אורית הדומננטית(שולטת) |
לפני 17 שנים •
12 במרץ 2007
שגריר ישראלי נתפס עם המכנסיים למטה:)
לפני 17 שנים •
12 במרץ 2007
אורית הדומננטית(שולטת) • 12 במרץ 2007
צורי רפאלי, שגריר ישראל באל סלבדור, נמצא על ידי שוטרים מקומיים כשהוא שוכב בחצר ביתו, ערום ומצוייד באביזרי סאדו. מביך
http://news.walla.co.il/?w=//1075784 |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
12 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
12 במרץ 2007
מלך הארץ(לא בעסק) • 12 במרץ 2007
באמת פאדיחה - אבל לא הקטע של הסאדו אלא סתם שאדם במעמדו נחשף בקטע אינטימי.
אני רק באמת לא מבין מה הסיבה האמיתית ששולחים אותו הבייתה, זה בגלל שהוא אוהב בדסמ או בגלל שהוא היה שיכור ועירום ברשות הרבים. ומה הקטע הזה ש"בודקים" מי האנשים שמגייסים לשירות הדיפלומטי - האם יש הגבלה על הנטיות המיניות האישיות שאמורות להיות לשגריר ?(כמובן שהכל צריך להיות חוקי). אם היו מוצאים אותו שיכור ועירום עם זר פרחים ובונבוניירה ביד אז גם היו שולחים אותו הבייתה? או שהיו אומרים שאולי הוא נפל קורבן לסחטנים שניסו לסמם אותו או אולי לחטוף אותו, על רקע פלילי, וכיו"ב. |
|
מיכל המאלפת(שולטת) |
לפני 17 שנים •
13 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
13 במרץ 2007
מיכל המאלפת(שולטת) • 13 במרץ 2007
ואני כבר חיכיתי שכבוד השגריר יהפוך ליקיר הקהילה
בדסמי או לא, הוא עשה חיים בחו"ל!!! |
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
13 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
13 במרץ 2007
נוריתE • 13 במרץ 2007
שגריר מייצג את ישראל, או כל מדינה ממנה הוא בא
זה הכלל אין מה לעשות ופדיחה של אדם כזה, הנה פדיחה של משרד החוצ ושל המדינה עצמה ככה זה בחיים. אני לא יודעת אם בודקים או פוסלים אדם על סמך נטיות מיניות, במשרד החוצ או שצריך לעשות כך או שלא. מה שכן צריך הם אנשים שיודעים לשמור על דיסקרטיות ועל חייהם האישיים בשקט,בייחוד במעמד כזה. ההדחה שלו במיקרה הזה היא מוצדקת לא בגללל האורינטציה המינית ,אלא בגלל שהוא לא ידע להפריד. זה הכל. גם אם היה ערום ברחוב עם זר פרחים. אם הוא אכן נפל לסחטנות וחטיפה וסימום והכל,והוא לא בקטע, זאת פשלה של שרותי הביטחון ומי שיצטר לתת על זה את הדין ייתן. |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
14 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
14 במרץ 2007
מלך הארץ(לא בעסק) • 14 במרץ 2007
Buttercupe כתב/ה: שגריר מייצג את ישראל, או כל מדינה ממנה הוא בא
