סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

עבד לכפות רגלייה, בתוך האוטו שלי!!! סיפור מ-ע-ו-ל-ה !

כורדיסטני
לפני 17 שנים • 20 בפבר׳ 2007

עבד לכפות רגלייה, בתוך האוטו שלי!!! סיפור מ-ע-ו-ל-ה !

כורדיסטני • 20 בפבר׳ 2007
מאיה ואני הרבה זמן לא התראנו, אז קבענו להפגש להשלים פערים.
הגעתי עם האוטו, חניתי וחיכיתי שהיא תגיע. כעבור מספר דקות היא הגיע ועשינו סיבוב קצר באוטו, בסוף חזרנו ליד הבית שלה וישבנו בתוך האוטו והתחלנו לפטפט. כמו כל בחורה מאיה חלצה את נעליה באוטו ונשארה בגרביים.
זה הזמן לציין שמאיה מהממת, והרגליים שלה - חלום!
מאיה: נו אז מה חדש מאמי?
אני: וואלה כלום אני יודע, עוד חודשיים וחצי משתחרר מהצבא סופסוף..
מאיה: מגניבבב ומה תעשה אחרי זה??
אני: אמממ נראה לי שאני אלך על ניו-זילנד, אחלה מקום הרבה זמן אני חושב לבקר שם!
מאיה: נחמד רעיון מגניב תעשה חיי.... תגיד לא נמאס לך להסתכל לי על הרגליים כל שניה?!?!
הלב שלי נפל לתחתונים!! קפאתי במקום לרגע אבל בכל זאת ניסיתי להשאר קול איכשהו..
אני: מה? מי מסתכל לך על הרגליים על מה את מדברת???
מאיה: אל תבלבל ת'מוח מרגע שנכנסתי לאוטו העיניים שלך עוקבות אחרי הרגליים שלי!
אני: אני לא יודע על מה את מדברת אבל נגיד ש... יש לך בעיה עם זה?..
מאיה: ועוד איך יש לי בעיה עם זה, ואם לא תפסיק אתה תראה את הרגליים שלי מקרוב מאוד!!
אני: אוווו איזה פחד אל תעשי לי את זה!....
באמת קיבלתי את הרגל שלה לפנים, תפסתי לה את הרגל ואז היא עשתה עם הרגל השנייה, וככה זה התגלגל היא ניסתה לשים את כפות הרגליים שלה על פניי ואני ניסיתי להדוף אותה. בזמן שהייתי מרוכז בלהדוף את רגליה היא הוציאה את הפלאפון ובלי ששמתי לב היא צילמה אותי בדיוק כשכף רגלה הייתה ממש על פרצופי....
אני: מה את עושה??? למה לעזאזל צילמת אותי ככה???
מאיה התפוצצה מצחוק, ניסיתי לקחת לה את הפלאפון אבל לא הגעתי..
מאיה: לא היית רוצה שמישהו יראה את התמונה הזאת נכון?
אני: ברור שלא מה השתגעת?? תמחקי את זה!!
מאיה: אוו בשביל שאף אחד לא יראה אתה תצטרך לעבוד קשה עכשיו, שלא נדבר על למחוק את התמונה..
אני: נו מאיה מה את עושה צחוק?.. תמחקי את התמונה בבקשה.....
מאיה: קודם כל בשביל שאני לא אשלח את התמונה ברגע זה לכל רשימת התפוצה שלי, אממ תנשק לי את הרגל!
אני: פחחחחח אין סיכוייי!!!! יאללה תמחקי תמחקי!
מאיה: אני אומר לך את זה פעם אחת- אני הכי רצינית בעולם אם לא תעשה כל אבל כל מה שאני אומרת, כל חיפה רואה את התמונה הזאת! ואני ממש לא צוחקת..
ראיתי עליה שהיא רצינית, אפשר להגיד שאכלתי אותה.. הכלבה הזאת "תפסה אותי מהביצים" מה שנקרא... בלית ברירה נישקתי לה את הרגל.
מאיה: יפה עבד שלי! אז מעכשיו אתה הכלבלב שלי ואני המלכה שלך. כל פעם שאני פונה אליך אתה עונה לי ב''כן המלכה מאיה''. הבנת??
אני: כן שיהיה....
באותו רגע קיבלתי חתיכת סטירה...בנוסף היא עוד תפסה לי בשיער וצעקה עליי-
