LADY RED(שולטת) |
לפני 17 שנים •
20 בינו׳ 2007
חויותי מיום חמישי 18/1/07 ........
לפני 17 שנים •
20 בינו׳ 2007
LADY RED(שולטת) • 20 בינו׳ 2007
הי לכם שלום ובכן אז חזרתי במפתיע אחרי הפסקה שלקחתי
והנה אני שוב פה האמת לא תכננתי לחזור ככה כל כך מהר אך שיחת טלפון שקבלתי שינתה לי במפתיע את התוכניות והנה פתאום מצאתי עצמי לבושה כנזירה מסשנת עלם חמודות הכל התחיל, בשעה 20 לערך התקבלה שיחה אל מכשיר הטלפון שלי מצידו של הקו הייתה המלכה ליר או כפי שמכירים אותה גם כאנגליקה שבקשה שאבוא ואציל את המצב ואעשה סשן . היות ואחת המלכות איננה יכולה להשתחחר מהתחייביות קודמות שלה אמרתי לה שלא תכננתי וזה ממש מהיר כל כל הקטע של לחזור ובטח לעשות סשנים אך היא ביקשה וביקשה שאבוא ועוד אמרה "את חייבת להציל אותי" אני לא יודעת מה כבר לעשות. כששמעתי אותה מבקשת שאבוא ואציל את המצב לא יכלתי שלא לעזור אל אף עקשנותי שהסברתי לה שלא תכננתי ואני בעבודה ויקח זמן וצריך גם להתארגן וכו עדיין היא עמדה על דעתה ובקשה שאגיע. לפתע קול פנימי אמר לי :"בזמן אמת ובעת צרה כשחבר מהקש עזרה ולא משנה במה באים ועוזרים " אמרתי לה לאחר מחשבות רבות את יודעת מה אני נרתמת למשימה הרי בשביל מה יש חברות . שמעתי לפתע נשימת הקלה מצידו השני של הקו המלכה ליר אמרה לי תודה רבה ,אין לך מושג כמה עזרת. היא בקשה ממני שאגיע לדאנגם לפני השעה אחת אמרתי לה אני אעשה כמיטב יכלתי. השיחה הסתיימה. ואני עדיין בעבודה הייתי בזמן הזה בהפסקת סיגריה והייתי מעט נרגשת לא האמנתי לספונטניות שלפתע אחזה בי הרי לפני כמה זמן כשדברתי עם ידיד שלי אמרתי לו שאני עדיין בהפסקה ושאני לא מתכוונת ללכת למסיבה הערב ופתאום אחרכך הדברים התהפכו מעצמם והייתי שקועה בעיצומה של מחשבה של וואו מה יהיה והנה אני מגיעה לדאנגן לזכר הימים ההם תוך כדי שאיפה מהסגריה חשבתי אם אני כבר מגיחה בכזו ספומנטניות למועדון אז כדאי לי להשקיע גם מעט מחשבה ולייצר למען ערב זה תסריט כראוי שיכלול את המרכיבים הבאים: * שיהיה מעניין,* יפעיל את כל החושים,* וישאיר טעם של עוד...... בעודי מהרהרת בדבר הרגשתי תחושת ריגוש עוטפת אותי ומזרימה לי חמימות נעימה מצד אחד התרגשות מצד שני להיטות . לקחתי עט ודף והתחלתי לכתוב כמה מילים במהירות הרי אני בהפסקת סיגריה ואין לי הרבה זמן ואני מנסה לא לאפר על הדף ואני מרגישה ערפול חושים תוך כדי כתיבת שורות התסריט לערב שריגש אותי מה שמזכיר לי שלפני שנה בליל כל הקדושים שנערך בדאנגם התלבשתי בלבוש של נזירה והנה היום כאילו כמו סגירת מעגל גם היום אהיה לבושה כנזירה תהיתי על צירוף המקריות ווהתחלתי לשקוע בתסריט המרגש שגרם לי מעט להזיע מתחת לבגדים תוך כדי כתיבת שורות אלה. והנה אני חושפת בפניכם את התסריט שכתבתי באותה שעה של הפסקת סיגריה הנה הוא לפניכם: תתארו את קדמת הבמה מוארת ויש שקט עם מוזיקה שקטה ברקע קצת רקע לפני שמתחילים: אני המלכה ליידי רד לבושה בשמלת עור שצבעיה שחור ולבן עם רגליי ב גרביון רשת שחור נעולה מגפי שפיץ לראשי כיסוי שחור הנה הסיפור: אני יושבת על כיסא אחת המלכות מביאה לי את העבד כשהוא על ארבע ברצועת קולר אני מסמנת לו ללקק את נעלי בידי אני מחזיקה את "התנך" שלי : ספר "המרקיז דה סאד או גסטין תלאותיה של אישה מוסרית" אני יושבת על . |
|
LADY RED(שולטת) |
לפני 17 שנים •
20 בינו׳ 2007
Re: חויותי מיום חמישי 18/1/07 ........
