mj23fe |
לפני 17 שנים •
15 בפבר׳ 2007
כך הפך הרקטום שלי לדירת חדר וחצי בגבעתיים - המלכה יסמין
לפני 17 שנים •
15 בפבר׳ 2007
mj23fe • 15 בפבר׳ 2007
שלום יומני היקר…
כהרגלי , אני משתף אותך , יומן יקר , בסשנים המדהימים שלי אצל המלכה (מלכה ?! אלילה !!) יסמין . אז ככה : השבוע , הרמתי טלפון לאלילתי ושאלתי אותה אם אוכל להגיע היום בערב . היא ענתה לי די בעצבנות , מה שמאוד לא מאפיין את הבחורה הלבבית הזו . שאלתי בנימוס אם הכל בסדר ואם היא עצבנית…. היתה שתיקה של כמה שניות מעבר לקו , ואז היא ענתה לי בקול חלוש אבל אסרטיבי : "אתה חושב שאני עצבנית ? תגיע לכאן ב 22:00 ותראה מה זה עצבנית אמיתית…." "ב22:00 !!" חזרה על עצמה וניתקה . את האמת ? קצת דאגתי לה , אך ידעתי שזה לא הזמן להתקשר ולשאול אותה לפשר הדבר. אם היא תרצה , היא תספר לי… ב 21:55 כבר עמדתי מול דלת הדירה שלה , עם נעליי בידיי ( זוכרים ? חדר ניתוח ? ) צלצלתי בפעמון ונפתחה לי הדלת . "היי…" אמרתי וחייכתי. היא הישירה אליי מבט , מבלי לחייך , ואמרה "כנס !!" . הבנתי שהיא עדיין ברוח קרב . "אז מה קורה?" שאלתי… "מה קרה היום ? " . היא הסתכלה אליי במבט קפוא ואמרה לי : "בעלת הדירה שלי , ה XXX הזאת , החליטה שהיא מעלה לי את שכר הדירה.700 דולר...אתה קולט ? 700 דולר !!!! " ופפפחחחחחחחחח – העיפה לי סטירה. הייתי המום . לא ציפיתי לזה . אני מזכיר לכם שבד"כ , עוד הרבה לפני הסשן , אנחנו יושבים , מדברים , היא מציעה לי כיבוד , אבל שום דבר לא הכין אותי לפתאומיות הזאת... היא הורידה אותי על ארבע ומשכה אותי עם החולצה לעבר הסטודיו תוך כדי שהיא ממלמלת : "אני אראה לה מה זה... 700 דולר....חכי,חכי...." "תתפשטי כלבה !! " ציוותה עליי. הלב שלי התחיל לדפוק במהירות . הרגשתי שהבטריות בקוצב לב שלי הולכות ונגמרות.... "היום את לא סתם שרמוטה , את בעלת הדירה שלי , והיום את מתחילה את שנת הלימודים הראשונה שלך בפקולטה למדעי החינוך אצל אוניברסיטת המלכה יסמין , קמפוס גבעתיים" חייכה ברוע... היא פקדה עליי ללבוש את חצאית המיני , את הפאה הנוכרית , שמה לי אודם , ואז להפתעתי לקחה את האודם והתחילה לשרבט לי על החזה . "לא לזוז !! " פקדה , "שלא יימרח" .אחרי שסיימה לצייר לי על החזה , ציירה לי משהו על המצח (מי שמכיר אותי – יש לי קרחת , כלומר – הרבה מצח ) . כשסיימה פקדה עליי להסתובב ולהביט במראה . הסתכלתי . על החזה היה רשום לי , באדום בוהק , "בעלת הדירה השרמוטה" ועל המצח : "700$" . חייכתי קלות ואמרתי : "לא חבל לך על כל האודם הזה?" כנראה שלא למדתי לקח מהפעם שעברה , ומיד קיבלתי ברכייה במקום שאמור לייצר בעתיד את יורשי העצר שלי... "שתקי כלבה !! אני אראה לך מה זה 700 דולר !! " והוסיפה סטירה . "תתכופפי עם התחת למעלה" . "אני הולכת להרחיב לך את החור ככה שיהיה אפשר לגור שם במקום בדירה הזו. חדר וחצי לפחות אני אעשה אותו . רקטום בגודל 40 מ"ר. עם מרפסת שמש !!! " . "אבל קודם נתחיל בחימום " . ראיתי אותה ניגשת לסד שלה ולוקחת את השוט המפחיד הזה שלה . היא יודעת בדיוק מה מכאיב לי ביותר.... התחילה בסדרת הצלפות שהולכות ומתגברות . הרגשתי את הצריבה בתחת השמן והעסיסי שלי הולכת ומתגברת... עד שהחליטה שהיה אדמדם מספיק. וכשהתחת אדמדם – מה עושים ? נכון – מרגיעים אותו ע"י הפיכתו לסגול !!! עברנו לקיין....חשבתי שאני מת...התחננתי (ללא מילת הביטחון שלנו) שתפסיק...והיא ידעה מתי להפסיק . רגע לפני שהתפרקתי . "משסיימנו להתחמם , נעבור להתחלת בניית הדירה" הוסיפה בצחקוק . "אללה איסטר..." חשבתי לעצמי . המלכה שלי הפכה לקבלנית בנייה . היא לבשה כפפות בידה , ולקחה את השפורפרת המוכרת , והתחילה לרכך לי את האזור . זה הקטע האהוב עליי . אבל ניסיתי לא להראות זאת . רק חסר לי שהיא תראה שאני נהנה עכשיו כשהיא עצבנית ... התחילה עם אצבע , שתי אצבעות , ולא עשה לי משהו מיוחד.... כשהייתי בתול , סליחה – בתולה , אז גם זה קצת כאב והיה מוזר , אך אחרי פעמיים שקיבלתי פלאגים באחוריי , כנראה שהתרגלתי. ואז היא לקחה את הפלאג המוכר שלנו , ואמרה לי "את רואה את החבר שלך ? " תוך שהיא מנפנפת אותו... "היום לא נזדקק לו" הוסיפה בחיוך.... הלב שלי המשיך לדפוק בחוזקה , תוך שאני חושב לעצמי למה היא מתכוונת . היא הניחה את הפלאג בצד , ניגשה לפינת החדר והרימה חתיכת בולבול מפלסטיק בגודל של כוכב פורנו שחור בסרט פורנו דל תקציב... "תכירו " היא הוסיפה בחיוך... נהיה לי שחור בעיניים , והחלטתי שאין סיכוי בעולם שהיא מכניסה לי את הדבר הזה בטוסיק . גם אם אסכים , ואני לא , אין סיכוי שזה ייכנס . אמרתי לה "המלכה יסמין , בבקשה לא , באמת...עד כאן" "שתקי כלבה !! 700 דולר רצית ? 700 דולר בתחת שלי !! יותר נכון , בתחת שלך " הרימה את קולה... התחלתי לנשום בכבדות , והיא התכופפה אליי ולחשה לי ברוך באוזן : "את סומכת עליי , נכון ? כלבה יפה של יסמין..." והוסיפה נשיקה בלחי. הנהנתי בראשי . את האמת ? אני באמת סומך עליה במאת האחוזים . היא באמת מקצוענית שיודעת מה היא עושה , אך לא הייתי בטוח שהרקטום שלי יודע זאת...." היא התחילה להכניס אותו בעדינות , בכל פעם מכניסה קצת , מוציאה ומכניסה עוד קצת.... אין לי מילים לתאר את התחושה . הרגשתי שאני נחצה לשניים . הבן זונה הזה היה כל כך עבה , לא הבנתי איך בסרטים , בעצם גם במציאות , בחורות משתמשות בזה....