שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

פנטזיית 10 המלכות חלק ב'

מייקל ג'קסון​(לא בעסק)
לפני 17 שנים • 23 במרץ 2007

פנטזיית 10 המלכות חלק ב'

כעבור שבוע חלף מהרגע שנאנסתי בביתי על ידי 10 נשים הוכתי והושפלתי עד עפר אני מחליט ללכת למשטרה.אני מיתקשר למישטרה עונה לי שוטרת אני מתחיל לספר לה כל מה שהיה..לאחר מכן היא אומרת חבל שלא הגעת מיד לאחר האונס כי בטח היה סימנים על גופך שהיו מעידים על כך.היא שאלה אותי הן נגעו בחפצים אמרתי לה בטח והן שכחו אזיקים ועוד משהו.השוטרת אמרה אל תידאג אני שולחת ניידת שתבוא לעשות בדיקות D.N.A וכו'.כעבור רבע שעה מגיעה ניידת .מהניידת יצאה חוקרת ושתי שוטרות.הן עושות בדיקות ושואלות שאלות וכו'.לאחר מיכן היא שואלת איפה בידיוק הייתי 3 שעות ואם אני יכול רגע להראות באיזה תנוחה הייתי.הראתי כעבור שנייה אני מרגיש מכה ופתאום היא ושתי השוטרות נעלו אותי באזיקים ברגלים ביידים.שאלתי מה אתן עושות? אז החוקרת התחילה לצחוק גם משטרה לא תעזור לך זבל אחד .אתה הרכוש ששייך ל-10 מלכות עד סוף ימי חייך. היא ושתי השוטרות זיינו אותי ככה בערך חצי שעה והלכו והשאירו אותי כבול.כעבור שעה שאני לא מסוגל לזוז ניכנסות 10 הנשים שאנסו אותי ,"הלכת למשטרה ועכשיו אתה תענש" .זה התחיל בהצלפות סטירות קללות והפעם הן החליטו שאני צריך ליסבול יותר אז הן משכו אותי מהשיער לחצר והיה ערב וקר והן מזיינות אותי על המידרכה המחוספסת באלימות מטורפת ,ממש באכזריות.בכיתי ואמרתי למה? כי ביקשת להיות עבד ועכשיו אין דרך חזרה ופעם הבאה אם תיברח אנחנו ניתלה אותך יום שלם בלי אוכל ומים.לאחר מיכן הן גררו אותי לגינה וניכנס לי חול לפה כי הן הצמידו לי את הראש לאדמה .כולי היתלכלכתי ואני שומע ציחקוקים שטניים שלא יאמן איזה סדסטיות .זה לא הסתיים הן השאירו אותי ערום כל הלילה בחוץ וקשור בתנוחה של ארבע עם הפנים צמודות לקרקע בקור העז .בבוקר אחרי שהן ישנו בבייתי רק אז הן שיחררו אותי והלכו .המלכה המרכזית אמרה ראה הוזהרת.אתה זה שתשמש אותנו עד שימאס לנו עבד.בשונה מהפעם הקודמת החדירה הייתה עם סטרפון גדול יותר וזה כאב רצח.צעקתי ואף אחד לא בא לעזור לי גם הפעם.והן חודרות במרץ מטורף שאני מרגיש שהגוף שלי נחצה לשניים מרוב כאב והקור רק מוסיף עוד סבל.היה הפסקה שהן עושות בינהן חלק הולכות לאכול להן בבית שלי על חשבוני והשאר ממשיכות בעינויים.ואני מת מרעב ומצמא והפעם עד הבוקר לא אכלתי ושתיתי .ואני צריך 6 שעות להיות בתנוחה על ארבע בקור אחרי שהן גמרו וזיינו אותי עד שהיתפרקתי לחלוטין .