|
|
לפני 19 שנים •
26 בינו׳ 2007
GOD HATES FAG - IF YOUR A FAG HE HATES YOU TOO
לפני 19 שנים •
26 בינו׳ 2007
DEVIL EYES • 26 בינו׳ 2007
אני מתנצל בפני כל הנוצרים באשר הם.
אבל אתם פאטתיים. הולכים לכנסיה הקטנה שלכם מאמינים שאלוהים שומר עליכם.. אבל מתנגדים לחופש הבחירה של בני האדם בקשר לזהותם המינית.. כל התוכניות עם מטיפי הדת שלכם ממש בא לי להקיא עליכם. חבורה של אנשים פאטתיים. תראו את הדבר הזה שמצאתי , שאם הוא לא היה מצחיק - הוא היה עצוב. זה אשכרה שיר אמיתי של זמר נוצרי - נגים הומואים ולסביות. מגעיל אותי עד עמקי נשמתי הבן אדם הזה http://www.break.com/index/homophobic_christian_rock.html יא פאטת ! |
|
|
|
|
לפני 19 שנים •
26 בינו׳ 2007
לפני 19 שנים •
26 בינו׳ 2007
המלט • 26 בינו׳ 2007
לדעתי די בצפיה אחת בשיר כדי להבין שזה לא בדיוק כמו שאתה מציג את זה.
קודם כל, גבר אמריקאי לבנבן ומשופם לא ישיר נגד הומו-לסביים לבוש בחולצה ורודה. (יש כמה חוקי טבע בעולם, וזה אחד מהם) שנית, הטקסט בעצמו, הוא לא בדיוק מתקפה על הומו-לסביים. השיר מתחיל במלים: Give me strength to fight temptation, שדווקא מרמז על כך שדוני דייויס (הזמר) הוא בעצמו הומו, והדרך בה הוא מחזיק ידיים עם הבלונדיני בהתחלה גם היא מרמזת על כך. בנקודה זו חשוב לציין שדוני דייויס קורא לעצמו reformed homosexual, עובדה שמקשה עוד יותר על פרשנות מדויקת לשיר הזה. שלישית, אפשר לשים לב, שהפסנתרן לא מנגן את הפסנתר הנשמע, מה שמעורר חשד שכל העסק הוא בדיחה. בבלוג של בחור אנגלי http://www.beforeiforget.co.uk/ יש דיון מפורט באשר לאותנטיות של השיר, והכותב טוען שכל השיר הזה הוא פיברוק -- שדוני דייויס בכלל לא מנגן על הגיטרה, ושהכל בדיחה. (בזמן כתיבת תגובה זו -- הלינק עדיין מוביל ישר לפוסט על השיר. בעוד זמן מה זה ישתנה מן הסתם) מה שכן עצוב הוא, שאלפי נוצרים משתמשים בזה כדי לתקוף את ההומו-לסביים. כותב הבלוג הנ"ל מציין שהשיר הורד מיו-טיוב די מהר, ושלדעתו בקרוב, יורד גם משרתים אחרים. וחוץ מזה -- מה יש להתחלחל כל כך, כאילו שנתגלתה כאן איזו תופעה מיוחדת וחדשה ?? |
|
|
|
|
לפני 19 שנים •
29 בינו׳ 2007
Re: GOD HATES FAG - IF YOUR A FAG HE HATES YOU TOO
לפני 19 שנים •
29 בינו׳ 2007
red-cell(מזוכיסט) • 29 בינו׳ 2007
נו באמת, למה שלא נסתכל קצת פנימה ? למה ללכת רחוק עד לנוצרים? שכחת את ש"ס ואגודה? שכחת את איתמר בן גביר וחבר מרעיו? חשוכי מוח יש בכל מקום גם אצלנו.
|
|
|