מאיה: מה הרגע אמרתי לך??? אתה עונה לי "כן המלכה מאיה" מה לא ברור?! אז עכשיו אתה מבין?
אני: כן המלכה מאיה.
מאיה: יפה! עכשיו תוריד לי את הגרביים ותסניף את ניחוח רגליי המלכה שלך!!
כפי שהיא ציוותה הורדתי לה את הגרביים והרחתי את רגליה.
מאיה: יופי אתה מתחיל להכיר בנחיתות שלך! יאללה לא לבזבז זמן תתחיל לנשק!!
נישקתי את רגליה המלכותיות, הרגשתי מושפל ורציתי לברוח אך הרגשתי כאילו אני כבול באזיקים ושאני חייב להשאר ולציית לכל פקודה.
מאיה: כןןןן תמשיך לנשק כל מילימטר ברגלים של המלכה שלך!...... עכשיו אני רוצה שתהלל אותי ושתתחנן ללקק לי את כפות הרגליים!! קדימה!
אני: מאיה מלכתי האדירה, אני כלום לעומתך אני שייך לך, אעשה כל מה שרק תרצי! בבקשה מלכתי הרשי לי ללקק את כפות רגלייך המדהימות אני מתחנן בפנייך..
מאיה: וואי אתה כזה אפס. כלומניק כמוך לא ראוי בכלל לגעת לי בכפות הרגליים! אבל בגלל שביקשת כל כך יפה אני ארשה לך.. תתחיל!
ליקקתי כל סנטימטר בכפות רגליה, והיא ממשיכה לצעוק עליי שאני פאטתי וחסר ערך, שהדבר היחיד שאני טוב בו זה להיות העבד הפרטי שלה..
מאיה: עכשיו תמצוץ לי את אצבעות הרגליים, ואחרי כל אצבע תאמר "תודה מלכתי, אפשר בבקשה לעבור לאצבע הבאה?" אם לא תעשה עבודה טובה אני עכשיו שולחת את התמונה לכולם!!!
כמובן שלא הייתה לי שום ברירה ועשיתי בדיוק מה שמאיה ציוותה, מצצתי אצבע וביקשתי רשות לעבור לאצבע הבאה...
מאיה: אתה דווקא טוב בזה, יש לך פוטנציאל להיות העבד האישי שלי באופן קבוע! אבל אני צריכה לבדוק עוד דבר אחרון קודם... תסתכל על כף רגלי ותדבר אליה, תגיד לה שאתה מאוהב בה ושהיא כל מה שאי פעם רצית, אחרי זה תיתן לה נשיקה צרפתית עם כל הלב!
לקחתי את כף רגלה, התבוננתי בה היטב ואמרתי: "אני אוהב אותך, התאהבתי בך! את כל מה שאי פעם רציתי, כל מה שאי פעם חלמתי, את הכל בשבילי.. אני מכור לטעם שלך, לריח שלך, ליופי שלך.
רכנתי לעבר כף רגלה של מלכתי והדבקתי נשיקה הגונה, עם הלשון כמובן.. הרגשתי את הטעם המלוח מעט אך ממכר, הסנפתי שוב את הריח שלדעתי זה הריח ששורר בגן-עדן.....
מאיה: אוקיי עבד, החלטתי! מעכשיו אתה העבד הקבוע שלי, כל פעם שרק ארצה אתה מגיע מיד! בין אם זה לעשות לי מסאז', לשטוף לי את הרגליים (עם הלשון כמובן) או אפילו אם ארצה להניח את הרגליים איפשהו כשאני צופה בטלוויזיה. נמאס לי ממך להיות, בוא תלווה אותי לדלת!!
מאיה נעלה חזרה את נעלייה, יצאנו מהאוטו, איך שהיא ראתה אותי הולך רגיל היא ציוותה עליי מהר לרדת על 4, שאני לא אחשוב חלילה שמותר לי ללכת רגיל ביחד איתה כאילו אנחנו שווים.
מאיה: אוקיי תנשק לי את הנעליים, עבד שכמוך, ותודה לי בצורה נאותה שאני מרשה לך להיות העבד הקבוע שלי!!
אני: תודה לך מאיה מלכתי, על שהרשית לעבד חסר תועלת כמוני להיות לך לעבד קבוע. אין אדם מאושר ממני על כך שאזכה לסגוד לכפות רגלייך האגדיות על בסיס קבוע! לילה טוב מלכתי, להיות מושפל על ידי כפות רגלייך זה זכות- וגם חובה!

