godisafemale(שולטת) |
לפני 17 שנים •
25 במרץ 2007
הסרט "הסוד"
לפני 17 שנים •
25 במרץ 2007
godisafemale(שולטת) • 25 במרץ 2007
שואלים אותי הרבה על coaching, הסרט הבא הוא מסמך מרתק, חשוב ועשוי מצוין. ממני לכם באהבה http://www.hasod.co.il/hasod.htm גודי |
|
daniel222 |
לפני 17 שנים •
25 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
25 במרץ 2007
daniel222 • 25 במרץ 2007
אחרי שראיתי את הסרט נשארה לי שאלה קטנה,
האם השירשור הארוך ההוא שהתחלת נכתב אחרי שמשכת אל עצמך את כל החוויות שגרמו לך לכתוב אותו ? ואם כן אז מדוע כתבת אותו בכלל ? |
|
Bent |
לפני 17 שנים •
25 במרץ 2007
ניסיון כושל וחסר ערך
לפני 17 שנים •
25 במרץ 2007
Bent • 25 במרץ 2007
לחקות את WHAT THE BLEEP שהיה מעניין לטובת קידום רעיון.
הבהרה: אני לא מדבר על תוכן האמונה שהם מציגים ("הסוד" הגדול, איש באמונתו יחיה) אלא הסרט עצמו. נסו לראות אותו במהירות גבוהה תוכלו לשים לב כיצד המשפטים חוזרים על עצמם שוב ושוב. או תשעים דקות של רעיון שאפשר להביע בחמש. חוץ מזה סרטים בסגנון הזה לדעתי משכנעים רק את המשכונעים מלכתחילה. |
|
pagosh(שולט) |
לפני 17 שנים •
26 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
26 במרץ 2007
pagosh(שולט) • 26 במרץ 2007
הסרט מביך ומבייש.
הסוד האמיתי הוא להתבגר ולהתחיל להפעיל חשיבה ביקורתית. פג |
|
flashback{ג"ו} |
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
flashback{ג"ו} • 29 במרץ 2007
אופיום להמונים.
בסופו של עניין אנשים יוצאים מכל עניין הקואוצ'ינג/סדנאות שטופי מח שחושבים באותה הצורה ולאחר שגילו את אותו ה"סוד". כל אותם "מוארים" בסופו של עניין מדקלמים את מה שה"גורו" של הסדנא או הקואוצ'ינג אמר. אני יודעת, הייתי שם, נחלצתי בשניה האחרונה. אין שום מצב שסדנא אחת או תיאוריה אחת מתאימה לכולם. למי בעיה כלשהי שילך לטפל בה ע"י גורם רפואי ומוסמך. כאחת שמגיעה מתקופה לא קצרה של חיפוש עצמי 'שאנטיזם' איף יו וויל, ומאוד מאמינה בקארמה ובאנרגיות, והייתי בלא מאט סדנאות למדתי להבחין בין דברים שעושים לך טוב, לדברים שמתיימרים לעשות לך טוב ובאים לשנות את חייך לכאורה, על פני השטח בלבד. שינויים כאלה מחזיקים לתקופה מאוד קצרה. אין שם 'הארה'. שינוי מגיע דרך עבודה קשה,בגרות ומודעות עצמית , לא מנטרות אינסטנט. |
|
walking dead |
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
walking dead • 29 במרץ 2007
flashback כתב/ה: אופיום להמונים.
בסופו של עניין אנשים יוצאים מכל עניין הקואוצ'ינג/סדנאות שטופי מח שחושבים באותה הצורה ולאחר שגילו את אותו ה"סוד". כל אותם "מוארים" בסופו של עניין מדקלמים את מה שה"גורו" של הסדנא או הקואוצ'ינג אמר. אני יודעת, הייתי שם, נחלצתי בשניה האחרונה. אין שום מצב שסדנא אחת או תיאוריה אחת מתאימה לכולם. למי בעיה כלשהי שילך לטפל בה ע"י גורם רפואי ומוסמך. כאחת שמגיעה מתקופה לא קצרה של חיפוש עצמי 'שאנטיזם' איף יו וויל, ומאוד מאמינה בקארמה ובאנרגיות, והייתי בלא מאט סדנאות למדתי להבחין בין דברים שעושים לך טוב, לדברים שמתיימרים לעשות לך טוב ובאים לשנות את חייך לכאורה, על פני השטח בלבד. שינויים כאלה מחזיקים לתקופה מאוד קצרה. אין שם 'הארה'. שינוי מגיע דרך עבודה קשה,בגרות ומודעות עצמית , לא מנטרות אינסטנט. את הדברים האלו מישהו צריך לחקוק בסלע ולשים במקום גבוה, שכולם יראו. לא יכולתי לנסח טוב יותר... שאפו, פלאשית. |
|
flashback{ג"ו} |
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
מעט, אוי ואבוי לי. מעט...
מיליון פעם אני אומרת לעצמי, פ, תקראי *לפני* שאת שולחת....[ |
|
flashback{ג"ו} |
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
free spirit כתב/ה: flashback כתב/ה: אופיום להמונים.
בסופו של עניין אנשים יוצאים מכל עניין הקואוצ'ינג/סדנאות שטופי מח שחושבים באותה הצורה ולאחר שגילו את אותו ה"סוד". כל אותם "מוארים" בסופו של עניין מדקלמים את מה שה"גורו" של הסדנא או הקואוצ'ינג אמר. אני יודעת, הייתי שם, נחלצתי בשניה האחרונה. אין שום מצב שסדנא אחת או תיאוריה אחת מתאימה לכולם. למי בעיה כלשהי שילך לטפל בה ע"י גורם רפואי ומוסמך. כאחת שמגיעה מתקופה לא קצרה של חיפוש עצמי 'שאנטיזם' איף יו וויל, ומאוד מאמינה בקארמה ובאנרגיות, והייתי בלא מאט סדנאות למדתי להבחין בין דברים שעושים לך טוב, לדברים שמתיימרים לעשות לך טוב ובאים לשנות את חייך לכאורה, על פני השטח בלבד. שינויים כאלה מחזיקים לתקופה מאוד קצרה. אין שם 'הארה'. שינוי מגיע דרך עבודה קשה,בגרות ומודעות עצמית , לא מנטרות אינסטנט. את הדברים האלו מישהו צריך לחקוק בסלע ולשים במקום גבוה, שכולם יראו. לא יכולתי לנסח טוב יותר... שאפו, פלאשית. אה, ותודה |
|