גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
6 בפבר׳ 2007
להיות " צעצוע הדפיקה שלה"
לפני 17 שנים •
6 בפבר׳ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 6 בפבר׳ 2007
היא טרנסקסואלית מדהימה
אמזונה אמיתית יש לה את הגובה הזיין האדיר ובעיקר הידע איך להפוך כל גבר לזונה מרצון שלה אתה תיתן לה מרצונך האישי והחופשי את הבתולין שלך שם מאחור בחור ואחרי שהיא תחדור אליך לא תרצה להפסיק ציטוט:
אם תבוא ביום שלא דיינה הרבה תצטרך לבלוע הרבה כדי לא להחנק...... היא האישה המושלמת-שדיים יפים ישבן מושלם וזין גדול- ארוך עבה טעים ובעיקר מכשיר אידאלי לקדיחת ישבנו של גבר פאסיבי היא בדיוק מה שכול גבר צריך שיחכה לו בבית אחרי יום עבודה ארוך כשכול רצונך זה להרגיש אותה מזיינת אותך כמו שאתה אוהב עכשיו תקום תישען על הספה תיתכופף קדימה תפסק הישבן ותראה לי את החור שלך - הפקודה שלה באה מלווה בחבטה עזה בישבני כדי לזרז אותי. ואז היא הגיחה מאחורי דוחפת את כיפת הזין שלה לתוכי מיתענגת על תחושת החדירה הראשונית בעודי נפתח לקראתה - מיתרחב אט אט לגודל הרצויי ומאפשר לה חדירה מקסימאלית לכול אורך הזין הגדול לתוכי. בו בעת היא לחשה על אוזני -אני הולכת לזיין לך תצורה זונת על שלי בחוץ אולי אתה גבר גבר אצלי אתה תהיה בובה בובה מובן? אני ייקרע לך את הפה ואת התחת.אפתח לך הצורה ואתה תאהב את זה אני כבר מיזמן עבד לזין שלה ורק רוצה שהיא תזיין אותי נון סטופ לא משנה כמה חזק היא דפקה/קרעה אותי אני תמיד מבקש עוד היא זיינה אותי כול כך חזק עד שלרגע נידמה היה כמו היא קורעת אותי לשניים אני מעדיף איבר מין גדול גברי וחזק -ארוך ועבה / סטרפון ענקי מעל 20ס"מ. אני אוהב להיות על ארבע או על הגב ברגליים מורמות לפי ההוראות שלה ולחכות שהיא תבוא מאחורי עים זין זקוף -עומד וקשה תתמקם בנוחות כדי שאני יקבל את הזריקה של החומר שאני כול כך אוהב. להרגיש מבעד לגומי שצמוד את הזין שלה עושה לי טוב |
|