D-HUNTER |
לפני 17 שנים •
8 במרץ 2007
ניקים כפולים זה מעצבן!!!
לפני 17 שנים •
8 במרץ 2007
D-HUNTER • 8 במרץ 2007
יותר ויותר אני רואה שימוש בנקים כפולים..
כמובן שלא הרבה מודים שיש להם ניקים כפולים. ולפעמים הם פשוט משתלכים בעזרתם בכל משתמשי הכלוב מה שהם לא יכולים לעשות בעזרת הניק האמתי (בכדי לא להישרף)...וזה הכי מכוער שיש. ואני אומר שזה פשוט מגוכך ומעצבן פשוט מעצבן! הייתי רוצה לדעת מה יש לכם לומר על סוגיה זו? והאים נכון פשוט ללומר "לא לניק כפול" מה שיש לך לומר תומר\י מבלי להתבייש. |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
9 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
9 במרץ 2007
Here And There(נשלטת) • 9 במרץ 2007
צודק!!!
אני שמה לב שהניקים הכפולים הם בעיקר לצורך "כתיבה", או יותר נכון, לצורך השתפכות בבלוגים על מר גורלן/ם והשתלכות במסווה של ביקורת נוקבת ו"צלולה" כביכול על כל אנשי הכלוב. יש פה אנשים (בעיקר נשים) שכל חודש פותחים ניק חדש שהדבר היחיד שמבדיל בין הניקים הוא צמד האותיות שבחרו, אבל המשמעות והתוכן נשאר עקבי באופן מפתיע, והנושא הוא תמיד אותו נושא: התעסקות בכל העולם, חוץ מאשר בעצמם. כנראה שזה כבר כואב מידי. מה לעשות, יש כאלו שרמת התיסכול שלהם כ"כ גבוהה שע"מ להתאזן ולמנוע מעצמם להתשגע הם חייבים כל כמה זמן פתח אוורור יותר רחב ממה שהמציאות היום יומית מציעה להם, אחרת הם ימצאו את עצמם במחלקה סגורה הרבה לפני התיכנון. אין מה להתעצבן מזה, זה עצוב, אבל אין מה לעשות, אם אדם לא מוכן לעזור לעצמו...... פשוט לא לקרוא אותם ולהמשיך הלאה. |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
9 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
9 במרץ 2007
Here And There(נשלטת) • 9 במרץ 2007
ועוד משהו, להגיד "לא" אפשר להגיד וכבר אומרים, אבל אלא אם תיהיה אפשרות מעשית לעשות בקרה על כל פותחי הניקים, מה שלא ניתן, אף פעם לא תיהיה אפשרות למנוע ניקים כפולים ב-100%.
|
|
שפיץ רציני |
לפני 17 שנים •
10 במרץ 2007
קחו סיגריה
לפני 17 שנים •
10 במרץ 2007
שפיץ רציני • 10 במרץ 2007
|
|
Afroditi |
לפני 17 שנים •
10 במרץ 2007
גברים
לפני 17 שנים •
10 במרץ 2007
Afroditi • 10 במרץ 2007
אני נתקלתי בכמה גברים בעלי נקיקם כפולים. כאלו שסרבתי להם, והופ, אחרי זמן קצר מישהו
אחר, פנה אלי ,עם אותן שגיאות כתיב...ואותו נוסח כתיבה... או ששמעתי מנשים כאן, שיש גברים שתפוסים ועל מנת להתחיל עם נשים נוספות, הם פותחים ניק אחר, הרמאים. |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
10 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
10 במרץ 2007
Tainted(לא בעסק) • 10 במרץ 2007
אני חושבת שיש להבדיל בין 2 סוגי ניקים פיקטיבים:
1) לצורכי כתיבת בלוג , לפרוק באנונימיות את כל מה שעובר על האדם 2) לצורכי השתלחות בעילום שם- זהו הסוג הגרוע ביותר... בדרך כלל מטופל מיידית ע"י כלובי.. זהו הסוג הפחדן שלא מסוגל לעמוד מאחורי הדברים שלו וחושב שכולנו מטומטמים. הסוג הראשון לדעתי הוא מבורך והסוג השני... אני באמת צריכה לומר? |
|
Afroditi |
לפני 17 שנים •
10 במרץ 2007
כתבתי כבר
לפני 17 שנים •
10 במרץ 2007
Afroditi • 10 במרץ 2007
שיש ניקים שנועדו לפנות פעם נוספת לנשים שדחו אותן או גברים לא פנויים, שפותחים
ניק נוסף להתחיל עם נשים נוספות. ברור ששני המקרים לא מקובלים. |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
11 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
11 במרץ 2007
Blondie the good(מתחלף) • 11 במרץ 2007
מי שפותח ניק כפול מרמה בעיקר את עצמו.
עפ"י רוב, כפי שירדן ציינה, העובדה שמדובר בניק כפול היא די שקופה. לגבי אלו המשתמשים בניק כפול לצרכי כתיבה אנונימית, ובכן, כתיבתם אינה אנונימית כלל (אלא אם הם פתחו ומשתמשים בניקים השונים ממחשבים שונים). כל ילד יודע שאפשר לאתר את הניק הכפול ע"י תוכנות המזהות IP adress גילוי נאות: בפעם היחידה שהיה לי עסק עם מישהי וניק כפול, הדבר נעשה בצורה כה חובבנית עד שזה היה משעשע במידה רבה יותר מאשר מרגיז |
|
אלiהים |
לפני 17 שנים •
11 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
11 במרץ 2007
אלiהים • 11 במרץ 2007
אממממ......
לנו (לאישתי ולי) יש כאן ניקים שונים אמנם דומים אך עדיין.... למען ההגינות אין לנו את הסיסמאות אחד של השניה. זה לא נחשב נכון? |
|
דובדבן |
לפני 17 שנים •
12 במרץ 2007
זה לא אני זה הוא
לפני 17 שנים •
12 במרץ 2007
דובדבן • 12 במרץ 2007
מגוחך באמת הם זוג שמשתתף בפורום וכל אחד מהם כותב תגובה תחת הניק של בן הזוג שלו וחותם למטה: לא אני כתבתי את זה זו היא. GO FIGUER.
|
|