בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

מצות לפסח חלק א'

שלושוחציבלילה​(שולטת)
לפני 17 שנים • 31 במרץ 2007

מצות לפסח חלק א'

מצות לפסח חלק א'
דם של ילדים נוצרים.רטנה לזלי. מאיפה אני משיגה דם של ילדים נוצרים?
פעוטות, תיקן חומי. בני יומם. אתה נוסע לבי"ח דנה וגונב לי תינוקות.
לזלי חזרה אל הספה והתישבה ליד אור לשחק במשחק הערפדים.
קולות בלתי מוגדרים נשמעו מהמכשיר. חומי כיתת את רגליו אל עבר הדלת, רוטן לעצמו על איזו משימה מוזרה מצפה לו הפעם.
הוא הלך לחדר האמבטיה, חידד את שיניו, ליטש את ניביו, ושטף את פיו בערק לא מהול.
העיף מבט מודאג בשקיות השחורות מתחת לעיניים, העיף את שכמיית המעיל מעבר לכתפו, ויצא את הדלת.
מזג האויר היה מחניק ואפרורי. מאז סופות החול הערפיליות של לפני שנתיים, עת לזלי שלחה אותו לחפש הומואים צעירים שעוד לא יצאו מהארון לטקס ההצערה ויצירתיות השנתי, הוא לא הרגיש חנוק כל כך. אולי רק כשחנק את עצמו למוות בגיל שבע לאחר שניסה לאונן ולהפסיק לנשום עת נגעל מעצם המחשבה שהוא נמשך לאנשים שקוראים ספרים.
מאז הנמלים שבספר הקימו אותו לתחייה, והוא נידון להיות משרתם לנצח.
הוא ניסה להדבירם בשרפות, עת שרף את בית הוריו ואת כל פרדסי העד של פתח תקווה ושיחי האלמוות של יבנה.
הוא ניסה לשלח בם דגיגי כסף הניזונים מדבק ניירת, אך הם ניכחדו מהעולם בדיוק כשהצליח לכנסם במקום אחד עקב מחסור בדפי אינטרנט ליצירת הבלוגים והעלאתו לאויר של גוגל בוקס. כמה מהם כך אמרו הזקנים מתגוררים בלוגו של גוגל, והם מתגלים רק פעם בשנה. חומי עשה את צרכיו על לוח השנה ומאז אין לו לא תמונות של נערות גומי ולא מושג לגבי מה השעה.
הוא עלה על האפניים נטולי המושב, ורכב לבי"ח ליולדות.
עת הרוח שרקה בגבו הוא הייטיב את ישבנו על המוט, רכן על הרמה הורודה, וזמזם לעצמו שירי שיכורים.
פתאום, הוא שמע הד חלול. חומי קם כולו סחרחר, וראה מעליו מלאך בדמות בוצ'ון, הוא הושיט את ידו, ומשך את חומי על גבו אל עבר משאית ענק.
מה זה, מתתי והגעתי לבית חרושת לחרוסת לכלבים?
תרגע. אני לוקחת אותך לבי"ח.
איכילוב או תל השומר? מה אתה אומר? אני לא יודעת איך לנסוע לשם. נולדתי בקו אילת סדום ואני גם אקבר של בדרך, ליד הילדים עם האופנוע.
דנה.
נכון, דנה, נעים מאוד.
בי"ח ליולדות.
זוזי.
כן המלכה.
על ארבע ליד הקלאץ' שפחה.
כן המלכה.
חומי מצמץ.
חשבתי שפאמיות נכחדו מהעולם במהפכת השחרור של 2009?
לא. רק הלכנו לנמנם ולאכול מילפיי.
איפה הסתתרתם?
בייקב בוטיק של אמא שלי.
אתה מפריע כלבלב.
אני תיקן.
כלבלבון.
על ארבע בוץ'!
כן הנהגת משאית.
חומי, תעזור עם הסרבל אם אתה כבר פה.
וואו מאיפה התחתונים עם המלמלה? מסוזי או מהאוזן השלישית?
בוצ' מלמלה משהו כשהפאמית דחפה לה גרב ללוע.
היא משכה בקפלי הקרחת של בוצ'דנה ובעטה לה בכרס. היא נאנקה.
אז אני מבינה שאתה אחד הכלבלבונים שלזלי שלחה כדי לחפש דם של פעוטות בני יונם למצות לפסח? פעוטות נוצרים, המלכה. נוצרים רק כי הם היחידים שעוד בארון בגיל יומיים. המוסלמים נכחדו כשהבן של אמאל'ה והרוצח שלשל פצצה אטומית מוכוונת לאום.
נשארו כמה צ'רקסים, אבל כולם חצי כבשה. לזלי צמרירית מספיק. חם בארץ.אמרה המלכה.
אז אנחנו נוהגים במשאית לבי"ח ליולדות?
המלכה חשבה דקותיים ואמרה: לא.
אני נוהגת במשאית לבי"ח ליולדות. אתה תכין את הניבים ובקבוקים ריקים.אתה תשתה אצלי מחטים עם חלב בערב. זה כבר לא מרגיש כלום, המלכה. מאז שזרקו אותי לבור עם מזרקים אין לי תחושה בלשון. נימול? לאאאא לאאאא לא נמלים, לאאא חומי לעלע.
תשתקי פרה ותמצצי. בוצ'דנה שתקה ומצצה. למצוץ לא ללקק! פאמית שאגה.
היא ירקה מוחטה ירוקה על חומי. אלרגיות אביב. היא התניעה את המשאית ועלתה על איילון . חומי שתה ערק ושתק.
ריפרף
לפני 17 שנים • 15 באפר׳ 2007

:-)

ריפרף • 15 באפר׳ 2007
השעה שלושוחציאחה"צ והסיפור שלך עשה לי קצת טוב על הנשמה.
הנשמה שלי שהיא חרמנית מספיק גם ככה עכשיו תראי מה עשית.