לפני 17 שנים •
20 בינו׳ 2007
LADY RED(שולטת) • 20 בינו׳ 2007
ליידי רד 24 כתב/ה: הי לכם שלום ובכן אז חזרתי במפתיע אחרי הפסקה שלקחתי
והנה אני שוב פה האמת לא תכננתי לחזור ככה כל כך מהר אך שיחת טלפון שקבלתי שינתה לי במפתיע את התוכניות והנה פתאום מצאתי עצמי לבושה כנזירה מסשנת עלם חמודות הכל התחיל, בשעה 20 לערך התקבלה שיחה אל מכשיר הטלפון שלי מצידו של הקו הייתה המלכה ליר או כפי שמכירים אותה גם כאנגליקה שבקשה שאבוא ואציל את המצב ואעשה סשן . היות ואחת המלכות איננה יכולה להשתחחר מהתחייביות קודמות שלה אמרתי לה שלא תכננתי וזה ממש מהיר כל כל הקטע של לחזור ובטח לעשות סשנים אך היא ביקשה וביקשה שאבוא ועוד אמרה "את חייבת להציל אותי" אני לא יודעת מה כבר לעשות. כששמעתי אותה מבקשת שאבוא ואציל את המצב לא יכלתי שלא לעזור אל אף עקשנותי שהסברתי לה שלא תכננתי ואני בעבודה ויקח זמן וצריך גם להתארגן וכו עדיין היא עמדה על דעתה ובקשה שאגיע. לפתע קול פנימי אמר לי :"בזמן אמת ובעת צרה כשחבר מבקש עזרה ולא משנה במה באים ועוזרים " אמרתי לה לאחר מחשבות רבות את יודעת מה אני נרתמת למשימה הרי בשביל מה יש חברות . שמעתי לפתע נשימת הקלה מצידו השני של הקו המלכה ליר אמרה לי תודה רבה ,אין לך מושג כמה עזרת. היא בקשה ממני שאגיע לדאנגן לפני השעה אחת אמרתי לה אני אעשה כמיטב יכלתי. השיחה הסתיימה. ואני עדיין בעבודה הייתי בזמן הזה בהפסקת סיגריה והייתי מעט נרגשת לא האמנתי לספונטניות שלפתע אחזה בי הרי לפני כמה זמן כשדברתי עם ידיד שלי אמרתי לו שאני עדיין בהפסקה ושאני לא מתכוונת ללכת למסיבה הערב ופתאום אחרכך הדברים התהפכו מעצמם והייתי שקועה בעיצומה של מחשבה של וואו מה יהיה והנה אני מגיעה לדאנגן לזכר הימים ההם תוך כדי שאיפה מהסגריה חשבתי אם אני כבר מגיחה בכזו ספומנטניות למועדון אז כדאי לי להשקיע גם מעט מחשבה ולייצר למען ערב זה תסריט כראוי שיכלול את המרכיבים הבאים: * שיהיה מעניין,* יפעיל את כל החושים,* וישאיר טעם של עוד...... בעודי מהרהרת בדבר הרגשתי תחושת ריגוש עוטפת אותי ומזרימה לי חמימות נעימה מצד אחד התרגשות מצד שני להיטות . לקחתי עט ודף והתחלתי לכתוב כמה מילים במהירות הרי אני בהפסקת סיגריה ואין לי הרבה זמן ואני מנסה לא לאפר על הדף ואני מרגישה ערפול חושים תוך כדי כתיבת שורות התסריט לערב שריגש אותי מה שמזכיר לי שלפני שנה בליל כל הקדושים שנערך בדאנגן התלבשתי בלבוש של נזירה והנה היום כאילו כמו סגירת מעגל גם היום אהיה לבושה כנזירה תהיתי על צירוף המקריות ווהתחלתי לשקוע בתסריט המרגש שגרם לי מעט להזיע מתחת לבגדים תוך כדי כתיבת שורות אלה. והנה אני חושפת בפניכם את התסריט שכתבתי באותה שעה של הפסקת סיגריה הנה הוא לפניכם: תתארו את קדמת הבמה מוארת ויש שקט עם מוזיקה שקטה ברקע קצת רקע לפני שמתחילים: אני המלכה ליידי רד לבושה בשמלת עור שצבעיה שחור ולבן עם רגליי ב גרביון רשת שחור נעולה מגפי שפיץ לראשי כיסוי שחור הנה הסיפור: אני יושבת על כיסא אחת המלכות מביאה לי את העבד כשהוא על ארבע ברצועת קולר אני מסמנת לו ללקק את נעלי בידי אני מחזיקה את "התנך" שלי : ספר "המרקיז דה סאד או גסטין תלאותיה של אישה מוסרית" אני יושבת על . |
|
Agni(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
20 בינו׳ 2007
Re: חויותי מיום חמישי 18/1/07 ........
לפני 17 שנים •
20 בינו׳ 2007
Agni(מתחלף) • 20 בינו׳ 2007
ליידי רד 24 כתב/ה: מה שמזכיר לי שלפני שנה בליל כל הקדושים שנערך בדאנגם התלבשתי בלבוש של נזירה והנה היום כאילו כמו סגירת מעגל גם היום אהיה לבושה כנזירה
תהיתי על צירוף המקריות ווהתחלתי לשקוע בתסריט המרגש שגרם לי מעט להזיע מתחת לבגדים תוך כדי כתיבת שורות אלה. בידי אני מחזיקה את "התנך" שלי : ספר "המרקיז דה סאד או גסטין תלאותיה של אישה מוסרית" אני יושבת על העבד שלי ונהנית מכל רגע. . אין כמו סגירת מעגלים. חבל שפיספסתי... |
|
המכשף5(אחר) |
לפני 17 שנים •
30 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
30 בינו׳ 2007
המכשף5(אחר) • 30 בינו׳ 2007
ולנו אגב נותר רק לברך על פנייתה אלייך
|
|