מיתוסית(שולטת) |
לפני 17 שנים •
2 במרץ 2007
שאלת תמה
לפני 17 שנים •
2 במרץ 2007
מיתוסית(שולטת) • 2 במרץ 2007
שאלת תמה
אני בעלת ניסיון מועט עם נשים בתחום המיני, הבעיה היא שבגלל זה אני מתקשה לקרוא נשים ואת הרמזים שלהן (גברים בד"כ יותר ישירים מנשים לגבי פלירטוט ולהתחיל עם מישהי). איך יודעים אם מישהי רצינית או סתם משחקת איתי? כי בד"כ גבר שמפלרטט עם אישה, בא לו עליה (מה זה חשוב למה), האם נשים גם מפלרטטות עם נשים סתם בשביל הכיף בלי שום מטרה? היה לי אתמול קטע עם מישהי: http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?postid=79914&blog_id=3927 ואני עדיין לא יודעת מה היה שם בדיוק ושתינו היינו כנראה ביישניות (אני לפחות) והיא עוד אין לי מושג אם היא בכלל באמת רצתה אותי ועכשיו בא לי עליה ולא יודעת איך להשיג אותה בכל מקרה, יש דרך לא ישירה שבה אפשר לדעת אם בחורה בקטע באופן כללי ואם בא לה עליי באופן ספציפי? |
|
electro-z |
לפני 17 שנים •
2 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
2 במרץ 2007
electro-z • 2 במרץ 2007
טוב ששמת את זה בבנות על בנות כי לגברים אין מושג אף פעם.
אם אתן לא מבינות את עצמכן איך אתן מצפות שאנחנו נבין משהו? |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 17 שנים •
2 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
2 במרץ 2007
מיתוסית(שולטת) • 2 במרץ 2007
האדם היחיד שאני מבינה בעולם הזה זה אני וגם זה לא תמיד...
תמיד חשבתי שגברים הם חידה אחת גדולה, אבל מסתבר שכשזה מגיע לתחום הרומנטי/מיני אז גם נשים... |
|
scarlettempress{L} |
לפני 17 שנים •
2 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
2 במרץ 2007
scarlettempress{L} • 2 במרץ 2007
קודם כל - גם גברים לא תמיד ישירים. אבל אכן עם נשים יותר קשה.
ולשאלותייך... "איך יודעים אם מישהי רצינית או סתם משחקת איתי?" לא יודעים עד שלא מנסים ורואים לאן זה הולך. "האם נשים גם מפלרטטות עם נשים סתם בשביל הכיף בלי שום מטרה?" ברור! (וזה הכי מעצבן בעולם). "בכל מקרה, יש דרך לא ישירה שבה אפשר לדעת אם בחורה בקטע באופן כללי ואם בא לה עליי באופן ספציפי?" לא שידוע לי. הכל השערות ולקיחת סיכון של דחייה. באסה, אני יודעת. לפי מה שתיארת נשמע שהבחורה המדוברת בהחלט נמשכה אלייך, אבל אולי היא לא ממש ניסתה ללכת על זה בגלל שאמרת שעם נשים את רק בקטע של זיונים והיא כנראה מחפשת משהו יותר רציני. מצד שני, אם היא רק עכשיו יצאה ממערכת יחסים, אולי היא לא הייתה מתנגדת למשהו בלתי מחייב. אולי היא חיכתה שתקחי קצת יוזמה, אולי גם היא מתבאסת עכשיו שלא קרה כלום. ואולי לא, והיא סתם פלרטטנית. בכל אופן, אם את ממש ממש רוצה להתנסות עם אישה, את תצטרכי לעבוד די קשה ולקחת סיכונים. אני מאמינה שזה שווה את זה. (וכן, אני יודעת כמה זה קשה.) |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 17 שנים •
3 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
3 במרץ 2007
מיתוסית(שולטת) • 3 במרץ 2007
העניין הוא שקשה למצוא נשים בקטע בחוץ- כי רוב הנשים סטרייטיות, אז אני מניחה שהן מחפשות רק במועדונים ובארים של לס ובאינטרנט ומי שהיא סאדו מאזוכיסטית אז בכלל קשה..
