ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

רק על עצמי לספר ידעתי

מייקל ג'קסון​(לא בעסק)
לפני 19 שנים • 29 במרץ 2007

רק על עצמי לספר ידעתי

סתם מיתחשק לי לספר דווקא על הכשלונות שלי שבסוף עיצבו לי חלק מהאישיות.
כלוכם ודי ראיתם שעם עם רוב הנשים אני נוטה להיתווכח ואז יש קומץ שאני מיתרפס ביפניהן כמו: איימי שהיא מיספר אחד אגם הברבורים שמצליחה לרגש אותי בכתיבתה מלודי,ליידי קייט ומורגאוס.
הקטע שלי זה או שחור או לבן או שאני רוצה שאשה כמו שאלה שהיזכרתי ישפילו אותי בגלל הערצה שלי אליהן או שאני נהנה להשפיל נשים שאני לא מעריץ.

אני חקרתי את עצמי לעומק בזכות כל עולם הסאדו ניכנסתי לדיאלוג פנימי והיתחלתי לשמוע לאני הפנימי שלי.אני זוכר שהמון פעמים נכשלתי בהשגה של מישהי כאשר חיזרתי אחרייה וזה היה מיסתיים שהפכנו לידידם.אני צברתי כעס לאורך השנים גם שהיו לי חברות זה לא עבר.פיתחתי דעות אנטיות כדי להרגיז את הנשים.כמו ההיתנגדות הקיצונית שלי למוסד הנישואין אנטיות לקשר קבוע אנטיות להביא ילדים לעולם וכו'.אני היום אוהב לספר את הכשלונות שלי כי זה בנה משהו חיובי.

היו תקופות שהסתגרתי בחדרי בבית עם הגיטרה וביזכות זה הגעתי לראש הפרמידה כגיטריסט מטאל אני ברמה עולמית היום.ההשיג שלי בסאונד גיטרה שיש לי סאונד בין הטובים בארץ היום של גיטרה חשמלית.כל האנרגיה שלי הוצאתי על המוסיקה ולא על נשים.

אני נהנה שנשים משפילות אותי כנראה כדי לחזור לטראומה שהיתה לי כנער שלא היצלחתי אז עם נשים.נשים שאני מעריץ כמו אלה שהוזכרו הייתי מאוד נהנ שהן יקללו אותי ויתייחסו אלי בזילזול יכניסו אותי לחדר ואחת אחרי השנייה יכפו את עצמן עליי בכוח כמו שאני אוהב.

מיצד שני יש לי חשק לזיין נשים מאחורה כדי להחזיר להן על אכזבות העבר.
את זה אתן כבר יודעים מהשרשור שפתחתי על המלכה שנישארה מיתוך השלוש כי עם שתיים כבר הקשר נותק ועשיו נותרתי עם אחת.
אין ביננו שום אהבה אלא רק איחוד אינטרסים.

אני היום בעצם פיתחתי אנטיות לאשה הישראלית אך כן אני נהנה שהיא משפילה אותי בחדר.
יריקות קללות צעקות קשירות אני לא בקטע של כאב כי בזה אני חלש.
שביע שעבר חויתי סשן מיקצועי עם המלכה יסמין ב-NOLIMIT והיה לי קשה בגלל הכאב .

לעומת זה כאשר קריסטין ותהום סישנו אותי בתור נקם על העבר כל אחת מהסיבות שלה ממש נהנתי כי הן השפילו אותי בפומבי.הקטע שהכי אהבתי שתהום מיתקרבת לפרצוף שלי ואומרת לי את יודע מי אני?
לא זכרתי את שמה אך זכרתי שהיא הבת זוג של ונוס.אמרתי לה שבמציאות היא הרבה יותר יפה ואז היא קללה אותי "כוס על האמא שלך" והתחלתי להרגיש שהזין עומד לי ושהיא היתישבה עלי הרגשתי שאני גומר .

אתם מבינם זו התקשורת שיש לי עם נשים.
לכן היו פני הולכות לכיון הנערות ליווי,בגלל הערצה ליופי.
אני לא מסתיר את דעותי שאני אוהב אך ורק נשים ממיזרח אירופה כי הן מעמידות לי את הזין הכי חזק .אני חולה סלביות.
לכן אני סוגד היום לנערות ליווי מימוצא סלבי והרצון שלי להיתרפס ביפניהן הוא גדול.
יכול להיות שאני אוהב רוסיות כדי להרגיז עוד את הנשים בארץ.
אני נהנ להיתווכח עם נשים ולהראות את האנטיות שלי לזוגיות,אני מקבל סיפוק מזה שהן נעלבות כי אני רוצה להחזיר על העבר אין לי ספק.
ואז שיש מישהי שאני מעריץ אני רוצה שהיא תשפ]יל אותי ותחזיר לי.
מייקל ג'קסון​(לא בעסק)
לפני 19 שנים • 31 במרץ 2007
אני עוד יכול להוסיף שאני שלושה חודשים בעולם ה-BDSM
וניפתחו לי העיינים ואני מבין את עצמי כולל הסטיות שלי יותר ברור.אני לא ממש קשור לסאדו כי כפי שהזכרתי בעבר, כאב פיסי זה לא הקטע.
אני נמשך לקטע כוחני ומשפיל מצד נשים אך כמובן שרק בסקס.אני גם קורא למה שאני עושה סקס ולא סשן כי זה לא סשן .זה סקס וונילי יותר פתוח וחופשי אך אני עדיין רחוק מימכם ואפשר להגיד שאני חנון לעומת האנשים פה.