מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
23 במרץ 2007
פחד
לפני 17 שנים •
23 במרץ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 23 במרץ 2007
היי סיון(שם בדוי) מה קורה ? סיון תקרא לאחותך והיא ניתקה לי את הטלפון.
היתקשרתי פעם שנייה היי מלכתי ,והיא ענתה שלום עבד נחמד. בא לך לסשן אותי היום ?כן . אז תביאי את העוזרות שלך .היא ענתה לי סליחה אתה נותן לי הוראות. עכשיו אני עצבנית חוצפן אחד .אני באה אני רוצה אותך על ארבע ערום לגמרי כמו כלב הבנת? טוב טוב בסדר מלכתי אני כבר על ארבע. לפתע הדלת ניפתחת, היא נכנסת בלי להגיד כלום קושרת אותי הייטב . לאחר מיכן היא מתחילה להגיד אתה מרגיז אותי ביץ' אחד ,אתה סיפרת על הסשנים שעשינו באיזה זכות? שתקתי כי פחדתי מימנה. ואז היא מכסה לי את העיינים עם בנדנה ואני לא יכול להוריד את זה כי אני קשור בצורה שאני לא יכול לזוז סנטימטר .פתאום התחלתי להרגיש פחד כי אני לא רואה כלום. לאחר מכן היא פותחת ווליום מטורף של מוסיקת מטאל ואני לא יודע מה קורה סביבי . התחלתי להזיע והלב דופק במהירות. פתאום היא שופכת שעווה וכימעט קיבלתי התקף לב והיא מתחילה להצליף ואני מרגיש חום יוצא לי מהגב.חששתי שהיא לא תכניס לי מכה שאני לא אחזור. ואז השנייה מתחילה לזיין במלוא המרץ והשלישית צובתת אותי בפתמות ומושכת לי בשיער. הפחד גובר ואני לא רואה כלום וא ני מרגיש נגיעות מוזרות כאלה ואני שומע לחישות "אולי ניסגור איתו את החשבון הארוך? ואני מתחיל להרגיש איוםן על חיי והן צוחקות שכל גבי רותח כולי מזיע ומלא מיים מרוב זיעה הלב דופק בשיא המהירות. פתאום אני מרגיש נשיכות חזקות בצוואר ואני שומע קולות של חיית טרף משהו מוזר אז צעקתי מהכאב של הנשיכה והן צוחקות ונהנות . הן יודעות שאני בפחד טוטאלי ואני לא מסוגל לזוז גם אם לא הייתי קשור. |
|