לא סתם עוד עבד |
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
אלון מזרחי במיטבו
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
לא סתם עוד עבד • 13 בפבר׳ 2007
אלון מזרחי לא צריך להוכיח לאף אחד שום דבר, והוא מוכיח את זה שוב בשיחה האינטיליגנטית והעמוקה שהוא מנהל בקטע הבא עם הדוגמנית חן שריג. עמנואל הלפרין מתהפך בקברו. "לא נגענו"
http://www.youtube.com/watch?v=tLAfQX-dijE |
|
הייתי כאן |
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
הייתי כאן • 13 בפבר׳ 2007
שינון טקסט של שניהם..כך לפחות זה נשמע.
|
|
walking dead |
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
walking dead • 13 בפבר׳ 2007
תודה לאל על בריאת האוזניה הזעירה, כמו זו שנעוצה לו בתוך האוזן ולתוכה מישהו לוחש לו מה להגיד כל הזמן...
אם אלון מזרחי יודע מי זו ג'ורג' אליוט, אני דומית מסוכנת |
|
לא סתם עוד עבד |
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
או.קיי. הבהרה קטנה: מי שלא מכיר את פועלו של אלון מזרחי ו/או את תרומתו לשפה העברית ו/או את התוכנית המיתולוגית שלו ושל אשתו בערוץ אגו (שכל כולה פסטיבל אחד גדול של שינון טקסטים, ושממנה לקוח הקטע הנ"ל) - כנראה יהנה קצת פחות.
|
|
הייתי כאן |
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
הייתי כאן • 13 בפבר׳ 2007
משהו מוכר לי ממנו הוא רוצה לשחק
"באירופה או בספרד " לא ישכחו לו את זה לעולם .. |
|
לא סתם עוד עבד |
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
יש כ"כ הרבה... איפה להתחיל?
אלון מזרחי - הוגה דעות ופילוסוף - המיטב: "יש חוסר אי-ודאות במכבי חיפה" "יש לי כל שני משחקים ממוצע של שער למשחק" "לרומא יש סיכוי מצוין לזכות בליגת האלופות, אם הם ימשיכו בכושר הנוכחי של השנה שעברה" "הקהל של בית"ר אוהב אותי כי אני כורדי כמוהם" "לא צריך לצאת מפרופורציות וצריך להישאר עם הראש על המותניים" "אין לי מה להוכיח והוכחתי את זה היום על המגרש" "אני משחק בקבוצת אם-בת של רומא" "אני רוצה לשחק באירופה ואמרתי את זה גם בתקשורת וגם בטלוויזיה" "אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד" "לדעתי מכבי ת"א זו אחת הקבוצות שתיקח אליפות השנה בליגה" ו...אחד החביבים עליי ביותר: "מדהים אותי שכל הקבוצות בשמינית הגמר הן אירופאיות" (אלון מזרחי בפרשנות מעניינת ל...יורו 2004). |
|
pagosh(שולט) |
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
pagosh(שולט) • 13 בפבר׳ 2007
זה קטע מדהים
ולדעתי גם מקסים. אפשר לצחוק עליו כמה שרוצים, הוא טיפש גדול - זה נכון... אבל זה אחד הקטעים שהכי נגעו לליבי כי רואים שהוא אפילו לא מבין מה מעוללים לו התסריטאים בכך שהם נותנים לו להקריא את השורות הללו. מסמך אנושי. |
|
walking dead |
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
walking dead • 13 בפבר׳ 2007
pagosh כתב/ה: זה קטע מדהים
ולדעתי גם מקסים. אפשר לצחוק עליו כמה שרוצים, הוא טיפש גדול - זה נכון... אבל זה אחד הקטעים שהכי נגעו לליבי כי רואים שהוא אפילו לא מבין מה מעוללים לו התסריטאים בכך שהם נותנים לו להקריא את השורות הללו. מסמך אנושי. אני חולקת על דעתך. זו ההתעללות הכי אכזרית בבעלי חיים שראיתי לאחרונה. מילא לנסות לגרום לו לראות חכם אבל לתת לו לשנן ציטוטים של ג'ורג' אליוט...? זו בדיחה ממש מרושעת על חשבונו של ה"אווירון", לנסות לתת לו לדקלם טקסטים פמיניסטיים. צער בעלי חיים ורק לשם ההבהרה: אני צינית. |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
המפקדת(לא בעסק) • 13 בפבר׳ 2007
לא סתם עוד עבד כתב/ה: יש כ"כ הרבה... איפה להתחיל?
אלון מזרחי - הוגה דעות ופילוסוף - המיטב: "יש חוסר אי-ודאות במכבי חיפה" "יש לי כל שני משחקים ממוצע של שער למשחק" "לרומא יש סיכוי מצוין לזכות בליגת האלופות, אם הם ימשיכו בכושר הנוכחי של השנה שעברה" "הקהל של בית"ר אוהב אותי כי אני כורדי כמוהם" "לא צריך לצאת מפרופורציות וצריך להישאר עם הראש על המותניים" "אין לי מה להוכיח והוכחתי את זה היום על המגרש" "אני משחק בקבוצת אם-בת של רומא" "אני רוצה לשחק באירופה ואמרתי את זה גם בתקשורת וגם בטלוויזיה" "אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד" "לדעתי מכבי ת"א זו אחת הקבוצות שתיקח אליפות השנה בליגה" ו...אחד החביבים עליי ביותר: "מדהים אותי שכל הקבוצות בשמינית הגמר הן אירופאיות" (אלון מזרחי בפרשנות מעניינת ל...יורו 2004). HOLY SHIT כמה דוגמאות הבאת... הייתי אומרת שמילא פעם אחת... אחרי כ"כ הרבה שטויות שהוא פולט רשמית אלון מזרחי דביל |
|
pagosh(שולט) |
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
pagosh(שולט) • 13 בפבר׳ 2007
free spirit כתב/ה: pagosh כתב/ה: זה קטע מדהים
ולדעתי גם מקסים. אפשר לצחוק עליו כמה שרוצים, הוא טיפש גדול - זה נכון... אבל זה אחד הקטעים שהכי נגעו לליבי כי רואים שהוא אפילו לא מבין מה מעוללים לו התסריטאים בכך שהם נותנים לו להקריא את השורות הללו. מסמך אנושי. אני חולקת על דעתך. זו ההתעללות הכי אכזרית בבעלי חיים שראיתי לאחרונה. מילא לנסות לגרום לו לראות חכם אבל לתת לו לשנן ציטוטים של ג'ורג' אליוט...? זו בדיחה ממש מרושעת על חשבונו של ה"אווירון", לנסות לתת לו לדקלם טקסטים פמיניסטיים. צער בעלי חיים ורק לשם ההבהרה: אני צינית. על מה בדיוק את חולקת יקירתי? |
|