-סוף-
Madame T​(שולטת)
Madame T​(שולטת) • 20 בפבר׳ 2007
לא אכנס לביקורת 'ספרותית' של סיפורך, כנוע לרגליים. הערה אחת יש לי בכל אופן, אני אישית מעדיפה שעבד יפול לרגלי מתוך בחירה והסכמה ולא עקב 'איום' בחשיפת תמונתו. אמנם ברור שמדובר בפנטזיה שלך, אבל לי אישית הקטע הזה הפריע.
Queen Yasmin​(שולטת)
Queen Yasmin​(שולטת) • 20 בפבר׳ 2007
ראשית, סיפורך לא רע בכלל. icon_smile.gif icon_wink.gif
אך כפי שציינה מאדאם T , העניין של האיום
לא מקובל עליי כלל. הינך צריך / מחובתך ליפול
לרגלי אישה מתוך בחירה ורצון עז לרצות ולשרת.
במהלך הסשן / שליטה מנטאלית כאשר הינך
עומד ומשפיל את מבטך מול המלכה או מביט בעיניה
על מנת לאבחן ולנסות להבין מהו רצונה , הנוכחות שלה
כל נגיעה אם זו הצלפה או ליטוף צריכים להעביר בך
צמרמורות ... במבט חודר לעינייך , אתה מזיע
וגופך מתפתל . היות ומלכתך בלתי צפויה , מחשבות רבות
מתרוצצות בראשך ... נוכחותה מאיימת וגורמת לך
ליפול לרגליה ולרצות , לשרת כאילו אין מחר !
Queen Yasmin​(שולטת)

Re: מדהים יפה מאוד

Queen Yasmin​(שולטת) • 20 בפבר׳ 2007
sub_t כתב/ה:
אין ספק שחיפה יש את המלכות הכי יפות בארץ

סאב, נשאלת השאלה : למי מהמלכות אתה מתכוון ? icon_smile.gif
zboy{זאתי}
לפני 17 שנים • 21 בפבר׳ 2007

הסיפור עצמו נחמד אבל סחתיין על הכותרת

zboy{זאתי} • 21 בפבר׳ 2007
רוב הכותבים שאני מכיר לא נוהגים לתאר את איכות הסיפור בכותרת שלו,
אתה עשית את זה, זאת דעתך וזכותך, "מפרגנות"...

אני אישית עדיין בגישה השמרנית הגורסת כי אין הנחתום מעיד על עיסתו,
אבל זה אני, בכל מקרה סיפור נחמד.
z
מלך הארץ​(לא בעסק)
לפני 17 שנים • 24 בפבר׳ 2007
מלך הארץ​(לא בעסק) • 24 בפבר׳ 2007
המקרה שאתה מתאר מאוד מדאיג אותי, זה מזכיר לי מקרה שקרה לחבר וכתבתי על כך במגזין לפני קצת יותר משנה:

http://www.thecage.co.il/magazine,1637.html

כנראה שזה נתן השראה לשולטות להשיג שירותי עבדות בכפייה icon_lol.gif .....ואולי זה היה קורה בלי קשר.

אז אם יש שולטות שמעוניינות להשיג עבדים בדרך הזו (וזה מוזר כי יש כל כך הרבה עבדים פנויים), הייתי רוצה להזכיר את חוק הגנת הפרטיות התשמ"א - 1981 לפיו אסור לפרסם צילום של אדם שצולם ברשות היחיד, או צילום שצולם ברשות הרבים אך יש בו כדי להשפילו או לבזותו (כמו במקרה שלך), וגם אסור לפרסם פרטים הנוגעים "לצנעת חייו האישיים של אדם לרבות עברו המיני".

אפשר לחטוף על זה עד חמש שנים, אבל תכלס לא נראה לי שמישהו קיבל על כזה דבר יותר מכמה חודשים (ובטח על תנאי).