זהו, שאני מרגישה כמו איזה נער שרק התחיל להתעניין במין הנשי ואין לו מושג בכלל מה עושים ואיך ועם מי.. אחרי שאת מתרגלת שנים על גבי שנים לנסות איכשהו להבין גברים, אז נשים נראות שונות לגמרי פתאום |
|
מיכל המאלפת(שולטת) |
לפני 17 שנים •
4 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
4 במרץ 2007
מיכל המאלפת(שולטת) • 4 במרץ 2007
אשה היא אשה היא אשה...
כמו שיש נשים שסתם אוהבות לפלרטט עם גברים ואפילו לא להגיע למיטה, או אוהבות רק למצוא עם מי להכנס למיטה הערב, או מחפשות רק אהבה ופוצי מוצי, כך יש נשים שעושות את כל הנ"ל עם נשים. כמו שאת יכולה פחות או יותר לדעת מה רוצה הגבר שמתחיל איתך, כך את יכולה אצל אשה. לדעתי, פשוט תדברי איתה ישירות. מקסימום היא תגיד לך שלא בא לה, וזה לגיטימי. לא קרה כלום. אל תקחי הכל ללב ולא לאגו.. תנסי, כי פעם מישהו חכם אמר לי שמי שלא מנסה, לא זוכה... בהצלחה |
|
משרתת אישית(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
5 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
5 במרץ 2007
משרתת אישית(נשלטת) • 5 במרץ 2007
scarlettempress כתב/ה: קודם כל - גם גברים לא תמיד ישירים. אבל אכן עם נשים יותר קשה.
ולשאלותייך... "איך יודעים אם מישהי רצינית או סתם משחקת איתי?" לא יודעים עד שלא מנסים ורואים לאן זה הולך. "האם נשים גם מפלרטטות עם נשים סתם בשביל הכיף בלי שום מטרה?" ברור! (וזה הכי מעצבן בעולם). "בכל מקרה, יש דרך לא ישירה שבה אפשר לדעת אם בחורה בקטע באופן כללי ואם בא לה עליי באופן ספציפי?" לא שידוע לי. הכל השערות ולקיחת סיכון של דחייה. באסה, אני יודעת. לפי מה שתיארת נשמע שהבחורה המדוברת בהחלט נמשכה אלייך, אבל אולי היא לא ממש ניסתה ללכת על זה בגלל שאמרת שעם נשים את רק בקטע של זיונים והיא כנראה מחפשת משהו יותר רציני. מצד שני, אם היא רק עכשיו יצאה ממערכת יחסים, אולי היא לא הייתה מתנגדת למשהו בלתי מחייב. אולי היא חיכתה שתקחי קצת יוזמה, אולי גם היא מתבאסת עכשיו שלא קרה כלום. ואולי לא, והיא סתם פלרטטנית. בכל אופן, אם את ממש ממש רוצה להתנסות עם אישה, את תצטרכי לעבוד די קשה ולקחת סיכונים. אני מאמינה שזה שווה את זה. (וכן, אני יודעת כמה זה קשה.) אהבתי,מדוייק. |
|
מיכל המאלפת(שולטת) |
לפני 17 שנים •
5 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
5 במרץ 2007
מיכל המאלפת(שולטת) • 5 במרץ 2007
משהו עצוב בעיניים!!!!!!! חחחח משהו יבש בשפתיים, משהו ירוק בשיניים... העיקר תגידי משהו... בהצלחה |
|
מיכל המאלפת(שולטת) |
לפני 17 שנים •
6 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
6 במרץ 2007
מיכל המאלפת(שולטת) • 6 במרץ 2007
דווקא צפיתי...
שיטה מטומטמת ברמות ומי שהיה מנסה אותה עליי היה נשלח לאחר כבוד עם כאפה מצלצלת ושן שבורה, אבל זו רק אני... |
|
דקיקון(נשלט) |
לפני 17 שנים •
6 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
6 במרץ 2007
דקיקון(נשלט) • 6 במרץ 2007
מיכל המאלפת כתב/ה:
דווקא צפיתי... שיטה מטומטמת ברמות ומי שהיה מנסה אותה עליי היה נשלח לאחר כבוד עם כאפה מצלצלת ושן שבורה, אבל זו רק אני... מיכל, הבעיה שלך היא שלא מספיק עצוב לך בעיניים. את רואה רק... ...אדום |
|