זה הכלל אין מה לעשות ופדיחה של אדם כזה, הנה פדיחה של משרד החוצ ושל המדינה עצמה ככה זה בחיים. אני לא יודעת אם בודקים או פוסלים אדם על סמך נטיות מיניות, במשרד החוצ או שצריך לעשות כך או שלא. מה שכן צריך הם אנשים שיודעים לשמור על דיסקרטיות ועל חייהם האישיים בשקט,בייחוד במעמד כזה. ההדחה שלו במיקרה הזה היא מוצדקת לא בגללל האורינטציה המינית ,אלא בגלל שהוא לא ידע להפריד. זה הכל. גם אם היה ערום ברחוב עם זר פרחים. אם הוא אכן נפל לסחטנות וחטיפה וסימום והכל,והוא לא בקטע, זאת פשלה של שרותי הביטחון ומי שיצטר לתת על זה את הדין ייתן. מסכים עם כל מילה, הנקודה שלי היא שעשו עניין מהנטיות המיניות וזו ככל הנראה הסיבה ששולחים אותו הבייתה ומהר, היינו, אפילו אם היה קורבן לאיזו סחטנות והעניין לא באשמתו, עדיין מספיק שנחשפו נטיותיו המיניות כדי שלא יהיה שגריר - כך זה משתמע - ואם זה כך, אז יש כאן עוול לא מוצדק לדעתי. אם היה נמצא שיכור ועירום בסיטואציה אחרת אז אולי היו אומרים "שהעניין בבדיקה" ואח"כ היו גוזרים את דינו. מכל מקום ברור שנציגי משרד החוץ, ולא רק הם, צריכים להיות דיסקרטים ולשים לב איך ועם מי הם מבלים. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 17 שנים •
14 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
14 במרץ 2007
קליבר(שולט) • 14 במרץ 2007
Buttercupe כתב/ה: שגריר מייצג את ישראל, או כל מדינה ממנה הוא בא
זה הכלל אין מה לעשות ופדיחה של אדם כזה, הנה פדיחה של משרד החוצ ושל המדינה עצמה ככה זה בחיים. אני לא יודעת אם בודקים או פוסלים אדם על סמך נטיות מיניות, במשרד החוצ או שצריך לעשות כך או שלא. מה שכן צריך הם אנשים שיודעים לשמור על דיסקרטיות ועל חייהם האישיים בשקט,בייחוד במעמד כזה. ההדחה שלו במיקרה הזה היא מוצדקת לא בגללל האורינטציה המינית ,אלא בגלל שהוא לא ידע להפריד. זה הכל. גם אם היה ערום ברחוב עם זר פרחים. אם הוא אכן נפל לסחטנות וחטיפה וסימום והכל,והוא לא בקטע, זאת פשלה של שרותי הביטחון ומי שיצטר לתת על זה את הדין ייתן. את כל כך צודקת .. ( אני לא מדבר בקטע הבטחוני אלא בקטע הדיפלומטי ) על הקטע הבטחוני , קב"ט השגרירות צריך לעבור סשן , קטן ( אם כי יתכן שהוא נהנה מזה ) |
|
red-cell(מזוכיסט) |
לפני 17 שנים •
14 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
14 במרץ 2007
red-cell(מזוכיסט) • 14 במרץ 2007
אם אני זוכר טוב, חבר הכנסת הגאון יורם מרציאנו קיבל חופשה של שבוע מהכנסת על היותו שיכור. סתם לקבל פרופורציות.
ועוד בשביל הפרופורציות, הסיפור היותר חם של ישראל בעולם הוא כבוד נשיאנו הגאון. אני יודע איזה סיפור יותר מבזה אותנו בעולם, ואתם? אנחנו לא ממש יודעים מה קרה שם, מעניין זה בטח יהיה. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 17 שנים •
14 במרץ 2007
אותך יתפסו ..
לפני 17 שנים •
14 במרץ 2007
קליבר(שולט) • 14 במרץ 2007
red-cell כתב/ה: אם אני זוכר טוב, חבר הכנסת הגאון יורם מרציאנו קיבל חופשה של שבוע מהכנסת על היותו שיכור. סתם לקבל פרופורציות.
ועוד בשביל הפרופורציות, הסיפור היותר חם של ישראל בעולם הוא כבוד נשיאנו הגאון. אני יודע איזה סיפור יותר מבזה אותנו בעולם, ואתם? אנחנו לא ממש יודעים מה קרה שם, מעניין זה בטח יהיה. עם הזה למטה , לא עם המכנסיים |
|