas זה מגפיים אבל לא בטוחה.... (כלומר, המגפים בהם אינך משתמשת)
|
|
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
Madame T כתב/ה: נראה לי ש-botas זה מגפיים אבל לא בטוחה.... (כלומר, המגפים בהם אינך משתמשת)
יכול מאד להיות שלחו לי הודעה פרטית שכנראה באמת מדובר במגפיים תודה על העזרה. אני האמת כשהוא שלח לי א המכתב רציתי קצת להתעלל בו ואמרתי לו שהיא מתפטרת כי היא נגעלת לנקות אצלו. חחחחחחחח הוא בקושי בבית ומאוד הגייני זה היה נחמד לראותו מתפתל |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
הס_פן_תעיר כתב/ה: Madame T כתב/ה: נראה לי ש-botas זה מגפיים אבל לא בטוחה.... (כלומר, המגפים בהם אינך משתמשת)
יכול מאד להיות שלחו לי הודעה פרטית שכנראה באמת מדובר במגפיים תודה על העזרה. אני האמת כשהוא שלח לי א המכתב רציתי קצת להתעלל בו ואמרתי לו שהיא מתפטרת כי היא נגעלת לנקות אצלו. חחחחחחחח הוא בקושי בבית ומאוד הגייני זה היה נחמד לראותו מתפתל נשלטת מתעללת, יפה יפה, welcome to the club של המתעללות בע"מ |
|
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
Madame T כתב/ה: הס_פן_תעיר כתב/ה: Madame T כתב/ה: נראה לי ש-botas זה מגפיים אבל לא בטוחה.... (כלומר, המגפים בהם אינך משתמשת)
יכול מאד להיות שלחו לי הודעה פרטית שכנראה באמת מדובר במגפיים תודה על העזרה. אני האמת כשהוא שלח לי א המכתב רציתי קצת להתעלל בו ואמרתי לו שהיא מתפטרת כי היא נגעלת לנקות אצלו. חחחחחחחח הוא בקושי בבית ומאוד הגייני זה היה נחמד לראותו מתפתל נשלטת מתעללת, יפה יפה, welcome to the club של המתעללות בע"מ שוקלת לשנות קריירה |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
הס_פן_תעיר כתב/ה: Madame T כתב/ה: הס_פן_תעיר כתב/ה: Madame T כתב/ה: נראה לי ש-botas זה מגפיים אבל לא בטוחה.... (כלומר, המגפים בהם אינך משתמשת)
יכול מאד להיות שלחו לי הודעה פרטית שכנראה באמת מדובר במגפיים תודה על העזרה. אני האמת כשהוא שלח לי א המכתב רציתי קצת להתעלל בו ואמרתי לו שהיא מתפטרת כי היא נגעלת לנקות אצלו. חחחחחחחח הוא בקושי בבית ומאוד הגייני זה היה נחמד לראותו מתפתל נשלטת מתעללת, יפה יפה, welcome to the club של המתעללות בע"מ שוקלת לשנות קריירה אם את צריכה 'טיפים' איך להתעלל אשמח לעזור, אם כי נראה לי שאת מסתדרת לא רע גם בעצמך |
|
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
אממממ הצעה מפתה
איך מכתב בספרדית הפך לבית ספר לשולטות? אני שוקלת ברצינות את הצעתך |
|
Inside your head |
לפני 17 שנים •