אדמונית(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
21 במרץ 2007
השפלה....
לפני 17 שנים •
21 במרץ 2007
אדמונית(לא בעסק) • 21 במרץ 2007
....לאחר שקשר אותי בהוג-טאיי השאיר אותי כך בחדר והלך למקלחת, לתומי חשבתי שנכנס להתקלח. לא ציפיתי לבאות...
לפתע אני שומעת רעש של מים, הלב שלי החל לדפוק בחוזקה כשהמוח הבין מה הולך לקרות... מלמלתי קולות מחאה "לא....לא"... אדוני חזר לחדר, ואמר לי: "הרגעי ונשמי עמוק". דרך טבעת הקשירה של ההוג טאיי החדיר את פיית החוקן עמוק לחור התחת שלי והחל ללחוץ ולמלא אותי במים. ככל שהמים מילאו אותי כך גם מילאה אותי הבושה, רציתי שהאדמה תפצה את פיה ולהעלם באותו הרגע. לאחר שסיים אדוני לרוקן את כל תכולת המים לתוכי שלף את פיית החוקן, חשבתי-קיוויתי שהסיוט הסתיים אולם לפתע ללא התראה, תקע אדוני את הזין שלו עמוק לחור התחת שלי והתחיל לזיין אותו בחוזקה. עם כל תקיעה הרגשתי כיצד המים בתוכי זזים וכל הזמן התפללתי – רק שלא יצאו.... רק שלא יצאו. לאחר שגמר תקע אדוני לתוכי באט-פלאג שישמור שהמים לא יצאו וכך השאיר אותי עוד דקות ארוכות תוך שהוא מביט בי בחיוך של סיפוק. לאחר מכן שחרר אותי מהקשירה, הוציא את הפלאג במשיכה מהירה והורה לי ללכת להתרוקן. קמתי מהמיטה, מהבושה אפילו לא הסתכלתי עליו, לא הייתי מסוגלת, תמיד שאלתי את עצמי מה זו השפלה ואיך מרגישים, עכשיו ידעתי בדיוק כיצד זה מרגיש. סיימתי להתרוקן ולהתקלח, נכנסתי למיטה ושכבתי לצידו כשאני מפנה אליו את הגב. כיביתי את כל האורות, לא יכולתי לדבר, או להסתכל עליו מרוב בושה ותחושת השפלה. אדוני קרב אותי אליו וחיבק אותי חזק, חיבק וליטף ולא הפסיק עד שנרדמתי. למחרת בבוקר התעוררתי מוקדם, הסתכלתי על אדוני שעדיין ישן וחשבתי בליבי עד כמה אני אוהבת אותו. חיבקתי ונישקתי אותו והערתי אותו לתוך סקס פרוע שכלל (איך לא) זיון בתחת לאחר שסיימנו, חיבק אותי אדוני ואמר לי : "גאה בך שפחתי על התנהגותך מאתמול. עברת חוויה קשה אך עלית שלב נוסף במערכת יחסינו- עוד עכבה הוסרה". |
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
21 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
21 במרץ 2007
נוריתE • 21 במרץ 2007
גם עם משהי אחרת היתה כותבת את זה
בליקשר אישי אלייך אדמונית, ולמרות התאור הפואטי אני אישית לא אוהבת את הקטע הזה של "הסרת עכבות" קרי שבירת גבולות ועוד מתן "ציונים"? על כך? בלי הקטע של לדבר להגיד לשאול קודם שעושים למה? קודם כל עברתי את ההסרות עכבות האלו בלי לדעת מה שאני יודעת היום שלפעמים אפילו בלי שהם יתכוונו בלי שהם ידעו וזה הכי גרוע זה יכול לעשות נזק בדיעבד, נפשי ז''א, (ולא מדובר ישרות או אישית באדון שלך ,חומד) ושנית סתם רעיון, אולי כי זאת מערכת של שני אנשים,למרות ההגדרות הנוקשות שלה. זה שאת מוכנה "לעשות הכל" זה לא אומר שאת צריכה מעשית לעשות הכל. |
|
נילי ונילי |
לפני 17 שנים •
21 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
21 במרץ 2007
נילי ונילי • 21 במרץ 2007
שוב, וגם כאן- פוסט פשוט מופלא
|
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
21 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
21 במרץ 2007
Josephin(לא בעסק) • 21 במרץ 2007
כתבת יפה מאוד הצלחת להעביר את התחושות שלך , את הקושי, הבושה ההשפלה
אני לא היתי מצליחה לעמוד בזה ,היי גאה בעצמך . |
|
דורון גונן |
לפני 17 שנים •
23 במרץ 2007
לא הבנתי....
