Dungeon |
לפני 17 שנים •
1 בפבר׳ 2007
ערב ימי הביניים
לפני 17 שנים •
1 בפבר׳ 2007
Dungeon • 1 בפבר׳ 2007
ביום שישי ה-02.02.07 תתקיים במועדון הדאנג'ן שביפו, מסיבה שהקונספט שלה מוקדש לתקופת ימי הביניים.
והמועדון שגם בימים כתיקונם שוכן לו בתוך מבנה עתיק יומין בליבה של יפו העתיקה, יקושט לכבוד המסיבה ברוח הקונספט ויהפוך ללילה אחד לקטדרלה גות'ית עם שתי רחבות ריקודים. למי שיגיע לערב יצפו חוץ משתי רחבות הריקודים גם תפאורה, מופעים והפתעות כמו תמיד, והכל באווירה מטורפת של ימי הביניים, לצלילי סייבר-רוק, אי.בי.אם, פולק-אינדאסטריאל גותי'ק-רוק, דארק-אייטיז, גות'-מטאל ופולק-מטאל. רוצים להתלבש לאירוע? תלבושות ברוח התקופה, שזה אומר: אבירים, לוחמים, מכשפים, ובעצם כל בגד גותי שיש לכם בסגנון תקופת הרנסאנס יתקבל בברכה, אבל גם אם תבואו לבושים רגיל תתקבלו בברכה, בחום ובהרבה אהבה. ברחבת האלקטרו-סייבר, יתקלטו בזה אחר זה, הדי.ג'אים: אדי (ארסניקום), טל אורלב וערפדון. כולם בסינת'פופ, אי.בי.אם, סייבר-רוק ואינדאסטריאל, ולכבוד קונספט המסיבה - ספישל פולק-אינדאסטריאל. ברחבת הדארק-אייטיז והגות', יתקלטו בזה אחר זו, הדי.ג'אים: תום רייבן, שרית ברוך, ועידנוס. כולם בדארק-אייטיז, דת'רוק, גות'יק-רוק וגות'-מטאל, ולכבוד קונספט המסיבה - ספיישל פולק-מטאל. |
|
Dungeon |
לפני 17 שנים •
1 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בפבר׳ 2007
Dungeon • 1 בפבר׳ 2007
נדגיש רק שהערב אינו ערב בדסמי, אלא חלק מהליין הגוטי-אלטרנטיבי של טל אורלב ושרית ברוך.
|
|
מורגן(שולטת) |
לפני 17 שנים •
1 בפבר׳ 2007
תגידו ומה עם הזקנים?
לפני 17 שנים •
1 בפבר׳ 2007
מורגן(שולטת) • 1 בפבר׳ 2007
מסיבות ימי הביניים לזקנים אפשר לארגן????
|
|
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} |
לפני 17 שנים •
2 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
2 בפבר׳ 2007
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} • 2 בפבר׳ 2007
ווווההה איזה באסה ! דווקא לערב כזה הייתי רוצה להגיע אבל אני לא אוכל. יש לי כמה בגדים ממש מתאימים, וגם המוסיקה אחלה. אני מקווה שההנהלה החדשה תעשה לנו ערב כזה לחברי הקהילה
עמק |
|
SaTyR(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
2 בפבר׳ 2007
גם אני.... לא יכול להגיע
לפני 17 שנים •
2 בפבר׳ 2007
SaTyR(מתחלף) • 2 בפבר׳ 2007
עמק יא רוק כתב/ה: ווווההה איזה באסה ! דווקא לערב כזה הייתי רוצה להגיע אבל אני לא אוכל. יש לי כמה בגדים ממש מתאימים, וגם המוסיקה אחלה. אני מקווה שההנהלה החדשה תעשה לנו ערב כזה לחברי הקהילה
עמק מצטרף לכל מילה ומילה!!! ערב רנסאנס לקהילה!!! |
|