THE NO LIMIT |
לפני 17 שנים •
16 בפבר׳ 2007
א-----ז---ה----ר----ה !!!
לפני 17 שנים •
16 בפבר׳ 2007
THE NO LIMIT • 16 בפבר׳ 2007
ברגעים אלו ממש ,
נשלחות הודעות SMS לכל חברי הכלוב המפיצות מסר שקרי לגבי מסיבת המדים הנערכת הערב במועדון ה - NO LIMIT . אנו מבקשים מכם לא להתייחס בשום פנים ואופן להודעה שקרית זאת . מקור הבעיה יטופל בהמשך . אך כעת כל מה שנותר לנו הוא לחדד בפניכם שוב: המסיבה הערב נערכת בנושא מדים : חיילים חיילות שוטרים שוטרות אסירים אסירות וכו' . הכניסה כרוכה בתשלום של 60 שקלים בלבד . פתיחת שערים בשעה 23:00 . מצטערים על חוסר הנעימות הנגרמת בפניכם . מבטיחים להמשיך ולעשות את המיטב עבור כל אחד ואחת מכם. נפגש הערב , THE NO LIMIT |
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
16 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
16 בפבר׳ 2007
dragon fly • 16 בפבר׳ 2007
שאלה?
אני לא קיבלתי הודעת אס אם אס בנושא הזה. אבל איך אחרים כן קיבלו?מאיפה גישה למספרי הטלפון של חברי הכלוב? יש תשובה לכך? או שזה גישה לאנשים שרשומים במועדון עצמו בלבד או לאנשים שחברים בכלוב? |
|
נמש |
לפני 17 שנים •
16 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
16 בפבר׳ 2007
נמש • 16 בפבר׳ 2007
dragon fly כתב/ה: שאלה?
אני לא קיבלתי הודעת אס אם אס בנושא הזה. אבל איך אחרים כן קיבלו?מאיפה גישה למספרי הטלפון של חברי הכלוב? יש תשובה לכך? או שזה גישה לאנשים שרשומים במועדון עצמו בלבד או לאנשים שחברים בכלוב? בדיוק חשבתי על זה... |
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
17 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
17 בפבר׳ 2007
dragon fly • 17 בפבר׳ 2007
אז מה היה לנו פה תכלס
הרצת מניות למסיבה? |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 17 שנים •
17 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
17 בפבר׳ 2007
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 17 בפבר׳ 2007
dragon fly כתב/ה: אז מה היה לנו פה תכלס
הרצת מניות למסיבה? יפה ווטסון, אתה רואה, לא צריך להיות שרלוק בשביל זה |
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
17 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
17 בפבר׳ 2007
אני בקושי שמוליק.......
אולי שמיל יותר מתאים לי החתול שמיל |
|
aka BODYGUARD |
לפני 17 שנים •
17 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
17 בפבר׳ 2007
aka BODYGUARD • 17 בפבר׳ 2007
המסקנות נורא פשוטות, דרגון...
מדובר באדם שיש לו את מספרי הטלפון שאליהם נשלחו ההודעות, ולא היו לאותו אדם את כל המספרים וטוב שכך.. כראיה, אני לא קיבלתי הודעה כזו וגם אחרים שמוכרים. ביום ראשון יבדק אם המספר ממנו נשלחו ההודעות הוא מספר רשום או על בסיס טוקמן/ביגטוק. בכל מקרה- צריך להיות אדם ממש נואש בכדי לנסות ולחבל בערב שנועד להיות הנאה לאנשים עם השקעת ממון קטן למעשה בשליחת ההודעות... אני מרחם על האדם,פשוט מרחם.. הדגשתי אז ואני מדגיש כעת: מלחמות לא היו ולא יהיו. בלו ותהנו כמה שיותר ,בכל מקום שבא לכם ובזמן שנוח לכם. לגבי הערתך על הרצת מניות ותגובת העלמה השרלוקית המרחפת- טוב נו..בקרוב חלוקת דיבידנדים ! ! חחחחחחחחחח... שבוע טוב לכולם. |
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
17 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
17 בפבר׳ 2007
[quote="BODYGUARD"][b][size=18][color=cyan]המסקנות נורא פשוטות, דרגון...
מדובר באדם שיש לו את מספרי הטלפון שאליהם נשלחו ההודעות, ולא היו לאותו אדם את כל המספרים וטוב שכך.. כראיה, אני לא קיבלתי הודעה כזו וגם אחרים שמוכרים. ביום ראשון יבדק אם המספר ממנו נשלחו ההודעות הוא מספר רשום או על בסיס טוקמן/ביגטוק. בכל מקרה- צריך להיות אדם ממש נואש בכדי לנסות ולחבל בערב שנועד להיות הנאה לאנשים עם השקעת ממון קטן למעשה בשליחת ההודעות... אני מרחם על האדם,פשוט מרחם.. הדגשתי אז ואני מדגיש כעת: מלחמות לא היו ולא יהיו. בלו ותהנו כמה שיותר ,בכל מקום שבא לכם ובזמן שנוח לכם. מה שנותר לי להגיד רק בהצלחה ככה החלק שלי יהיה יותר גדול סתם סתם : בינינו מי מאמין שבעצמו לא צריך להתרגש מכזה דבר ולפרסם כאלו הודעות שמעידות על חוסר ביטחון פאניקה אבלי אני קטנתי אותי מטרידה רק הפרטיות שלי וזה מה שעניין אותי במקרה הנל. לכל המבלים מארגנים וכו אני אומר רק דבר אחד תתרגשו תהנו תצליחו תחייכו וכו לגבי הערתך על הרצת מניות ותגובת העלמה השרלוקית המרחפת- טוב נו..בקרוב חלוקת דיבידנדים ! ! חחחחחחחחחח... רק שלא נצא במינוס עם הדיבידנד הזה |
|
danniella |
לפני 17 שנים •
17 בפבר׳ 2007
מעניין
לפני 17 שנים •
17 בפבר׳ 2007
danniella • 17 בפבר׳ 2007
גם אני לא קיבלתי שום הודעה ...
אני גם הייתי ממליצה בחום למי שיש לו את המספר שלי או של הרבה אחרים שאני מכירה שלא יעשה בהם שימוש . רצוי. |
|
דוקטרינה(שולט) |
לפני 17 שנים •
17 בפבר׳ 2007
אני כנראה לא "אין"
לפני 17 שנים •
17 בפבר׳ 2007
דוקטרינה(שולט) • 17 בפבר׳ 2007
לא הגיע שום הודעה. אני כנראה לא אין. דוק.
|
|