התחלתי לגנוח , יותר ויותר חזק . "שתקי כלבה !! קבלי את מה שמגיע לך !! אני בונה לך דירת חדר וחצי חדשה , אל תפריעי לי " פקדה , תוך כדי שהיא מוחצת את האשכים שלי. לאחר כשתי דקות , כשכבר האזור היה די משותק מבלי יכולת שלי לכווץ איזשהו שריר שם בפנים , הבנתי שכולו בפנים . לא האמנתי שזה נכנס.... היא החלה להוציא ולהכניס אותו לסירוגין , כאשר זה כבר הרבה פחות כואב... לאחר כמה דקות הוציאה אותו לגמרי , ופקדה עליי : "עכשיו אני רוצה לראות שפריץ עצבני . טיפה על כל דולר שאת דורשת על הדירה הזאת" . התחלתי בעבודת היד , שלמרבה ההפתעה נמשכה הפעם הרבה פחות זמן.... גמרתי באקסטזה על עצמי (על הירך. אוי ואבוי אם הייתי מלכלך איזו פיסה בדירת הקודש הזאת) . חברים , אני יודע שאני חוזר על עצמי , אך שוב , באמת , הרגשתי שזו היתה האורגזמה הטובה ביותר שהיתה לי . לאחר שהתנקיתי , והתקלחתי , ישבנו בסלון . המלכה יסמין הגישה לי כוס שתייה ושאלה אותי איך היה . אמרתי לה " מדהים !!! באמת !! אבל עכשיו ברצינות – מה תעשי עם בעלת הדירה הזאת? תעברי דירה ?" היא חייכה אליי ואמרה "אל תדאג. היא לא באמת העלתה לי את שכר הדירה . סתם נזכרתי שאמרת לי כדרך אגב בפעם שעברה שהיית רוצה לנסות משחק תפקידים כלשהו . זכרתי את זה וזה מה שעלה בראשי". לא האמנתי.... "מה ? זאת היתה הצגה ????" היא חייכה את חיוכה המדהים עם עיניה המהפנטות , ואמרה לי "נכון שאני יכולה לשחק בתאטרון הבימה" ? "הבימה ?!" עניתי , "הייתי שולח אותך לברודווי". אסכם , חברים יקרים בכך ששוב פעם אני מוצא את עצמי מרעיף שבחים על הבחורה המדהימה הזאת (אני חייב לחשוב על מודל יותר עיסקי בשבילי . אולי עמלות מפרסומות...") : בנוסף להיותה יפיופה אמיתית , מלכה מקצועית ובעלת חוש הומור , היום גיליתי פן נוסף חזק שלה. היא שחקנית מלידה.... עד כאן , יומני היקר.... |
|
ס ו ס פ ר א |
לפני 17 שנים •
22 בפבר׳ 2007
סיפור יפה
לפני 17 שנים •
22 בפבר׳ 2007
ס ו ס פ ר א • 22 בפבר׳ 2007
כתוב בצורה משעשעת ומהנה.
אגב...אם אי פעם תחליט שאתה מוציא את ה"דירקטום" 2.5 להשכרה, אני מכיר מתווך מצוין |
|
מיכל המאלפת(שולטת) |
לפני 17 שנים •
22 בפבר׳ 2007
סחה על הפירגון!
לפני 17 שנים •
22 בפבר׳ 2007
מיכל המאלפת(שולטת) • 22 בפבר׳ 2007
אהבתי את הפירגון, המחמאות והסגידה.
עצם זה שאתה נותן במלכה שלך אמון מלא, הדאגה שלך לשלומה.... פשוט נפלא. האמת שסיפורך נתן לי חומר למחשבה על הסשן הבא שלי.... הרבה בהצלחה לך ולמלכה יסמין השחקנית מברודווי |
|
Mr Kinks(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
22 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
22 בפבר׳ 2007
Mr Kinks(מתחלף) • 22 בפבר׳ 2007
אני לרוב לא קורא סיפורים על סשנים של אחרים, אבל זה בהחלט היה כיף לקריאה!
|
|