סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מהלכים בחיים לפי הניו אייג'

עמק יא רוק​(אחר){הנסיכה ברנ}
לפני 17 שנים • 23 בינו׳ 2007

מהלכים בחיים לפי הניו אייג'

האם אתם פועלים בחיי היום יום לפי קריאות שונות מתחום המיסטיקה?
קריאת אסטרולוגיה או טארוט לגבי יום מסוים יכולה להיות מאד קריטית, במיוחד אם האדם הקורא אותה מאמין שמה שכתוב , כך באמת יקרה. יש פה תנועה אנרגטית לפי המטא פיזיקה , כשגופי אנרגיה משנים צורה ויעוד על פי ציפיות או הלך מחשבה מסוים.
האם אתם חושבים שקריאות מיסטיות באמת יכולות לעבוד על היקום בנוגע לאדם אינדיבידואלי, או שזהו קישקוש מוחלט. הרי מישהו, בן אדם, כתב אותן, והקריאות מופנות לקבוצת אנשים כללית ולא לאדם אחד ספציפי (במקרה של אסטרולוגיה).

האם המוטו כי "אדם שעושה מעשים טובים, דברים טובים קורים לו", באמת נכון? איפה מתבטא הרצון האישי שלי בתוך המהלך הקוסמי של היקום. גם אם אני לוקח את הגורל לידים, ועושה כל שביכולתי לעשות בו לשימושי ולרצוני , יהיה חלק גדול שלא אוכל לצפות ולשנות.

עמק
ים_yam​(לא בעסק)
ים_yam​(לא בעסק) • 23 בינו׳ 2007
וואו, אנחנו פילוסופיים היום (:

טוב, אז בתור אחת שלמדה אסטרולוגיה בגלל הסקפטיות של גיל הנעורים (באתי להוכיח שזה שטויות ויצאתי עם כלי מדהים לחיים) אז אני מאמינה שאין שום אפשרות לחזות עתיד, בטח לא בהורוסקופ שבעיתון המופנה לקבוצת בני מזל מבלי להתחשב בכל המפה של כל אחד בנפרד.
אפילו בניתוח מפת לידה אישית אי אפשר לחזות עתיד בצורה מדוייקת שכן העתיד הוא תוצאה של הבחירות והמעשים שלנו והם משתנים בכל רגע נתון. (רצית לדעת על הבחירה החופשית, אז הנה... icon_smile.gif )
מפה אסטרולוגית, כשמה כן היא - מפה. היא מראה את כלל האפשרויות העומדות בפנינו, לא את הנתיב שנבחר...

אפשר לזהות מגמות שישפיעו, אנרגיות בכיוון מסויים, ועדיין – השפעת כל כוכב (או כל קלף אם מדובר בטארות) ניתנת לפרשנות בכמה דרכים וכל קורא יכול להתייחס להיבטים מסויימים לפי תחושת הבטן שלו, שלא תמיד תוכיח את עצמה נכונה.

כל השיטות עוזרות לקורא (בכוכבים/קלפים/קפה/כף יד וכו') להכיר מי האדם שנמצא מולו ומה עובר עליו ולנחש את העתיד הסביר לפי העבר וההווה שהוא רואה. אבל אין אפשרות לחזות עתיד בצורה מדוייקת (לא אומרת שאין פה ושם הבלחות עתידניות שיוכיחו עצמן כנכונות, אבל זה לא דבר בטוח ב 100%).

וכן, אני מאמינה שאנשים שעושים טוב – הטוב יחזור אליהם, ומי שעושה רע יחווה בסופו של דבר על בשרו את הרע, אבל זה קורה גם מבלי ללכת רחוק ועמוק לתוך המיסטיקה, זה הגיון פשוט - אדם שעושה טוב לסביבה יקבל טוב ממנה בחזרה כי אנשים יאהבו ויעריכו אותו, ויהנו לתת למי שנותן להם, ונוצרת הרמוניה של מעגליות נתינה וקבלה, לעומת אנשים שתקועים, מתקמצנים ומתחשבנים, שלא עושים חשק לאף אחד לתת להם שום דבר.
L-I-R​(מתחלפת)

קוואנטים קוואנטים קוואנטים

L-I-R​(מתחלפת) • 23 בינו׳ 2007
מיי דיר עמק,
לשם הבנה מעמיקה יותר של האופן שבו אתה משפיע על המציאות ויצירתה - מומלץ
הסרט" מה לעזאזל אנחנו יודעים ?" או בתירגומו בלועזית
"what the blip do we know?""
מדבר בדיוק,אבל בדיוק,על מה שאתה מבקש לדעת וגם מעביר אותך שיעור קצרצר ממצה ומרתק
בתאוריית הקוואנטים. חוץ מזה ,מרלי מרטין הזכורה לטוב משחקת שם,עוד סיבה נהדרת לבלות ערב מול הדיוידי.

ליר
בטי בום​(שולטת)
בטי בום​(שולטת) • 23 בינו׳ 2007
מעשינו הן בחירה בן אפשרויות קיימות - אדם טוב יקרו לו דברים טובים כי הבחירות שלו מגיעות ממקום טוב ובוחר סביבך אנשים טובים .
לאנשים אופטימים יהיו הרבה יותר הזדמניות בחיים כי אדם פסימי לא יראה את ההזדמנות .