לפני 17 שנים •
23 במרץ 2007
דורון גונן • 23 במרץ 2007
ממש לא הבנתי.
הסבירי בבקשה מה הבושה ומניין היא נובעת? לעשות חוקן וגם למלא מים זה לא דבר נדיר או מיוחד. (אני מקווה בשבילך שהמים היו מים מטוהרים, או יותר טוב, "מים פיזיולוגיים") אז תסבירי. |
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
23 במרץ 2007
Re: לא הבנתי....
לפני 17 שנים •
23 במרץ 2007
פעם פרח(נשלטת) • 23 במרץ 2007
דורון גונן כתב/ה: ממש לא הבנתי.
הסבירי בבקשה מה הבושה ומניין היא נובעת? לעשות חוקן וגם למלא מים זה לא דבר נדיר או מיוחד. (אני מקווה בשבילך שהמים היו מים מטוהרים, או יותר טוב, "מים פיזיולוגיים") אז תסבירי. אני לא אסביר בשמה של אדמונית אבל... תחושות בושה והשפלה (כמו הרבה תחושות אחרות) הן סובייקטיביות ולפעמים הבושה היא מעצם החוויה הראשונית |
|
שיר כאב(שולטת){סוליקר} |
לפני 17 שנים •
24 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
24 במרץ 2007
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 24 במרץ 2007
יפה כל כך לקרוא, אדמונית
|
|
האיש בשחור(שולט) |
לפני 17 שנים •
24 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
24 במרץ 2007
האיש בשחור(שולט) • 24 במרץ 2007
דורון גונן כתב/ה: (אני מקווה בשבילך שהמים היו מים מטוהרים, או יותר טוב, "מים פיזיולוגיים")
ובכן אין כל צורך להשתמש במים מיוחדים אלא במי ברז רגילים. אחרי הכל המעיים אינם המקום הסטרילי ביותר בעולם. |
|
דורון גונן |
לפני 17 שנים •
24 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
24 במרץ 2007
דורון גונן • 24 במרץ 2007
האיש בשחור כתב/ה: דורון גונן כתב/ה: (אני מקווה בשבילך שהמים היו מים מטוהרים, או יותר טוב, "מים פיזיולוגיים")
ובכן אין כל צורך להשתמש במים מיוחדים אלא במי ברז רגילים. אחרי הכל המעיים אינם המקום הסטרילי ביותר בעולם. דווקא כן כדאי ומשתי סיבות: 1. המעי הגס סופג את המים ולאחר ספיגה לאורך זמן, עלולה להתרחש "הרעלת מים" - דילול מחזור הדם ומערכת חילוף החומרים. "מים פיזיולוגיים" (או בכינויים 'מלחית') שומרים על איזון המלחים בגוף. 2. טיהור מיקרוביאלי הוא אכן מיותר, בהתחשב בעובדה שמי השתייה שלנו מפוקחים ע"י משרד הבריאות (גם זה לא כל-כך בטוח). מה שחשוב יותר הוא הטיהור הכימי. במי השתייה יש כלור ותרכובות כלור, מתכות כבדות וכד', הנספגים דרך המעי הגס ישירות למחזור הדם. בשתייה, השפחה תשתה אולי כוס או שתיים, בסשן ממושך, במילוי חוזר ונשנה, מי יודע כמה. |
|
אדמונית(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
24 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
24 במרץ 2007
אדמונית(לא בעסק) • 24 במרץ 2007
דורון גונן כתב/ה: ממש לא הבנתי.
הסבירי בבקשה מה הבושה ומניין היא נובעת? לעשות חוקן וגם למלא מים זה לא דבר נדיר או מיוחד. (אני מקווה בשבילך שהמים היו מים מטוהרים, או יותר טוב, "מים פיזיולוגיים") אז תסבירי. יכול להיות שלעשות חוקן או למלא במים כדבריך זה לא דבר נדיר אבל זה בהחלט - לפחות בשבילי -פעולה מאוד אישית ואינטימית , דבר שאף אחד לא צריך להיות שותף לו, ולכן כאשר אדוני עשה לי את החוקן הרגשתי את הבושה הזו, את תחושת ההשפלה שהוא נמצא ועושה לי את זה. וכמו שאמרה פרח היקרה מדובר בתחושות אישיות וסוביקטיביות. יש כאלו שיזדהו עם תחושתי או לפחות יבינו ויש כאלו שלא .... |
|