שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

פנטזיית 10 המלכות

מייקל ג'קסון​(לא בעסק)
לפני 17 שנים • 23 במרץ 2007

פנטזיית 10 המלכות

אני מגיע עייף מהלימודים ניכנס הביתה .פתאום אני רואה אישה בלבוש מינימלי ושואל אותה מה את עושה בביתי? מי הרשה לך להיכנס?

לא סיימתי את המישפט והיא מיתנפלת עלי ופתאום באות עוד כמה ומתחילות להאבק בי.אני לא מצליח והכוח אוזל והן קושרות אותי בתנוחה על ארבע.

שאלתי רוצות כסף? אז הן צוחקות ואומרות לא.אז מה אתן רוצות מימני? אנחנו רוצות להשפיל אותך לזיין אותך בתחת חזק ולהכות אותך ,אנחנו רוצות לשמוע אותך צורח.אתה תהיה אביזר לסיפוק יצרנו האפלים אתה תשלם על זה שאתה סוגד לנשים יפייפיות ואנחנו נכאיב לך .אנחנו נעשה לך את זה כול פעם שיתחשק לנו כי אתה הצעצוע שלנו ושק האיגרוף שלנו .אתה גם תלקק לנו את הגוף איפה שאנחנו רוצות .כל פעם העינוי הזה יהיה עד שנגיע לסיפוקנו .את תשעבד לנו לכמה זמן שנירצה.אתה תצתרך לשלם לנו על אכזבות שהיה לנו עם גברים כי אתה נועד להיות לנו כפיצוי וכרכוש שלנו כי יש לנו בעלות עליך.זה היעוד שלך אתה יכול לא להסכים ואנחנו המלכות הרעבות ניכפה עליך את רצוננו כל פעם מחדש.

אני רואה מולי 10 נשים שצוחקות ביזמן שאני קשור והן מנסות ליקרוע מעלי את הבגדים.הן לא מצליחות ואז הן שולפות מיספריים.

לאחר ההפשטה ניגשת אלי המלכה המרכזית עם סטראפ און שמה מעט חומר סיכה ובלי לחכות אפילו דקה שהשרירים יתרחבו והחדירה תיכאב פחות .

היא חודרת עד הסוף ואני מת מכאבים ויורדות לי אפילו
דמעות מהעינים ,וזה לא הכל באה עוד אחת בזמן שאני על הריצפה הקשה והקרה על ארבע וכל הגוף כואב ואפילו את העינים קשה לי לפקוח.היא אומרת לקק לי את הרגל ואני לא מסכים .

היא תופסת אותי בשיער שלי שהוא ארוך ומושכות חזק קדימה זבל תלקק בנוסף לכל הכאב ואני לא מסוגל ואני מתחיל ללקק.וכולי מת מכאבים ובוקשי מסוגל לינשום באה שלישית ומתחילה להצליף בהיתלהבות ומהצד אני שומע את 7 הנשים הנותרות צחוקות בצחוק שטני ונהנות מההצגה .

לאחר מכן הן מיתחלפות כל פעם שלישייה אחרת ואני כבר שבר כלי לאחר 3 שעות באותה תנוחה הגב כולו חבורות הפה כבר כואב מהליקוקים .התחת כואב מחדירה של שלוש שעות.לשתות הן לא נתנו לי שאני מת מצמא לאחר שאני מלקק 10 ישבנים 10 כוס 20 כפות רגלים.והן שותות קפה ועושות תורות עלי .