טל השחר |
לפני 17 שנים •
25 בינו׳ 2007
כשהוט קוטור פוגש סקס
לפני 17 שנים •
25 בינו׳ 2007
טל השחר • 25 בינו׳ 2007
|
|
mind games(מתחלפת) |
לפני 17 שנים •
26 בינו׳ 2007
איזה דברים יפים!
לפני 17 שנים •
26 בינו׳ 2007
mind games(מתחלפת) • 26 בינו׳ 2007
בהחלט חידוש בעולם צעצועי המין.
מוצא חן בעיני מאוד רק שחסרים כמה $. |
|
_טרוריסט חמוש באננס |
לפני 17 שנים •
26 בינו׳ 2007
כשזין של זכרים יהיה עשוי מגרניט
לפני 17 שנים •
26 בינו׳ 2007
_טרוריסט חמוש באננס • 26 בינו׳ 2007
אז זכוכית תרגיש כמו הדבר האמיתי !
הלאה הוט קוטור קדימה פרטה פורטה ! בחייאת זומזום מילא טבעות של H SRERN נניח עגילים מפאדני וסנדלים של ג'ימי צ'ו אבל עכשיו גם בשביל הסקס פעם בשנה צריך להוציא בוכטות של כסף ? באלף פאונד אני מביא שלוש נערות גומי שוודיות ושני כושים מתעשיית הפורנו ! לאות מחאה אני הולך על ליין חורף -אביב מפלסטיק ממוחזר ! הפוליאסטרטור (ובירטור מפולאיסטר) יגיע לחנויות הסקס הקרובות אליכן כבר בשבועות הקרובים. שמישהו יביא לי שמן ברקס לקרר את העצבים, אני |
|
טל השחר |
לפני 17 שנים •
26 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
26 בינו׳ 2007
טל השחר • 26 בינו׳ 2007
רצה להביא לאננס שמן קוקוס, שלא תהיה לו סיבה להתלונן על הטיפול.
|
|
מיכל המאלפת(שולטת) |
לפני 17 שנים •
26 בינו׳ 2007
אותי דווקא עניין
לפני 17 שנים •
26 בינו׳ 2007
מיכל המאלפת(שולטת) • 26 בינו׳ 2007
העיניין של מהירות הרטט....
האם יש חידושים בעולם האורגזמות??? אני אהיה הראשונה לנסות! רק חבל שצריך לחסוך חודשיים בשביל זה... |
|
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} |
לפני 17 שנים •
26 בינו׳ 2007
Re: אותי דווקא עניין
לפני 17 שנים •
26 בינו׳ 2007
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} • 26 בינו׳ 2007
מיכל המאלפת כתב/ה: העיניין של מהירות הרטט....
האם יש חידושים בעולם האורגזמות??? אני אהיה הראשונה לנסות! רק חבל שצריך לחסוך חודשיים בשביל זה... אצבע זה אחלה דרך להגיע לאורגזמה. אצבע גברית, המחוברת לגבר שמרעיף עליך אהבה וחיבה ושמח לראות אותך מגיעה לאורגזמה. היא גם עולה הרבה פחות מאביזרים שונים, ויש לה מהירויות רטט שונות, כמו גם גמישות ומנגנון חכם המאפשר לך להגיע למקומות בנרתיק שאף אביזר לא יגיע אליו. בשביל אצבע של גבר ... אוף... נו ... את צריכה גבר. כזה , אמיתי , שמוכן להעניק לך ולתת לך את החוויה המופלאה. עמק |
|
מיכל המאלפת(שולטת) |
לפני 17 שנים •
28 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
28 בינו׳ 2007
מיכל המאלפת(שולטת) • 28 בינו׳ 2007
עמק, אין לך מושג כמה ניסיתי את זה.
כמעט שאין גברים שממש יודעים מה לעשות עם האצבע שלהם. גם לא עם שתיים. נכנסים, דוחפים, מסובבים, ממששים ולא ממש מועילים. אני דווקא חיפשתי גבר שיוכל להצליח להגיע למחוזות חדשים ורחוקים עם האצבעות שלו, אבל לא מצאתי. קיבלתי רק הבטחות בלי כיסוי. |
|
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} |
לפני 17 שנים •
28 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
28 בינו׳ 2007
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} • 28 בינו׳ 2007
סוד קטן : רוב הגברים לא יודעים מה זה ואיפה זה נקודת הג'י, ובטח לא יודעים להביא אישה לאורגזמה מאוננות. אני רואה את האשם בשני הצדדים: הגבר לא שואל את האישה איך להביא אותה לאורגזמה , איפה לגעת , איך , לאיזה עומק להגיע ואיפה בדיוק הנקודה, והאישה לא מכוונת את הגבר מה הוא צריך לעשות כדי להגיע לאורגזמה.
אוננות בין גבר לאישה הוא דואט בין אוזניים ופה , לא פחות משהוא דואט בין אצבעות וכוס. בהצלחה עמק |
|