אני לא משתמשת בטארוט בבחירות היומיומיות שלי , אני מעדיפה "קומנסאנס" אבל בצמתים חשובים אני מתיעצת איתם .
אני מאמינה בתת מודע קולקטיבי / מלאך שומר / אלוהים וכו' ...הכל רק ענין של סמנטיקה .
אבל להיא למעלה ברור מי אני ומה התיקון שלי ואיזה צמתים עלי עבור ובגלל שהמעשים שלנו הן בחירה בן אפשריות קיימות הטארוט יכולות לתת לי עצות וכלים לגבי הבחירות שלי .
לגבי אסטרולוגיה קשה לי להאמין בהורוסקופ השבועי או היומי כי האם אנחנו מתחלקים ל12 סוגים של אנשים בלבד ?
לאומת זאת אני מאוד מאמינה במפה אמיתית ומדוייקת שנעשת לפי שעת לידה (מנסיון )
האם זו נבואה שיוצרת את עצמה או האמת האבסולוטית ? האמת כרגיל לדעתי היא איפה שהוא באמצע .
huan
huan • 23 בינו׳ 2007
וואט זה בליפ זה סרט מסוכן...הוא מטעה,מעוות ומשקר לפי מיטב המסורת של הניו אייג והמטהפיזיקה ולרוב האנשים אין מספיק ידע בפיזיקה בשביל להבין את זה. ואני אישית ממליץ לא ליראות אותו בכלל...
עדיף כבר ליראות איזה סרט עם בראד פיט...ליותר חכמים לא תתהפכו אבל גם טימטום לא יוסף לכם.

אם אתם באמת רוצים להבין משהו בפיזיקה ועל השפעתכם על העולם תקחו משהו של בראיין גרין ותתעניינו קצת באבולוציה.

אני חושב שאסטרולוגיה וניו אייג זה בולשיט...אבל אני בהחלט יכול להבין ולתאר את המנגנונים שמניעים אנשים להאמין ולפעול על פיהם...אחרי הכל טימטום לא ממש יכול להתקיים בהעדר חופש בחירה ועם מניחים את קיומו של דטרמניזם
סוכן משנה מבנה

ולחשוב

סוכן משנה מבנה • 23 בינו׳ 2007
שקולכם בקלפי שווה ערך לקולות אחרים. סיוט.
icon_cry.gif
Anan-Sagol​(שולט)
לפני 17 שנים • 26 בינו׳ 2007

קריאה במרק עןף

Anan-Sagol​(שולט) • 26 בינו׳ 2007
הואיל ואני ידוע ומפורסם בקריאה במרק עוף, מידי יום עם השכמה אני מביט במרק העוף ומתכנן את יומי על פיו.

ומעניין כי מידי בוקר כותה לי המרק, קום לגום קפה של שחרית והתחל לחשוב ולהתבונן סביב, ע"פ מה שתראה כלכל מעשיך, היזהר מפני אותם הקוראים בקפה החוזים בכוכבים בפיתקאות הטארות ובשאר מריעין בישין ומשחררים לעולם בוקי סרוקי בכל נושא.

והכי חשוב אל תשפוך קפה על החולצה זה סימן רע לאין אונות ושלומיאליות מובהקת.

שבת שלום פתאים
ענן סגול
מקבי​(מתחלף)
לפני 17 שנים • 27 בינו׳ 2007
מקבי​(מתחלף) • 27 בינו׳ 2007
לפני שפתחתי את השרשור, הייתי בטוח שמדובר בבדיחה או פרודיה. אני עדיין לא סגור על זה.
Agni​(מתחלף)
לפני 17 שנים • 27 בינו׳ 2007

ניו-אייג' אינה בדיחה

Agni​(מתחלף) • 27 בינו׳ 2007
מקבי כתב/ה:
לפני שפתחתי את השרשור, הייתי בטוח שמדובר בבדיחה או פרודיה. אני עדיין לא סגור על זה.

הבדיחה הכי גדולה היא שפתחתי בטארוט של אליאסטר קריאולי וע"פ הטארוט הייתי חייב להגיב לך.
אז מקבי,
יש דברים שאומנם אינם רציונאליים, אך המון אנשים מכוונים את חייהם על פיהם,
הניו-אייג' היא מערכת אמונות רחבה מאוד בה כל אדם יכול להתחבר למה שמחזק אותו.
מכיוון שאני מגיע מהתחום, יכול אני לאמר לך שהשמיים הם הגבול.
דברים שלא פיללת יכולים להתגלות לך אצל "בעלת האוב", כהגדרתך.
הדבר המצער היחיד הוא שלאחרונה זה נהיה טרנדי.
כשמשהו הופך טרנדי מגיעים לתחום אנשים לא מתאימים, שאינם באים כלוח חלק
ורק מקלקלים וזורעים ספקות, ציניות ולגלוג.

האמן במה שאתה מאמין...
קסם וכישוף אינם נושא לבדיחה או לגלוג.
גלגל הסמסארה מסתובב...